Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola królik

CO BYŚCIE POWIEDZIAŁY WIDZĄC TAKIEGO FACETA NA ULICY????

Polecane posty

Gość XoXoYoVo
Mnie się podoba, nawet bardzo. Ciekawie, inaczej, ma fantazje, bawi się ciuchami. Odważny, pewnie z dużym dystansem do ludzi, myślę że jest interesujący.

Gość ja bym pomyślała że to
bezdomny, który znalazł tylko takie ubrania na śmietniku :classic_cool: :O Jestem dziewczyną i nie byłabym w stanie założyć tego obrzydliwego... swetra? Te ubrania i torba kojarzą mi się z moją śp babcią ze wsi, a buty ze śp dziadkiem rolnikiem :O

Gość halt die klape
ja bym pomyślała że to bezdomny, który znalazł tylko takie ubrania na śmietniku Jestem dziewczyną i nie byłabym w stanie założyć tego obrzydliwego... swetra? Te ubrania i torba kojarzą mi się z moją śp babcią ze wsi, a buty ze śp dziadkiem rolnikiem dobre motzne und prawdziwe 🖐️

"otpz to sa najnowsze trendy z bbarcelony i madrytu" moze i tak..ale tutaj sie NIKT tak nie ubiera :/ to ze pokazali cos w kazecie piszac ze to niby modne nie znaczy ze odrazu wszyscy takie szmaty na siebie zaloza :/

Gość ja bym pomyślała że to
halt die klape A już myślałam, że zaraz ktoś się oburzy, że nie znam się na modzie :D Ale widzę, że ktoś mnie popiera ;) Co do trendów, chyba ci cali projektanci robią z ludzi balona wymyślając te wszystkie szmaty, a później się dobrze bawią widząc, że ktoś to nosi :O

Gość Alinka188
Widać, że koleś ma poczucie humoru i lubi eksperymentować;)

Gość pierwasza bym mu nakopała
do dupy to by sie nauczył szacunku do ludzi na ulicy :o

Gość CAMAPRI34
JA BYM ZARAZ PO JACYKOWA DZWONIŁA

Gość au-perka w Londynie
nie ma to jak dres.. ps w Londynie u facetow rurki to dzien powszedni,wygladaja jak emo boje..wroc to sa emo boje

Gość buahahhahahahhahah

To że w Madrycie, Mediolanie, Londynie jest to modne nie znaczy ze facet ma wyglądać jak ciota którą jeszcze ktoś przed chwilą wystukał. Mężczyzna ma być męski ( i też może byc super modny ) a nie bardziej kobiecy od kobiet. I nie chodzi tu o brak tolerancji bo niech chodzi jak chce ale dla mnie to brak wyczucia, klasy i zapewne osobowości ( czy on wie że jest facetem ?)

Gość Niedługo już
Nic bym nie powiedziala, a ubiór jest dla mnie zbyt ekstrawagancki. W ogóle w męskiej garderobie nie widze miejsca dla wiecej niz dwoch, trzech, ciemnych kolorow, tzn u kolegi potrafilabym zaakceptowac najbardziej kontrowersyjny wyglad, u kochanego m niczego, co by nie bylo zgodne z moim gustem.

'' drente jest moja bogini.Witaj wielbicielko piotrusia.'' o! nie wiedziałam,że przybył mi jeszcze jeden wielbiciel ;) ...mam nadzieję ,że to nie któryś z tych trzech ewenementów z linków podanych przez VB :P pzdr

Gość elicja
albo ja jestem jakas dziwna albo za "nowoczesna" bo mi sie tacy faceci bardzo podobaja tylko ze w Polsce to raczej nosza sie tak panowie innej orientacji przynajmniej u mnie na uczelni jak bylam na zachodzie zdarzali sie tez hetero w takich ciuchach