Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupapomidorowa.

HELP kto pogada

Polecane posty

Gość zupapomidorowa.

Bo mi jakoś źle?

Gość zupapomidorowa.
Szejku nie chciało mi się logować Miałam dzisiaj męczący dzień i tak mi jakoś nijako :O pomarańczowy jest optymistyczny :D

Zupa duzo roboty dzisiaj mialas ? Biedna Ty :( Quicksand - hihi a najlepsze jest to, ze nie chce sie tego zmienic nie ?:>

szejku>>> cala prawda, z reszta tyle mam z calego dnia dla siebie wieczorki przy cafe :p jutro mam wolne wiec jeszcze rano bedzie oblezenie cafe a wy macie jakis rytm dnia?

A mnie się wlókł, mimo, że wcześnie wstałam. Dzisiaj każda czynność męczyła mnie bardziej, niż zwykle. Może to początki jesiennej depresji? Quick - niby mam... :P około 36 godzin nie śpię, robiąc coś tam, potem na 12 padam i tak ciągle. Ale niedługo może się to zmienić na jakiś bardziej mieszczący się w ramach czasowych "normalnego" człowieka :)

Gość bezeczelnie tzytzata marisha
ja mam tak samo tylko ze zamiast 36 mi wypada jakies 42 godziny tzw dwa dni w jednym

z doswiadczenia to ja wiem, ze seks i kawa pomaga... a moze wanna ?:>

Skoro dzisiaj nie śpicie również, to podnoszę swój topik :) Kto ze mną pogada? O czymkolwiek? Naprawdę, będę wdzięczna za cokolwiek, bo potrzebuję poczucia, że nie jestem sama na świecie :)

blokers - a cóż to za reaktywacja po nocy? :D Nie pokażę. Jak już będę na samym dnie kafeteryjnej kariery, to wtedy dopiero wypłynę topikiem na temat swojego zdjęcia :P

Szejku - może i dobra, ale rano jak się człowiek obudzi nago, w zimnej wodzie... brr ;) blokers - czy zdaje mi się, czy na noc robisz się bardziej małomówny?

blokers - mogę ci wysłać jeden piksel dziennie :P Ale i tak mi miło, że w ogóle zareagowałeś na moje wołanie o pomoc (w temacie) Żeby nie było nieporozumień, innym również dziękuję :)