Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisi

Ludzie - w jakim celu zakładacie konto na Naszej klasie ?

Polecane posty

Muszę Cię rozczarować: nie mam ani fikcyjnego, a tym bardziej oficjalnego konta na tym portalu. Znajomych ze studiów nie muszę szukać. Ich adresy mam zapisane w notesie. Ci, którzy wyjechali, zmienili miejsce zamieszkania, pamiętają o mnie mimo, że od ukończenia studiów minęlo 5 lat. Tak jest w moim przypadku - pielęgnowana przyjaźń zostaje. Rozumiem osoby będące z dala od kraju. Szukające dzięki temu portalowi swoich dawnych, starych znajomych. Tylko, zastanawia mnie, czy naprawdę macie sobie jeszcze tak dużo do powiedzenia, kiedy nie widzieliście się masę lat i czy atmosfera ewentualnego spotkania jest też z korzyścią dla Was samych ? Moja ciocia, lat 56 założyła konto w Naszej klasie, po to właśnie by "spotkać" swoich dawno nie widzianych znajomych. I co ? Ano, porażka. Wszystkie one [owe zznajome] były gotowe do spotkań przez pierwsze tygodnie. A później: mąż wraca muszę ugotować obiad...:) słowem, nie miały czasu na podtrzymanie ani na duchu, ani na urodzie :D

Gość Mokro w majtkach
Czemu kobieta gdy siada przed ekranem kompa i odpala NK to zostawia na krzesle taki slad jak slimak? Odpowiedz: BO JA TAM JESTEM I TAK JE PODNIECAM! :D

Gość do cien cienia
mam tak samo jak ty ;) właśnie jak ktoś nie pamięta o urodzinach i imieninach to co to za znajomy? też gadka szmatka fajnie by było się zobaczyć i tylko kończy się na gdybaniu :( Lans zielona karta mieszkam w NY albo LA ok wyślij mi zaproszenie przylecę cie odwiedzić zamieszkam w hotelu bo mnie stać (nie mam zamiaru obciążać was finansowo)...nic z tego lans dla picu....

do autorko jestes pusta ketynka :D-> pisałam już, że nie mam konta na Naszej Klasie ani fikcyjnego ani oficjalnego. Czytaj ze zrozumieniem, być może wówczas dowiesz się, jakie są moje powody założenia tego tematu. :)

Gość temat rzeka a pojawiły się
trole...można było się spodziewać bo pisze jakiś rozmarzony onanista albo impotent :P jak "mokro w m..."

Gość do sisi
no to już jest oczywiste ale jak widzisz niektórzy nie rozumieją ;) moje "do" poprzednie było do tej co na Ciebie najechała(pomarańcza "autorko jesteś..."-pisałam do tej pomarańczki) wiem o co chodzi i też nie mam konta ;) pozdr

Gość Mokro... itd
Nieprawda - wiele lasek na NK juz zaliczylem

Gość dobra tak se mów
onanisto ja Ci marzyć nie zabraniam :P

Gość asdfghgfdsa
sisi no ale skoro nie masz tam konta i nie interesujesz sie zyciem innych to po co sobie zaprzatasz glowe nasza klasa? przeciez cie nie interesuje,hm? Ja mam konto na nk i nie uwazam zeby to bylo cos zlego :o Dzieki temu wiem co sie dzieje u moich znajomych z ktorymi nie moge sie aktualnie spotkac(bo np. sa za granica),moge sie umowic z kolezankami z liceum na spotkanie,czy chocby poczytac sobie forum mojej uczelni gdzie nieraz moge sie wiecej dowiedziec niz niz na uczelni.Takze nie uogolniaj.Tak jak ktos napisal wczesniej,wszystko zalezy od tego jakich masz znajomych..Ja jakos nie mam takich kolezanek ktore daja swoje rozneglizowane fotki.To ze ktos chce sie pochwalic swoim dzieckiem czy mezem to chyba nie jest nic zlego,ani przejaw lansiarstwa.Ja to odbieram tak ze czlowiek jest szczesliwy i chce sie tym szczesciem podzielic z calym swiatem.Owszem zdarzaja sie kretyni ktorzy nie wiedza do czego ten portal sluzy,spamuja, i ogladaja laseczki czy umawiaja sie na seks :> ( jakos mi sie wydaje ze pan od seksu jest troszke mitomanem ale ok.. :P ) ale nie obrazaj normalnych uzytkownikow ktorych jest sporo...

ja mam tylko konto wyłacznie ze wzgledu na zdjecia znajomych, mogłam znaleźć wszystkich starych znajomych (takichsprzed 5ciu lat) i pozapisywac ich zdjecia, by moc powspominac na starość

ja skasowałam z miesiac temu:) na poczatku jakos dziwnie ale teraz nawet nie wchodze tam bo po co? mialam chyba 2 lata zdazylam sie troche przyzwyczajic:D ale raz weszłam i tak popatrzałam, mysle sobie, po co mi to?:D zadnego sensu w tym nie widze.. i skasowałam:) a jak niektorzy maja po kilkanascie stron na profilu komentarzy typu "co tam u ciebie?" , "kiedy pijemy?" "kocham cie:*:*:*" to juz masakra, czemu ludzie wystawiaja takie rzeczy do wgladu wszystkich? nie mozna o tym popisac na gadu albo przez tel? po co kazdy ma to czytac?:|

Niczego nie rozumiecie. Założyłam ten temat z myślą o tym, żeby wyjaśnić, zrozumieć :) co jest takiego frapującego w Naszej Klasie ? Napisałam swoje zdanie na podstawie kilkunastu obejrzanych u moich znajomych kont. Temat poddałam dyskusji, a nie przekomarzaniu się kto z nas ma rację. Jeśli chcecie pisać o swoich "wrażeniach" związanych z założeniem swojego konta, to dobrze. Jeśli natomiast chcecie abym to ja motywowała swoje stanowisko to raczej się nie doczekacie bowiem ja w tej kwestii napisałam już wszystko. Czekam raczej na Wasze zdania w tej materii ;)

Gość 8mila
ja nie mam i nie zamierzam to jest dobry pomysl ale tylko dla ludzi z glowa,nie dla tych co chca sie pochwalic czyms,zaszokowac..........itd niektorzy przesadzaja ze zdjeciami itp ok.fajna sprawa ale uzaleznia.ja swojemu facetowi powiedzialam,zeby zlkwidowal,bo zagladal codziennie a dla mnie to strata czasu,rozumiem raz na tydzien,to zalosne.

Gość kobiety same sie narzucaja
kobiety same sie narzucaja puszczją się na prawo i lewo dają dupy kolegom z N-K dupodajki pieprzone

Temat brzmi: W jakim celu zakładacie konto na Naszej Klasie ? Trzymajmy się zatem tematu moi drodzy :) Chętnie poczytam, co Wami kieruje. Niestety muszę już Was opuścić ale będę później. Do kolejnego zatem... ;) !🖐️

Gość likwidacja konta ze względu
na "fałszywych znajomych" moi koledzy też tak zrobili(kilku i jedna koleżanka) to też zależy dużo od tego jakich masz znajomych.ale jak odzywa się osoba z którą sie nie znosiłeś od podstawówki to o co kaman ? Albo wszystko ładnie pięknie a jak jesteś z małej miejscowości to takie chasmkie ploty potem na twój temat...od razu odechciewa się konta i je kasujesz

Gość Moja zona tez zlikwidowala
I jej netowy kochanek jak sie dowiedzialem co do siebie wypisuja i powiadomilem jego stara, heheehehehe, bo tez miala konto na NK. :D

Gość dobra ja sie przyznam
już nie mam konta ale kiedyś miałam bo wszyscy znajomi zakładali a wiecie jak to jest zrobiła się taka moda

Gość kiepski temat
autorko co za kretynskie pytanie. jutro zalozysz topik: ludzie dlaczego zakladacie konto na facebooku, sympatii czy nawet na allegro?? jedni szukaja lasek na seks inni szukaja znajomych z przed lat, jeden zamiesci 20 zdjec z Egiptu a inny 100 z dzieckiem. komu to przeszkadza? ja dzieki naszej klasie mam wiekszy kontakt ze swoja rodzina, ktora prawie nigdy sie nie widuje (mieszkam za granica) i przynajmniej wiem jak dzieci kuzynek wygladaja...

Gość kiepski temat
i tak btw to autorko czujesz sie lepsza ze nie masz konta na nk? bo nie rozumiem jaki byl twoj zamiar przy tworzeniu tego topiku.. chcesz tu wszystkim udowodnic, ze sa tepakami bo korzystaja z nk? bo jak zdrada to przez nk, bo tam sami lanserzy itd...

Gość martynkoska23
zgadza sie nie wiem cosie stalo z nasza-klasa...na poczatku był to miły portal, którego celem było odnalezie starych, szkolnych przyjaźni...teraz jest to zbiegowisko puszczalskich malolat, cwaniaczków, nie wiem czym ma słuzyc ocenianie zdjęć...no żenada..dodając do tego szerzące sie zdrady jest to jedno wielkie gowno. Ale polska mentalnośc jest własnie taka, nic nie poradzimy na to, że jestesmy wieśniakami do potegi entej i nawet z takiego fajnego pomysłu musimy zrobić fałszywy, lanserski portal, w którym ogromne jest zakłamanie, oszukiwanie, jak to sie świetnie powodzi..ehhh.

Gość temat rzeka prawda
Jedni zakładają bo moda albo ciekawość co u starych znajomych słychać ;) Ale na dobrą sprawę czy szczere i prawdziwe przyjaźnie są ulotne i się tak szybko rozpadają ? przecież równie dobrze mozna mieć skype i gadac non stop albo jak9iś komunikator jak tlen.Czasem zastanawia mnie to czego ludzie oczekują od takich portali jak nasza klasa :( co za dobry przyjaciel nie pamięta nawet o imieninach i nie zna numeru komórki albo nawet gadu gadu albo maila.I ktos zbija kasę za powiększanie galerii albo wysyłanie "obrazków-prezentów" komuś...dla mnie n-k straciła to coś co miała na początku:(

Gość pitolenie
Niestety nie jesteśmy w stanie odpowiadać za poziom wszystkich osób mających konto na n-k. Ja mam konto wyłącznie do kontaktu ze znajomymi, żeby pogadać, umówić się pooglądać ciekawe zdjęcia. Co robi tam, reszta zasadniczo mi wisi, odcinam się od wszystkich niewyżytych nastolatek/ków. Poza tym jak się chce uniknąć zbędnych komentarzy, czy zaglądania osób postronnych wystarczy zablokować sobie konto, udostępnić tylko wybranym osobom i po problemie.

Gość do pitolenie
ale widzisz ja nie ufam nawet już tym wybranym osobom :( jak będą chcieli to i tak obrobią ci du...prawda?nie masz na to wpływu "zjesz beczke soli nim poznasz do woli...."stare powiedzenie

Gość świnto prawda i uj
a ja nie mam znajomych na naszej klasie i nie mam z tej racji konta ,mam gdzies portale społecznościowe :P

Gość mloda.plus.21
A ja założyłam konto w Naszej Klasie, bo czuję się samotna... Dzięki niemu mam namiastkę poczucia bycia z Kimś, towarzystwa... Złudne to jest, prawda, ale zawsze coś !!!

Gość do tych ktorzy maja konta
w n-k. tlumaczcie sobie to jak chcecie ale ja wiem, ze mozna korzystac ze zwyklej poczty w internecie, jesli chce sie przeslac zdjecia dzieci kuzynki dla przykladu.:P istnieje tez komunikator pn.skype, dzieki ktoremu mozna nie tylko porozmawiac za darmo ale i wyslac wszystkie zdjecia, nawet te z kosmosu.ja tez mieszkam za granica ale nie zalozylam konta w n-k bo uwazam, ze jest o wiele wiecej mozliwosci od marnej jakosci n-k. na wpisy na n-k tez zwrocilam uwage u kolezanki, ktora codziennie wlepia kilka zdjec. zalosne to jest. ci jej znajomi, nawet jak pisza na poczte, to stac ich na dwa zdania, nie wiecej. ogolnie na n-k siedza prymitywy. nic ich nie interesuje poza pokazaniem sie w internecie. sami tez czesto nie maja opisow do swoich zdjec. moim zdaniem n-k, to szajs dla plebsu. kulturalny czlowiek nie zaklada tam swojego konta.. ja lubie pisac listy do swoich znajomych. ten rytual powoli umiera bo zastepuja go roznorodne komunikatory, komorki albo glupie fora, na ktorych nie ma z kim porozmawiac bo ludzie pisza skrotami myslowymi. n-k jest dobre dla malolatow bo oni i tak z siebie nie potrafia wydusic paru madrych zdan. dorosli tam, to obciach. ogladalam to forum u wujka. ma paru znajomych. wszyscy pomarszczenni i starzy, nawet jego dawne kolezanki. nie potrafia ze soba pisac. starych moze jeszcze tez zrozumiem bo oni chca wrocic na sile do mlodosci ale ludzie w sile wieku i n-k, to juz koszmar. spotykajcie sie raczej w realu. wolicie w n-k bo mozecie wkleic swoje zdjecie sprzed 10 lat i udawac, ze jestescie cali sliczni. a w relau wszyscy wasi znajomi wiali by na wasz widok z predkoscia blyskawicy, popaprancy :P

Gość rfgrewg
Nasza klasa to cos zakłamanego. Znam pare osob ktore w domu maja syf,biedę i kryminał ale na NK. odgrywaja nie wiadomo kogo.

Gość do KIEPSKI TEMAT
Musze stanac w obronie autorki. Ona napisala czego zada w temacie. Jest w Tobie duzo jadu. Tylko skad on sie bierze, nie rozumiem? Autorka napisala wyraznie, ze chce zeby ludzie wypowiadali sie na temat. Ty starasz sie klocic. Moze idz na rynek przekupo.:O Ja mam konto w NK. Zalozylam je 2 lata temu. teraz jest wlasciwie zapomniane bo zapomnialam do niego hasla i w dodatku brak mi czasu. Pisalam na nim wczesniej ale od kiedy mam chlopaka nie chce juz udzielac sie na NK. Wszystko o czym autorka pisala wczesniej zgadza sie z moimi doswiadczeniami na tym portalu. Pozdrawiam. 🌼