Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktorej nikt nie zlamie..

jestem ekskluzywna prostytutka

Polecane posty

Moze ktos z was zastanawial sie jak to jest,czemu kobiety to robia.Odpowiem na wasze pytania.Tylko te powazne.

trudne dziecinstwo,nie mialas z czego oplacic studiow ,musialas"dorosnac"zaczc sobie radzic sama ,bylas bez pracy itd albo.... lubisz seks i uznalas ,ze mozna na tym zarobic ,poniewaz lubisz drogie modne i luksusowe zycie

A więc ja mam pytanie. W jakim celu założyłeś/aś ten temat? Czy podnieca cię pisanie głupot a może pragniesz być zauważony/a bo w zyciu nikt na ciebie nie zwraca uwagi?

Gość podaj epitet
ekskluzywna? czyli co?

mialam pieniadze.pochodze z bogatej rodziny.lubie pozadliwe spojrzenia facetow.lubie sex owszem ale to nie powod....nie musze tego robic...ale to cos zakazanego..i nie lubie monotonii...nie robie tego z kazdym,sama wybieram facetow...mam wlasna firme nie musze sie utrzymywac z prostytucji

Tom...no ale chcialam sie dowiedziec czy ma inne usprawiedliwienie...bo te robia sie juz nudne😭

Gość jakajakjakajaaa
przeciez ekskluzywna czy nie i tak ku..rwa pozostanie i nie ma tu zadnego wytlumaczenia, bo lepiej kible na pkp myc niz dac sobie wsadzic grubemu smierdzacemu facetowi

czasem to nawet nie sex sam w sobie tylko zabawy..

00:34 [zgłoś do usunięcia] podaj epitet ekskluzywna? czyli co? Pewnie dokładnie podmytą i bez syfa...

Gość niezla...laska...mniam
jestes osoba bez granic moralnych, bylas wychowywana bez wartosci tylko poped i szczescie materialne cie obchodzi taki plytki pustak z ciebie :O

owszem kurwa to kurwa zgadzam sie i nie mowie ze nia nie jestem.eksluzywna tzn ze nie stoje na ulicy i nie musze spac z kazdym,nie mam nad soba alfonsa.nie ma zadnych smioerdziuchow,panowie z ktorymi sypiam sa zadbani i wyksztalceni ale chyba zaniedbani przez swoje panie

jak pisalam wyzej nie chodzi o sex ani pieniadze

Gość ewka.zonka.mezunia
a ja mam meza, piekny dom, dziecko sliczne, sex mamy nieziemski robimy to wszedzie i kiedy sie da... i wcale mi do tego inne penisy nie sa potrzebne a jak to babka robi z innymi to zwykla szmata :(

jest popyt to i bedzie podaz,lepsze to niz gwalty.Zalegalizowac,badania robic podatki i zus sciagac.Panstwo sie wzbogaci.

skad wiecie ze wasi mezowie nie odwiedzaja pan takich jak ja??ci ktorzy mnie odwiedzaja tez maja niezemski sex piekne domy zony i dzieci.czasem przychodza tylko pogadac bo czuja sie nie rozumiani przez swoje zony....czy napewno wiesz o swoim mezu wszystko??

ta ktorej nikt nie zlamie.. jak nie chodzi o sex i pieniądze to w sumie o co chodzi, po co ci to, dziwna jesteś

Gość niezla...laska...mniam
niewierze ze nie masz jakichs kolesi nad soba, bo kazde kurwy maja , czy chca czy nie, a jesli naprawde nie masz to do czasu ;) jeszcze cie znajda i juz wtedy nie bedzie tak fajnie, moze nawet przestaniesz sie nazywac "ekskluzywna" buuuuhahahahhahah :D bo bedziesz musiala na ulicy dorabiac ;)

Gość ale przeciez mozna sobie
wybierac facetow jakich sie chce , nie bedac prostytutka, o wiele ciekawsze sa relacje z takimi facetami. Mialam sporo fajnych facetow, szanowali mnie , traktowali powaznie, kochali, a to o wiele cenniejsze, niz kasa.

nie,mieszkam w duzym miescie,pewne grono osob wie jakie uslugi swiadcze i to sie rozchodzi dalej..pierwszym klientem byl moj kontrahent z firmy

kobiety ktore wychodza na ulice juz tam zostaja,ja nie mam nad soba alfonsa bo nigdy z nimi nie zaczynalam i oni maja na tyle kobiet ze im starcza.czytajcie uwaznie bo widze ze niektorzy mysla ze chodzi tu tylko o kase

no i fajnie jesli dobrz se z tym czujes to ok cekawam c powiesz kiedys dzieciom jak ktos uprzejmie doniesie...?

Gość ewka.zonka.mezunia
no wiesz.... przeciez sama pisalas ze przychodza do ciebie kolesie zaniedbani, moj na takiego nie wyglada ;) moim zdaniem do kurewek chodza kolesie wyposzczeni, ktorzy sa z laskami dziewicami albo ktorym niepowidzi sie w lozku z kobieta,albo chorzy na sex,tzw,choroba psychiczna czy tez nalog poza tym nie slyszalam o innych przypadkach wiec mysle ze nie masz sie z czego zabardzo cieszyc, bo porzadny mezczyzna do kurwy nie pojdzie :)