Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola królik

CO BYŚCIE POWIEDZIAŁY WIDZĄC TAKIEGO FACETA NA ULICY????

Polecane posty

Gość karola królik
JA BYM SOBIE Z NIM FOTE STRZELIŁA....

Gość ze ma swoj orginalny
styl i pewnie zaraz dostanie wpierdol od jakichs lysych imbecyli bo nasz kraj to kraj w ktorym tolerancja nie istnieje

Gość noż kużwa niuniuś
Travolta

Gość vvnvm
ze przez przypadek ubral ciuchy siostry?

Gość .T
..że dziewczyny to on nie szuka.

Gość informatyk bez kobiety
To ja zostaję przy flanelowych koszulach.

Gość malenstwooo
Że wygląda w tych ciuszkach bardzo kobieco;]

no chyba kogos pojebalo! Moze wam jeszcze kobiety beda kwiaty kupowac ? pierdolona banda pedalow. Moja teoria jest taka ze autorzy chyba anusa nie wymoczyli po nocnym tarciu...

Właśnie, byłam w BCN 2 miesiące, ostatnio, i normalnie jak tu wróciłam to płakać się chce ;| Człowiek wyjdzie inaczej ubrany i od razu patrzą na niego jak na idiotę, masakra ;| A tam mmmmmmmm.. raj, jest na co popatrzeć :P Oczywiście jeżeli lubimy takich oto facetów :P specyficznych, chociaż nie, tam wszyscy są tacy :D

Gość evonne
sorry ale ja bym zaczeła się śmiać

stupidgirlme napisz od razu ze wolisz facetow sukienkach miniowach i stringach. zaloze sie ze gdyby takie cos zaczęto propagowac w tivi na ulicach zaroilo by sie od takich "modnych' typkow

Gość karola królik
szczerze to ja bym na takiego nie spojrzała no chyba że byłby bardziej męsko ubrany ale ze skrajności w skrajność polacy maja fatalny styl są wyjątki ale nieliczne...

za cholere nie ubieralbym sie jak kobieta... nie ma w ogole mowy. Pewnie maja tez delfinki wytatuowane na nodze nie ?

Gość informatyk bez kobiety
Co można męskiego założyć do damskiego swetra ?

Gość drente
jest moja bogini.Witaj wielbicielko piotrusia.

Boże niedługo nie będzie w ogóle podziału ze względu na płeć ... ehh Tak samo jak kobieta nie powinna wyglądać męsko ,tak samo facet nie może wyglądać jak jakaś lala ...:O

Gość kwarantannna
Pomyslałabym, że to jakis artysta :) I ze raczej homogenizowany

a ja bym stwierdzila ze fajny i PRZEDE WSZYSTKIM odwazny facet...w Polsce?w swiecie ktorym panuje konserwatywna patologia i mohery?! to tak jak Zyd za czasow okupacji,a nawet gorzej:D szkoda ze zyjemy w takim swiecie ,gdzie lysi nacjonalisci przesiadujacy pod blokami,pijacy terroryzujacy ludzi i moherowe sukinsynstwo ktore napierdalaloby kazdego "murzyna" itp.,jest tym,czym oprycznica w dawnej Rosji ...ostatnio z moim przyjacielem gejem jechalam tramwajem,o malo nie rzucil sie do niego z lapami pijany burak po 30...TAKIE KURWY POWINNO SIE USYPIAC!!!(moherow,patologie i nacjonalistow!!!) jakis czas temu bylo ze lyse kurwy zabily czarnoskorego lekarza,ktory urodzil sie w Polsce,mial zone Polke i dzieci a zginal za to ze byl czarny!:-Ono kurwa!!!jak widze takie kurwy to mam ochote powyzynac w pien!!!mysla ze zaloza dres i sa super...a najczesciej to brzydkie karly,debile,polglowki ktorzy robiac komus krzywde chca sie pokazac ze sa cos warci...

Tak niski uwielbiam facetów w sukienkach i stringach. A Ty pewnie uwielbiasz kobiety w wielkich spodniach z krokiem niżej niż kolana, i bluzce która zmieściałaby niejedną panią w rozmiarze XXXL. Bardzo dobre podejście.