Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroOooka

Miłość z chł 2 lata młodszym

Polecane posty

jak myślicie,czy miłość z chł 2 lata młodszym jest możliwa??? U mnie w szkole zaraz by szły ploty i tak dalej,,że o dziewczyna która ma 15 latna przykład chodzi z kolesiem który ma 13 lat..zaraz ile gadania by było..łojj Jak myślicie??? Wypowiadać się..;PP

Gość Lakier do paznokci 18
sluchaj ja mam 18 :P facet w ktorym sie zakochalam 16 on jest dojrzaly jak na swoj wiek i w ogole nie wiem co robic masakra!!

Zależy ile mają lat, ale ten przykład co podałaś ... :D w gimnzajum raczej miłość istnieć nie może :P

ja jestem z liceum..tylko że u nas jest taka szkoła że podstawówka.gim i liceum są razem..

Do lakier do paznokci 18-jeśli on wyglądem nie przypomina 16-latka,to chyba powinnaś spróbowaćć;PP

W wieku gimnazjalnym raczej wgl miłości nie ma... Wiadome ludzi uwielbiają plotki. A faceci no cóż też potrafią być dojrzali jak na swój wiek

nie przypomina :P w ogole to jestesmy razem w klasie:d bo ja zaczelam szkole 2 lata pozniej przez chorobe

ja mam właśnie przyjaciółkęę w wieku 15 lat..i ona jest w takiej sytuacjii..chcę jej pomucc..chyba jej powiem żeby spróbowała z tym kolesiem 2 lata młodszym..

jesli on sie zachouje jako tako"normalnie" to niech dziewczyna porbuje choc chlopacy w tym wieku to jeszcze o zabawkach mysla a nie o milosci ja zauwazylam ze ten mj to za bardzo nie zwarca uwagi na laski

mam nadzieję że mojej przyjaciółce wyjdzie z nim;P I tobie też oczywiście szczęścia życzę;))

Gość na pewno oglądasz
Włatców Móch (jak to gimnazjaliści) - tam jest Andżelika, starsza od chłopaków o 3 lata a wszyscy na nią lecą. Nie jest źle. Jeśli związek jest naprawdę silny to żadna przeszkoda, a jak przetrwacie do dorosłości razem to będziecie się z tego śmiać. Powodzenia.

Nio właśnie..ale ja już oblukałam tego jej faceta;PP Ale zachowuje się normalnie..i wogóle nie wygłąda na swój wiek..to już chł z jej klasy.. przypominają jakiś gówniarzy,którzy myślą o zabawkach heh;)) Ale lepiej mieć faceta o 2 lata młodszego,z którym bg można się porozumieć i wogóle,niż 2 lata starszego który bd totalnym downem;)) xd

z facetami roznie to bywa mialam kiedys o kilka lat starszego to planowal mi zyce az do emerytury hehe