Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To po prostu buuulwersujące

Widziałam dziś chodzącego swobodnie po mieście murzyna

Polecane posty

Po prostu widok nieziemski. Murzyn chodzi całkowicie wolno po centrum miasta. Rozglądam się, ale nigdzie nie widzę jego pana. Nie miał nawet założonej obroży. Wolę nawet nie pytać ile chorób roznosił... Co to za czasy nastały, że niebezpieczne zwierzęta szwendają się pomiędzy ludźmi? A co gdyby kogoś zaatakował, zgwałcił, zagryzł, zaraził jakimś świństwem... a walorach estetycznych nawet nie wspominając :-O

To wszystko przez mojego małego penisa i strach przed kobietami :(

Gość FSKJDn
Zgadzam się z tobą. Zjawisko szwendających się bezpańskich murzynów można zauważyć u nas coraz częściej. Niestety, wynika to w dużej mierze z bezmyślności właścicieli, którzy nie rozumieją, że miejsce takiego zwierzęcia jest na polu bawełny, kopaniach, polach uprawnych itp. Miasta i inne miejsca użyteczności publicznej to miejsce dla LUDZI!

To po prostu buuulwersujące pieprzony rasista do gazu z toba....

TY GŁUPIA JESTEŚ!!!Trzeba było zadzwonić po Strasz Miejsko, zabraliby go do schroniska dla Bezpańskich Murzynuff :O

Gość Chopok
zawiadom skinów

Ten kraj się stacza. W zeszłą sobote widziałem żyda który tez sobie chodził bez żadnej opaski czy obroży :(

Gość najbardziej zdumiewajace jest
to, ze ktos tak glupi jak autor/ka topicu, ktory musi siegac po tak debilne teksty zeby zwrocic na sibie uwage potrafi jakos klepac w te klawiature :O dlaczego powiedzcie mi taki robak zyje ? na chooj musimy dzielic sie z nim powietrzem ? gdzie ta cholerna przymusowa szczepionka ktora ma usmiercic polowe ludzi ??!?!?!?! ile jeszcze trzeba bedzie czekac zeby nastal w koncu spokoj a swiat bedzie wolny choc na parenascie lat od takich polglowkow :O (i nie interesuje mnie czy autor jest rasista czy nie, pokazal swoja zenada nawet nie minimalny poziom inteligencji :O )

ŻYDA!!!!!!!!!!!To oburzające, jak można dopuścić do takiego zaniedbania :O . Zreszto, często widzę Chińczyków, ale zacznę to gdzieś zgłaszać :O

Gość bęc bam bom
prowokacja

Gość kurna fele mele
hahahahahahahahaa prawie j.e.b.łem ze śmiechu czytając to

Gość PiS uar
zgłoś to do programu Wildsteina albo jakiejs Misji Specjalnej TVP takie skandale nie moga miec miejsca na naszych ulicach!

pomyłka to nie był murzyn, Lepper przedobrzył , opalanie w solarium, tzn drzwi mu się zatrzasnęły

Gość wiem i powiem
smiejcie sie , narzekajcie ze biali to rasisci ale tak naprawde nic nie wiecie co sie dzieje w poludniowej afryce z bialymi czy w dzielnicach murzynskich w usa

Gość a czym murzyni
różnią sie od nas?? w łodzi jest barzo duzo czarnoskórych studentów. n awet maja wykłady anglojezyczne. akademiki te dobre sa dla nich a byle jakie dla polskich studentów ale nie mam tego nikomu za złe... u siebie nie maja warunków zeby sie uczyc to pszyszli tu gdzie moga. jacys durni jestescie

Gość a czym murzyni
przyszli*

Gość Pięknisia Zysia
miałam kiedyś takie zdarzenie w barze, zaczepił mnie murzyn i spytał czy z nim zatańcze a ja do niego: czarno to widzę