Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łza w oku

One tez ta czuja,odczuwaja ból taki sam jak my, cierpią BŁAGAM PRZESTANCIE!!!!!

Polecane posty

Gość łza w oku

To jest najwieksze okropienstwo na swiecie, jak tam mozna jak mozna tak wielkie krzywdy robic biednemu niewinnemu zwierzeciu!!!! One to czuja ich to boli, oni cierpia :(:( Zwierzeta nigdy wam celowo nic złego nie zrobiły to sa istoty idealne nie to co człowiek.. Testowanie na zwierzetach i robienie imm tak wielkiej krzywdy to najgorsze okrucienstwo na swiecie, mam nadzieje ze ci ktorzy to robia zostaja osadzeni przez Boga !!!

Gość lintelinna
tez tak uwzam, co cos strasznego :(

zwierzętom dzieje sie krzywda i nic nie zrobimy u mojej babci na wsi wujek chwalił się że jego synowie , 11 i 13 lat zabili psa łopatą i jak zakopywali to się jeszcze ruszał i chłopcy go dźgali cieszył się , że tacy męscy są :-O słabo mi się zrobiło wtedy :(

Gość łza w oku
o BOZE PSA????????????? PSA???? nie no zaraz nie wytrzymam, na twoim miejscu dopadła bym ich i tak samo łopata by im przywaliła kilka razy debile zasrane idioci!!!!! Niech ich tak bija kretynów jednych!! :( Jezeli mogła bym cokolwiek zrobic zeby sie przeciwstawic krzywdzeniu zwiezat to jestem zawsze gotowa i chetna..:(

jak ludzie mają szanować zwierzęta skoro jeden człowiek drugiemu wbiłby nóż w plecy !!! moje motto brzmi " IM CZĘŚCIEJ PATRZĘ NA LUDZI, TYM BARDZIEJ KOCHAM ZWIERZĘTA "

Gość Karrla RS
Na wsiach inaczej traktuje się zwierzęta i nic się na to nie poradzi. Ciemnota mieszkańców dziur zabitych dechami nie zna granic. Będąc u krewnych też widziałam, że 'gdzieś tam' zabija się psa. Bo stary i kulawy. No cóż. Szkoda było, ale takie są REALIA. A SWOJĄ DROGĄ DLACZEGO NIE BUNTUJECIE SIĘ KIEDY WŁAŚnIE NA TAKICH WSIACH ZABIJA SIĘ KRÓLIKI, CZY KURY NA OBIAD? Tępym kamieniem, albo deską po karku i koniec. Można mieć jedynie nadzieję, że kiedyś to się skończy i podpisywać różnorakie petycje, bo działania na własną rękę jakoś efektu nie dadzą.

Gość tujrekjirkiy
Tak najlepiej powieciez jak moga szanowac, no własnie debilko moga i musza!!!!!! Kretynka nie dorobiona bez zadnych uczuc, tacy sa własnie ludzie NICZEGO I NIKOGO NIE SZANUJA i najlepiej powiedziec ze jak maga szanowac zwierzeta. Niedorobione POTWORY!!!!!!!!! Cieszyłabym sie gdyby to na tych chłystach pierdolonych robili takie eksperymenty no bo przeciec skoro nie szanuja zwierzat i siebie nawzajem to ich równiez nie trzeba szanowac.. o Jezu jak dobrze by było gdyby to oni zaznali tak wielkiego i okropnego cierpienia co te biedne niewinne zwierzaczki :(

Gość Ups...........................
podpisuję się pod mottem Joasi123.

jak miałam 16 lat to z koleżanką chodziłyśmy po wsi i rozmawiałyśmi z ludźmi że nie można tak psa trzymać całe życie na łańcuchu, że trzeba mu opatrzeć ranę, dać jeść itp jedna baba tak zaczęła się z nas śmiać że popłakała się ze śmiechu :( do dzisiaj pamiętam jej szczerbatą gębę i skrzeczący śmiech że niby śmieszne byłyśmy :-O

Gość zapłakana natala
co to sa za zwierzeta na tym filmie???? jezu nie obejrzalam calego plakac se chce jak oni tak moga????? boze !!!!!!!!!!!!!

Gość Mia...
tujre... nie unoś się, bo to nie ma najmniejszego sensu. Jeśli chcesz pomóc futrzakom, to zgłoś się na wolontariusza, albo wpłać jakąś kasę na rzecz zwierząt. Nie kupujcie futer, a kosmetyki, to tylko te z 'króliczkiem'. ZAwsze, to będzie o kilku klientów mniej i może przez to ocalicie choć jednego zwierza. A przynajmniej uspokoicie sumienie i będziecie mieć poczucie: 'ha! ja coś zrobiłam, a reszta nie' ;] Bo z tego co tu widzę, to wszytkie tu są takie wyszczekane, a zapewne nic nie robią :)

ja nawet fragmentu nie obejrzę...już się we mnie budzi agresja...do 'ludzi" :O...

Gość łza w oku
nie bede tego filmiku ogladała, nie bede tych okropienstw ogladała nie ma mowy :(

Gość Ups...........................
Te wszystkie maseczki, szampony i inne specyfiki są produkowane w większości dla ludzi i powinni testować je na ludziach, ogłosić że mają wypuścić na rynek np. szampon i poszukują chętnych do testów, jak im wypadną wszystkie włosy to należeć się będzie odszkodowanie, a jak nie dostaną zapas szamponu na rok. Na pewno chętni by się znaleźli.

Gość łza w oku
Ja ostatnio oddałam duzo paczek suchej karmy tej wielkiej i kocyki i takie rózne ciepłe zeczy dla zwierzatek w schronisku.

Gość KroplaMorskiegoLubczyku
Wcale nie dziwię się tej kobiecie, która wyśmiała te 16 latki. Obrończynie zwierząt poszły oświecać ciemnotę. Jak chciały coś panieny zrobić, to niech idą na policję, albo do jakiejś organizacji, która zajmuje się zwierzętami. Nie dziwię się, że zostałyście wyśmiane. Ludzie ze wsi mają swój światopogląd. Jest pies> nie ma psa> jest nowy pies. Cała filozofia. Z takimi nie ma co gadać, bo i tak ich nie 'oświecisz'.

Gość 565676547
kropla-ales ty pojebana :O kurde co za jabani ludzie :O

Gość łza w oku
tacy ludzie nie maja serca i naweyt nie chce im sie nic robic w tym kierunku zeby temu zapobiec..Bo po co..?? :O

Gość KroplaMOrskiegoLubczyku
drogi numerku jakiśtam. Chodziło mi jedynie o to, ze robota czegoś na własną rękę nie przyniesie efektu, bo niektórzy ludzie są tak wychowywani od pokoleń. Nie podam Ci jakiegoś. Lepiej zebrać się większą grupą ludzi i zgłosić znęcanie się nad zwierzętami na policji. No wybacz, ale kogo taka gospodyni, która trzyma psa na łańcuchu bardziej się przestraszy; policjanta, czy 'zwykłej' osoby, która przyszła ją 'oświecać'. To troszkę tak jak z religią w szkołach. Bardziej szanujemy i słuchamy księdza, niż katechetki, bo jednak on ma więcej 'pojęcia' na dany temat. Ps. Ja nikogo nie obrażam i nie chcę, by obrażano mnie. Pozdrawiam

Gość Krwawa_Marry
Popłakałam się przez ten film! Te zwierzaki są obdzierane ze skóry żywcem... :( Kiedyś widziałam też znęcanie się nad delfinami gdzieś w chinach :O to było straszne :O! Albo dawno temu była afera jakiegoś faceta, który głodował konie. Dobrze, że chociaż tą sprawą ktoś się zainteresował... Podpisałam w swoim życiu parę petycji, ale Polska to zacofany kraj! Jestem chętna do pomocy, a wiecie, co powiedzieli mi w schronisku w moim mieście?! że jestem nieletnia i mam przyjść z dowodem za rok! Tak samo jest w innych organizacjach. Sama mam dużo zwierząt w domu, od zawsze są ze mną psy i to takie przybłędy. Nawet nie wiecie, jak te zwierzęta są kochliwe, na krok nie odstępują ludzi w moim domu, a jak musimy gdzieś jechać choćby na godzinę, to gdy wracamy, cieszą się przez kolejne 20 minut. Nienawidzę ludzi za to, co robią zwierzętom. Dotychczas, mimo moich 17 lat, pomagam każdemu napotkanemu zwierzakowi. Zdarzyło mi się już, że przyprowadziłam kotka znalezionego przy drodze - został ze mną na parę lat, później zachorował. Zabrałam z drogi skaleczonego psa, wyleczyłam i znalazłam mu dom. Dlaczego ludzie są tacy okrutni?! Czekam, aż skończę osiemnastkę, żeby zapisać się do jakiejś organizacji.

Gość 565676547
ALE CHOCIAZ DZIEWCZYNY ZROBIŁY COS W TYM KIERUNKUI TO SIE LICZY!!!

a widziałyście jak zabijają foki na plaży ? bosz :( kijem ubijają i zostają stemple krwi na lodzie a one takie piękne oczy mają , tak patrzą z dołu a te głupie bogate lampucery łażą w futrach z foczek i są dumne należy je kijem potraktować

Gość zall. xD
ej wy jesteście pojebani jacys czy co ? pies jest na lancuchu by nie zrobil ludzia krzywdy ...;] a nie ze sie na nim zneca... na ludziach sie nie przeprowadza testow bo prawo zabrania....;] no sory.. kurde jak takie cwaniary jestecie podejdziecie do psa ;] i co kurwa ugryzie was to juz pewnie uspic go bedzicie chcialy;]] .. zalosne ^^ a teraz wielki placz ze ktos psa zajebal ... zalosne ;]

Gość KroplaMorskiegoLubczyku
Fajnie Marry, że są takie osoby jak TY ;P A jak byś nie przyszła z opiekunem prawnym, to byś nie mogła być wolontariuszką? Bo coś mi się wydaje, że tak :P Co do tych psów łańcuchowych, to chyba lepiej niech pies dostaje żarcia raz dziennie w budzie i na łańcuchu niż będzie się błąkał po ulicach ;)

Gość łza w oku
Krwawa ja tak samo, jak tylko znajdzie sie okazja pomagam biednym zwierzaczkom :( I tez bym chciała sie zapisc do jakiejs organizacji.

Gość 565676547
zal.xD Ales ty pojebana, raz ktos powiedział o psie na łancuchu a ty do tego sie przyklejach, my mówimy o czyms innym lampucera niedojebana !!!!!! kurwa zal mi taich ludzi jak ty wiesniaku jebany obsrany!!!

nie jestem w stanie oglądnąć tego filmu, to okropne! powinni tak obdzierać ze skóry na żywca tych ludzi którzy to robią...

Gość zall.xD
jak tak was czytam , to pozal sie boze xD noo bez kitu;d nagle wielce pomoc im chcecie... xD ahhaha ^ juz to widze ;p znajac zycie jutro zapomniecie albo za pare lat ze na taki pomysl wpadlyscie ;D