Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszk1111252

TANCERZE

Polecane posty

Gość tancerka krzywa
Jak mogą skończyć Tancerzy skoro nie wszystkie wątki zostały wyjaśnione

Gość
Mogliby wyjaśnić wątki , a nie tak kończyć. Egzamin z życia też przerwali tak samo, nie powiedzieli dlaczego, po prostu zniknął , to był dobry serial.

Gość betylii
moze nie wyjaśnili wszystkich wątków ponieważ mieli kręcić kolejny semestr, ale że oglądalnośc była niezadowalająca to jak na razie zrezygnowali z tych planów. Szkoda lubiłam ten serial, choć troche późno go puszczali.

Gość bonte mniam
moze jednak bedzie kolejny sezon skoro na Pudelku pisza ze Cichopek wraca do ekipy Tancerzy

Gość
Kiedy to będzie, dużo czasu minie. Niech wróci.

Gość xzfdxzfzsf
jak nazywa sie ta piosenka z tancerzy? ktora leci na poczatku i koncu kazdego odcinka

Właśnie ktoś zna tytuł tej piosenki?Ja czekam na kolejny sezon,mam nadzieję,że będzie,bo serial bardzo mnie wciągnął.Jest taki inny od tych wszystkich telenowel i z fajnym humorem:)

Gość
Kiedy będzie kolejny sezon serialu? Jak ktoś wie, proszę powiedzieć.

Gość LuDIE
jUŻ WIĘCEJ TANCERZY NIE BEDZIE TAK PISZE NA GLÓWNEJ STRONIE I TRZEBA SIE Z TYM POGODZIC

Gość kocham ten serial

Gość lubie..._...
Na vod.onet.pl napisane jest, że ruszyły zdjęcia do kolejnego sezonu :)

Gość to jest dopie
ro jesienią

Gość mimi_mimi
No to logiczne jak dopiero teraz ruszają zdjęcia. Ale fajnie, lubiłam ten serial.

Gość suuuuuuuuuuuuper

w telemagazynie 16.09 o 21:40 Koniec wakacji. Studenci wracają do szkoły. Szkoła Heleny Nałęcz - Gonzales zmaga się z problemami finansowymi w związku z tym podejmuje kontrowersyjną decyzję: nie przeprowadzi w tym semestrze nowego naboru. Postanawia zrobić nabór na dwa miejsca na drugim roku. Przyjmuje Mirona Jorge, genialnego muzyka po szkolew Nowym Jorku oraz Martę Pawłowicz. Zarówno Alicja, jak i Marta twierdzą, że ta zbieżność nazwisk jest całkowicie przypadkowa. Dorota przyjeżdża z nowym chłopakiem, którego poznała podczas wakacji. Dominik, student psychologii, próbuje zdobyć sympatię studentów, co nie zawsze mu się udaje. Sylwia nie wyjeżdża do Paryża. Ojciec, zgodnie z zapowiedzią, odebrał jej wszystkie pieniądze. Sylwia ma kłopotz opłaceniem czesnego i pieniędzmi na codzienne życie. Wydaje się, że romans Jerzego i Ingi już się zakończył. Roma jest o tym przekonana. Postanawia wykorzystać okazjęi zbliżyć się do Jerzego. Podczas imprezy powitalnej zorganizowanej przez Helenę, wymyka się za Jerzym z pokoju nauczycielskiego. Nieoczekiwanie nakrywa Jerzego całującego się z Ingą.

Gość już niedgługo tancezre

Gość yujygjyguyugfhcfbc
Ten czwartkowy odcinek to żenada

Gość Ta druga seria tancerzy to
żenada na całego, a ten nowy Piotr to kompletna pomyłka,jak można było wziąć taką "małpę do serialu".

Gość sereakaajdjdj
ma może ktoś linka do tancerzy -odcinek 25 ? ;] prosze podajcie, bardzo mi na tym zależy ; D

Gość żałosne ci tancerze

Gość Adela_
Uwielbiam ten serial,świetnie tanczą i wogole :) juz mozna sciagac w necie ;)

Przesądna blondynka mówi do swojej przyjaciółki: - Wyobraź sobie, że rano spadł mi talerz! Boję się, że to może zaszkodzić dziecku, które w sobie noszę. - Eee, idź głupia! W zabobony wierzysz? Dwa miesiące przed moim urodzeniem, mama rozbiła płytę gramofonową i nic mi nie jest... nic mi nie jest... nic mi nie jest...