Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodzianka4646

POTRZEBUJE POMOCY. 17 latka z obawami!

Polecane posty

Witam, chciałam zasięgnąć pomocy poniewaz uwazam ze to forum nie odiwedzaja ludzie zakompleksieni ktorzy wyzwa mnie od najgorszej. Mam od 1,5 roku chłopaka. Mam prawie 17 lat. Jestem dziewicą. Oczywiscie ze prez 1,5 jakos musielismy sobie "ubarwiac zycie" aby nie doszło do seksu. Tampony używam tylko na wakacjach, wiec sadze ze nie moglam sobie błony dziewiczej podrażnic w zaden sposob. Od tygodnia jestem chora. Antybiotyk biore od poniedziałku. W poniedziałek powinnam też dostać miesiączke, ale nic nie ma. Już mija dziś drugi dzień, 30 dzień cyklu i nic? 19 dnia mieliśmy z chłopakiem pewien incydent. Nie uprawialismy seksu jednak nasze narządy ocierały się troche o siebie (jakies 2,5 godziny wczesniej chłopak miał wytrysk czy ta sperma jeszcze tam była?) Obawiam się co teraz? Uwazam, ze nie mozliwe zajscie w ciaze bez stosunku byloby w tym wypadku. Mam duzo stresu w szkole, ale najwiekszym stresem jest ta miesiączka. Proszę pomóżcie mi. Nie wiem co robię martwię się. I proszę też o nie udzielanie odpowiedzi KUP TEST CIĄŻOWY. znam to na pamięć.

tylko miesiaczka nigdy mi sie nie spoznila. I wypraszam sobie komentarze ze jestem tępa. Denerwuje sie pisze tutaj by zasiegnac porad. Chce sie poradzic czy to co zdarzylo sie to nie ma nic wspolnego z opznieniem sie okresu.

Gość Ups...........................
Nie masz co panikować, to na pewno stres jest powodem opóźnienia @,przestań o tym myśleć i problem sam się rozwiąże.

Może mieć, bo jednak kontakt jakiś był, jednak szanse na ciążę, zwłaszcza, że Twój chłopak nie miał wytrysku w tym momencie, szanse są prawie żadne. Myślę, że okres Ci się spóźnia bo się stresujesz. Ja jak starałam się o dziecko i się stresowałam, czy dostanę, to zawsze z tego stresu spóźniała mi się miesiączka nawet o 2 tygodnie. Nie martw się na zapas, poczekaj, wyluzuj, nie biegaj co chwila do łazienki sp[rawdzić czy już dostałaś, a na pewno przyjdzie. Nie martw się, na prawdę myslę, że ciąża jest niemożliwa w Twoim przypadku.

Gość nie martw się na zapas
Witaj, myślę, że nie powinnaś się martwić na zapas. Twój chłopak pewnie wytarł się po wytrysku? Ludzie przecież miewają kilka stosunków jeden po drugim, a u Was nawet nie było go. Niektórzy straszą przenoszeniem spermy na dłoniach itp., ale jakby przez ocieranie tylko doszło od razu do ciąży to wszyscy byśmy mieli co chwilę dzieci ;p A miesiączka może się opóźnić nawet jak ktoś ma raczej regularny okres, dodatkowo infekcje, choroby, leki, stres mogą wpływać na jej opóźnienie. Zdarza się, że okres może się spóźnić i 2 tyg. Tak więc rozluźnij się trochę, a ani się obejrzysz a będzie okres :)

Gość plemniki nie przezyja 2.5 godz
poza ustrojem a ty piszesz ze wytrysk mial 2.5 godziny wczesniej a potem ocieraliscie sie. Nawet jesli wytrysk jest w srodku a ty masz np.dni nieplodne to ten gesty nieplodny sluz nie przepuszcza ich dalej i gina do 2 godzin

Gość dfsvdsf
ja mam 18 lat i mi spoznia sie wlasnie 2tyg,ale nie jestem w ciazy, tyle tylko ze bylam chora i tez na antybiotykach i mozliwe ze od tego