Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszk1111252

TANCERZE

Polecane posty

Gość w następnym odinku okaże się
że z Robertem

Gość podobał wam
się ostatni odcinek?? a tak w ogóle szkoda ze ostatni :(

Gość a kiedy next seria?
jak to ostatni??:( to kiedy będzie następna seria? ale mnie to wkurwiło, przeciez on to inaczej powinien powiedziec....wyszło z tego tak jakby poszedł z nią do łóżka tak o normalnie, powinien powiedziecc, że nic nie pamięta, ona go chyba wrobiła, później szantażowała a wszystko w celu żeby ją zniszczyć....a nie tak normalonie to zostało załatwiopne bez sensu:/

Gość Natalia !
Tez sie nad tym zastanawialam wczoraj. W koncu jest roznica jak ktos zdradza swiadomie, z premedytacja niz wtedy gdy ktos jest tak nawalony ze ledwo stoi na nogach i nie dociera do niego co sie dzieje wokol. Czemu on sie nie tlumaczyl? A Aleksandra to tez zdzira, zero szacunku do samej siebie, zeby przespac sie z kims tylko dla dowartosciowania siebie i jeszcze z kims tak naje banym... Zero szacunku do samej siebie i mnostwo gleboko zakorzenionych kompleksow. Masakra!

Gość nie podoba mi się to jak to wy
eh masakra, nie podoba mi się to jak to wymyślili, bez sensu totalnie. przeciez to nie była zdrada z premedytacja, być m,pze do niczego nei doszło, z reszta cop oni kurwa piją w tych serialach ze za każdym razem nic nie pamioetają, czy to nie jest jakieś dziwne? owszem każdy ma inny organizm jak się napije, ale zeby totalnie nic nie pamiętac, zero i sziura w mózgu to chyba yrzeba by coś dorzucić nie, chyba zawsze są jakieś przeblyski. z reszta w koszuli się obudził. już widze jakby normalnie nawalony w cztery dupy bzyka się z nią totalnie nic nie pamięta bo był nawalony strasznie ale sexic się to dał radę:P i jeszce koszule se ubrał hehe. nic nei wyjasnione tylko powiedzieli alicji ze się przespali ze sobą no masakra. zadnych tłumaczeń ze ta pinda go szantazowała . przeciez wiadomo ze ona jest nienormalna:/ głupia pinda i tyle,. nie mam nic do koniec które zmieniają facetów co chwila co weekend inny, ale jesli nie wchodzą w drogę innym i nie rujnują z premedytacją czyjegos życia, głupia szmata z niej i tyle;/

Gość ale z was strzały saaaaaaaaa
Przecież tam nie było pokazane że ten cały Krzysztof był jakoś strasznie pijany,pokazali tylko że chlał,a skoro tak to ta zdrada była świadoma i nic gnoja nie usprawiedliwia.Dobrze że Alicja z nim zerwała.

Gość sama durna jesteś,,
tak i nic nie pMIĘTA:/ sama ześ durna...

Gość wlasnie ze byl schlany bo duzo
pil i rano widac bylo ze nie pamietal nic

Obudził się, gdy zobaczył Aleksandrę, wyszedł szybko , czuł się winny, ona go szantażowała, ma charakter jak Alexis. Alicja też kiedyś piła, miała kłopoty z alkoholem, bo nie udało jej się spełnić marzeń bycia tancerką.

Gość gnfcv vnmn
Nie było pokazane żeby Krzysztof był pijany to chyba nie był

Gość reyhtuyu
wiecei może jaki tytuł ma piosenka co oni tańczą na tej scenie Piotr z Marta

Gość to mi się nie podoba...
jak to nie będzie, tak urwane? przeciez to w żaden sposób się nei zakończyło ani nic nie wyjaśniło....ze co sie wyjasniło? ze intrygantki zawsze w zyciu wygrywają? i nie dostają w życiu kopa?w sensie ta popieprzona Alexis....ze te którynm się nei układało dalej sie nie układa (Alicja). Ze bidna Dorcia nie zaznała miłosci o której tak marzyła i pozostanie zawsze dziewica......bez sensu tam w ogóle zaden wątek się nie wyjaśnił to niby jak oni chcą to zakończyć, popieprtzona tv egzamin z zycia zakonczyli tak nagle...po prostu urwali...a to bez zadnego konkretnego zakonczenia tez.....pierdoły klany srany m jak miłosc leca cały czas a tu serial fajny to jak zawsze muszą spierdolić po całości:P o to tvp właśnie:) ale mnie wkurwili teraz no.....

Gość szlag by ich trafił....
hah no jak zwykle kurwa to co mówiłam. bo m jak milosc klany srany oglądają babcie z dzieciakami to wiadomo kurwa ze oglądalnopsc wysoka. a tu kolejny serial dla normalnych ludzi wycofują.

Szkoda, taka jest telewizja. Kiedyś przerwali Czułości i kłamstwa, Życie na poker, miała małą oglądalność. Lubię Tancerzy, bo tam tętniło życiem , muzyką, radością młodzieży.

hey wszystkim. ogladam serial "Tancerze" juz od dluzszego czasu. gdy sie dowiedzialam ze nie bedzie 4 serii... no jak oni moga? http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6186 tu macie petycje przeciwko wycofaniu serialu. moze juz ktos wczesniej podawal link ale dla pewnosci nie zaszkodzi ;p wpisujcie sie! a i jeszcze mam jedno pytanie do was. chodzi o jednego tancerza, nie gra zadnej glownej roli a bardzo chcialabym wiedziec jak sie nazywa w prawdziwyz zyciu. http://i.wp.pl/a/f/film/025/34/02/0240234.jpg -> pierwszy z lewej http://i.iplsc.com/-/0000SGMTX64YK0AE-C303.jpg http://img.interia.pl/pomponik/nimg/9/q/pom3308826.jpg -> piaty od lewej od gory, obok tej rudej dziweczyny. wiecie moze jak on sie nazywa?

To jest chyba filmowy Sasza. Nie pamietam jak sie nazywa, sprawdź w czołówce, jakoś tak Pietrzak, Pietrasz ...

Gość katiusiekkkk
wiecie w ogole czy odcinki ktore teraz sa emitowane po 16tej... sa nowe ??? czy to powtorki ???

Dzieki juz wiem ;D Michał Pietrzak. A odcinki sa stare, powtarzaja 3 serie, wlasciwie to juz skonczyli, juz koniec, nie bedzie wiecej.