Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łza w oku

One tez ta czuja,odczuwaja ból taki sam jak my, cierpią BŁAGAM PRZESTANCIE!!!!!

Polecane posty

Ja nawetprzez pól minuty nie obejrzalam tego filmiku bo sie rozplakalam:( Kulka w leb i do piachu z takimi smieciami!!

Gość na pochybel chujom
rozwalił mnie kumpel, który podjął pracę w domu opieki społecznej, zrezygnował po kilku dniach, motywując to tym, że nie mógł znieść jak inni sanitariusze obchodzili się z pacjentami, wyzywając ich, wyśmiewając przy kąpieli, zamiast zwrócić uwagę, pogrozić, zawiadomić to on stchórzył i spierdolił gdzie pieprz rośnie takich przykładów są miliony, na ludziach, zwierzakach, i warto się odważyć i zmierzyć z tym widząc kobietę która kopnęła psa, podeszłam i kopnęłam ją w dupę, tak samo, zapytując jak się czuje, bo jestem chamem, wydarła mordę, którą jej szybko zatkałam, grożąc odebraniem psa i karą nie dziwie sie ludziom ze sie boja, bardzo latwo zastraszyc czlowieka ale da sie temu przeciwdzialac, na kazdego dziada jest metoda

Kocham zwierzęta i nie mogę się pogodzić z tym co ludzie im robią :( Większość z nas je codziennie mięso, ale nikt nie zastanawia się nad jak to "mięso" było traktowane za życia. Obejrzyjcie sobie film "Poznaj to, co jesz / Meet your meat" - to jest naprawdę straszne...

Gość KroplaMorskiegoLubczyku
Myślałam, że będzie gorzej. Jednak muszę przyznać, że to wyzywanie mnie od kujonów mnie zaintrygowało :) Tacy właśnie jesteście- wielcy dobrzy, serduszka wielkie niczym kosmos, a jak ktoś ma inne zdanie do Was i nie daje swojej kasy na akcje dobroczynne, a zwierzaki traktuje ciut inaczej, to od razu jest kimś, kto może 'żreć Ziemię', czy jest 'piepszonym kujonem'. Jeśli przekręciłam jakiś wyraz, to wybaczcie mi. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki. Ps. Pomaganie nie 'przeszkadza' w nauce. Po prostu niektórym jest ono nie potrzebne do szczęścia. Nie mam ochoty rozckliwiać się nad każdym biednym i potrzebującym. Wolę wesprzeć raz na jakiś czas jakąś POWAŻNĄ akcję (np. WOśP), a nie płakać nad każdą krówką, pieskiem, czy kimkolwiek innym.

Gość 567878796
płakac mi sie poprostu chce jak czytam wasze przykłady co ludzie robia ze zwierzatkami.. A ty kropla niech ci chuj w dupe!!!

Gość usefhudrgh
Znęcanie się nad zwierzętami jest powszechne. Tak jak już ktoś tutaj napisał, to takie dzieciaki szczycą się tym, że są męscy :O Inni przekazują takie historie z uśmiechem na twarzy, ponieważ nie mogą okazać słabości. Muszą być tacy jak wymaga od nas rzeczywistość. Okażesz litość, wrażliwość to równa się temu, że będziesz później ofiarą. Dzieci już od urodzenia wchłaniają te schematy. W szkole zawsze znajdą inne słabsze i wrażliwsze dzieci, najczęściej są to dzieci, które były już wcześniej krzywdzone... Zabiciem zwierzęcia podkreślają swoje okrucieństwo, ale w ten sposób zapewniają sobie nietykalność wśród rówieśników... Takie jest życie bez fikcji :O

Gość 0909090909090
no dokładnie.. Ja byłam bita przez rodziców, i pewnie dla tego dzisiaj jestem okrooopnie ale to okropnie wrazliwa na krzywdy, a najbardziej niewinnych zwierzat, ostatnio przez przypadej zabiłam na scianie cme bo myslałam ze to co innego i zaczełam tak ryczec, tak mi było smutnoo modliłam sie do Boga zeby mi przebaczy.. Zabiłam niewinna istote która w ciszy i spokoju sobie siedziałą a nagle bec i juz nie zyje.mówie wam tak wtedy ryczałam w poduszke ze opanwac sie nie mogłam.. :(

Gość tak ciezko to zrozumiec
kropla- ktos ci juz wyzej napisze, ze pomoc to nie tylko pomaganie bezposrednie zwierzetom, wystarczy nie krzywdzic, a jak sie widzi krzywde czlowieka, czy zwierzecia, to interweniowac a nie udawac ze sie nic nie widzi, zdejmij klapy i czytaj ze zrozumieniem nie chodze do schroniska, nie uczestnicze w zadnych akcjach, nie czuje sie gorzej od tych co to robia, nie krzywdze, nikogo, to mi w zupelnosci wystarcza, to bardzo duzo, miec 28 lat i ani jednego wroga w zyciu za to wielu przyjaciol, zajebsitego faceta, fajnych znajomych, wszedzie szacunek i sympatia, uwielbiam ludzi pozytywnych, ktorzy nie pierdola glupot, jak wiekszosc na kafeterii, sie rzygac chce i zoladek wywraca do gory

Gość tak ciezko to zrozumiec
oczywiście kocham zwierzęta, mam 2 koty z fundacji i jednego psa, nie wyobrazam sobie ich nie miec, nie jem tez zwierzat, ze wzgledow zdrowotnych i ideologicznych, brzydze sie przemoca w stosunku do zwierzat i niewinnych ludzi

Gość KroplamorskiegoLubczyku
Alleluja jedna, która po mnie nie jedzie xD I mnie nie wyzywa. Dziękuję Ci ;) Mnie tam do szczęścia nie jest potrzebny ogólny szacunek wszytstkich ludzi i fałszywe uśmiechy do 'przyjaciół'. Wolę mieć dwie, czy trzy osoby i to mi wystarczy. Dla mnie najważniejsze jest to, by żyć w zgodzie ze sobą, a nie zabiegać o podziw wśród innych ludzi ;)

Gość gfhdmhgfjmhg
kropla czy ty naprawdejestes tak łupia czy ci za tp płaca.??

Gość ty kropla jestes
taką kretynką czy , się nudzisz ?? tylko nie pisz , że nie masz czarnego nicka :D

Gość KroplamorskiegoLubczyku
Szczerze? Po prostu uwielbiam wkurzać i prowokować ludzi. Tak słodko się złoszczą, kiedy ktoś nie jest tacy jak oni ;) Przytulcie psa, on Was kocha xD