Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiam mojego faceta

Jakie pieszczoty lubią mężczyźni?

Polecane posty

Mój uwielbia jak pieszczę mu wargami i językiem karczek, sutki, okolice pempka i oczywiście jego męskość... A Wasi panowie drogie dziewczyny co lubią jeszcze?? Może jest tutaj jakiś facet, który podpowie? Tylko bez głupich odpowiedzi proszę.

Gość uwielbia to
drapanie po brzuszku

Gość Ttajemniczy
Ślady pazurków na plecach to najlepsza pieszczota :classic_cool:

Mój lubi drapanie po główce, takie nad uszkami :) Hmmm - spróbuję z tym brzuszkiem! :)

Gość szaszasz
moj facet lubi gdy lize mu ucho:) ale np moj facet nie lubi gdy bawie sie jego jadrami:)

A tak, to prawda! mężczyźni lubią od czasu do czasu mocniejsze wpięcie paluszków w plecki... Co jeszcze?? :)

Mój też lubi z tym uchem :)... ale ja również! ;) Najbardziej jednak chyba męskość - długo i namiętnie...

Gość mój lubi
gdy go głaszcze po brzuszki. a jak chcesz go ożywić to proponuje drapanie po uszku, pobudzi go to

Z tym to akurat nie ma problemu :) Na pieszczotki to on ma ochotę zawsze, nawet bez mojego wczesniejszego pobudzania :) Zastanawiam się nad wspólną kapielą w wannie, to mogłoby byc fajne...

Gość Ttajemniczy
Wspólna kąpiel w waanie jest fajna jeśli nie będziecie na siłę próbować w niej seksu:) Chyba że to trójkątna wanna ;) A z pieszczot to jeszcze ślady zębów na ramieniu :classic_cool:

Gość zaraz się porzygam
mój lubi jak mu pieszczę uszeczka,szyjkę,główeczkę,brzuszuniek,plecunie,pępuszek,jąderka,peniska,udeczka od wewnętrznej stronki :P

Gość no to jest
bardzo dobry pomysł, ja też tak zrobiłam ale pod prysznicem, tez polecam

Gość zaraz się porzygam
zapomniałam o pieszczotkach pępuszka

Gość nie wie co pisze
ty chyba nie wiesz co piszesz, zobacz co wczesniej pisałas

Mam całkiem dużą wannę, sądzę, że będzie nam wygodnie :) Nie myślalam o seksie, a bardziej o pieszczotkach... takich w gorącej wodzie z pachnącą pianką... A czy któraś z was ma kajdanki? :) Takie z futerkiem :) Mojemu facetowi ten pomysł bardzo sie spodobał... Z tym gryzieniem ramion to nie wiem, nie jestem przekonana, czy akurat mojemu przypadnie to do gustu...

Gość jezeli piesztoty
to tylko pod prysznicem, nie musicie tam uprawiac seksu tylko polecam mycie sie nawzajem

Gość Ttajemniczy
Gryź jak będzie dochodził :classic_cool: Kajdanki - tak. Futerko na kajdankach - nie :) Ale co kto lubi :) A w wannie najwygodniej jak sie siada jedno za drugim a nie naprzeciwko siebie :)

Tylko, że ja nie mam prysznica... W wannie tez może być fajnie, z kieliszkiem wina na przykład...

Gość zaraz się porzygam
fakt-pomyłeczka,pępuszek był :(ja mam kajdaneczki różowitkie z takim słitaśnym futereczkiem,niestety,mój chłopaczek rączki ma za grubiutkie i tylko mnie przykuwa do łóżeczka i zawiązuje mi oczka,a ja mam po tym taaakie odjaździki,ze heej :P a pieszczotki w wanience z jakimś płynikiem do kąpielki,jak jest dużutko pianeczki,no mówie wam dziewczynki ,cudowniutko!!!! :P

W taki miałam wlaśnie zamiar usiąść! :) Widzę, że Pan Tajemniczy co na ten temat wie ;)... Kajdanki bez futerka - to może boleć...

Gość Ttajemniczy
Z butelką wina. I pijcie to wino z ust do ust. Dla pustej butelki też można znaleźć zastosowanie ;)

Gość jak będziecie
patrzeć na film to weź balsam lb olejek i nasmaruj mu całe ciało, oni to lubią gdy kobieta ich masuje, polecam to....

Gość Ttajemniczy
"Kajdanki bez futerka - to może boleć..." - o to właśnie chodzi. Musi trochę boleć :)

Gość ale mi nie dobrze
zaraz sie porzygam

Do "zaraz się porzygam"... - dzieciom dziękujemy i prosimy o opuszczenie tego forum. Z tą pustą butelką to trochę niesmaczne... Ale resztę wybróbuję jutro :) I wiem, że lubią masaże... Mój zawsze mnie prosi, abym mu wymasowała karczek... Ja też to lubię! :)

Gość Ttajemniczy
Uwielbiam - może teraz to dla Ciebie niesmaczne. Może takie pozostanie na zawsze. A może nie wiesz co tracisz? ;) 🖐️

Jeśli uważasz, że pieszczoty butelką sprawiają przyjemność... no cóż, chyba nie pasowalibyśmy do siebie... A jaki kolor bielizny - czerwony, czarny, a może biały?

Gość prowodyr
ja uwielbiam jeszcze jak pieści wewnętrzną stronę dłoni językiem i jak całuje brzuch a także swoimi długimi włosami jak się ślizgają. lubię także jak swoimi cycuszkami tak przejeżdża w górę i dół po moim ciele ach się rozmarzyłem tylko .

Gość prowodyr
tak czekać to ja muszę niestety . ogólnie uwielbiam pieszczoty dłońmi ale nie takie mocne lecz delikatniejsze one dają większe doznania i ładnie wprawiają ciało do dalszych zmagań .

Nie ma to jak subtelne muskanie... Szczególnie gdy Panowie jesteście już porządnie rozgrzani :), czyż nie? Ale kobiety też to lubią, ja na przyklad bardzo, ciarki mnie w takich momentach przechodzą po całym ciele i dostaję gęsiej skórki...