Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupapomidorowa.

HELP kto pogada

Polecane posty

blokers - to nie był warunek, to była łaskawa zgoda :P Jeśli masz przeze mnie nie spać, to lepiej wskakuj do tego łóżeczka, bo będę miała wyrzuty sumienia :D

Twoja asertywnosc.. :D A co do wanny.. to wlasnie ide. Chcesz sie przylaczyc ?

O nie, tym razem się nie dam wrobić :D Potem zawsze jeszcze trzeba zostać i pościerać to, co zostało nachlapane. Za leniwa jestem :D Ale będę podglądać :P

hihihi.. :P az tak bysmy nie chlapali.. chyba ^^ Dobra to bede za .. niedlugo! :P see ya soon! :P

"Ludziom nigdy nie dogodzisz" - jedni z makaronem, inni z ryżem, pozostali z kluseczkami... Pierwszy wolny nick - Niestety, jak może pamiętasz, jestem niejadalna :P

PWN - dziwnie bym się czuła bez ręki czy bez nogi... Hm, makaron chyba daje inny efekt ilościowy na łyżkę zupy. A może kluseczki są bardziej mączne i ją zagęszczają? Niestety nie pamiętam, bo nie gotowałam takiej potrawy od bardzo dawna.

honey i'm home! :> Masakra. Mam znak krzyza na klatce piersiowej az do dolu brzucha.. Polozylem sobie prysznic na samym srodku klatki i tak woda splywala. ^^

PWN - dobranoc :) Szejku - jakim cudem? Wyżłobiła sobie? :D Mnie woda śladów na skórze nie zostawia... Chyba nie oblewałeś się wrzątkiem? ;)

bo przez lekki zarys miesni brzucha woda nie mogla plynac nigdzie indziej jak w dol. A ze na klatce piersiowej jej sie troche gromadzila to plynela na boki. To nie byl wrzatek, ale dosc goraca byla :P I jest jeden plus - to znaczy, ze moje miesnie choc slabo widoczne sa odczuwalne! :D

Absolutnie muszę sprawdzić przy najbliższej kąpieli, jaki kształt strumień wody przybierze u mnie ;) Hm, w takim razie gratuluję, bo domyslam się, że o to ci chodziło, żeby owe mięśnie wyczuwalne były?

Nie... celem bylo usmiezenie poczucia zimna, bo zanim woda sie nalala to chwile czasu minelo.. :D No i sie troszke zapomnialem.. :D

Pocieszające, że nie używałeś go do innych celów :D Trudno uwierzyć, że niedługo już piąta. U mnie nadal głucha noc :O

bo niby jak do innych celow... :D Nie da sie chyba :P A i owszem juz za chwile 5. Chyba poloze sie spac ^^

Gość zupapomidorowaA
Aaa, no to witam w kolejnym odcinku serialu "zupapomidorowa nie może zasnąć". Uważajcie! W trakcie programu konkurs audiotele :D