Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawosci

Kto Wam przypadł do gustu, a kto wręcz przeciwnie z kafe?

Polecane posty

Gość a ja uwielbiam Rafinkę
taka "swoja kobitka" jest. Lubię też alonuszkę. Za to irytuje mnie wszędobylska mama małego Danielka.

Gość Wiesz ja mam na ten temat
nieco odmienne zdanie, bo rozmowa z wieloma ludźmi nie posiadającymi na tym wątku własnego loginu jest nieraz prawdziwą ucztą intelektualną w zestawieniu z tym, co ma do zaoferowania statystyczna "zalogowana bywalczyni", której bełkot bądź wyrzucane frustracje są niekiedy nie do zniesienia wręcz, mimo że jej stopka jednoznacznie wskazuje na status etatowego rodzica. :) Nie, nie zakładam tu wątków. Reaguję jedynie na sytuacje, gdy ktoś usilnie stara się wmówić pozostałym współuczestnikom ciemnotę.

Gość A wiecie dlaczego niektóre
z was irytują kobiety pokroju mamy małego Danielka? - Dlatego, że są to osoby wykształcone, podczas gdy zdecydowana większość z was preferuje tak zwane "swoje kobity". :o

Gość znam taka jedną ZABUSIA

Gość znam taka jedną ZABUSIA
ONA na sex woła usia usia jest denna a madonna jest the best ;) karola AJLOWIU

Gość wiolka srolkaa
oszołomie znowu piłaś???

Gość Do A wiecie dlaczego niektóre
Dlaczego zakładasz, że jestem osobą niewykształconą? Bo użyłam sformułowania "swoja kobitka"? Dla mnie jest to śmieszne po prostu. I doprawdy nie mam czego zazdrościć mamie małego Danielka- ta kobieta mnie zwyczajnie irytuje, niezależnie od tego jakie ma ona wykształcenie.

Widze, ze wzbudzam roznego rodzaju emocje, niczym Doda ;) A tak powaznie to do mojej listy chcialam dodac jeszcze Annemarie24, bo tez ciekawie i rzeczowo pisze. Co do osob, ktore mnie irytuja to nie ma tu na forum takowych, ale do szewskiej pasji doprowadzaja mnie osoby wulgarne i ordynarne, ktorych wskazac nie moge, bo sa to zazwyczaj pomaranczki.

A pamiętacie naszą kochaną przyjaciółeczkę Madzię, Magdziulkę, czy jak jej tam było? Ta od Mamci, Misiaczka i Robercika? Ona jest moją faworytką na kafe :D szkoda, że już nie pisze

Gość aha magdusia
takiego miala nicka zajebiscie pisala a pamietacie albumik, ktory magdusia miala robic z mamcia? suuuper:):)

albumik, mamusia... srusia po cholere tak spieszczacie wszystko, denerwuje mnie to. Nie umiecie pisac normalnie???

hehe, albumik i liście laurowe :D Jagoda, widać nie kojarzysz Magdusi :P bo byś od razu wiedziała o co chodzi ;)

Gość mama klaudii
moje typy to magdusia właśnie i mamusia amadeuszka czy jakoś tak wymiatają dziewczyny nieżle pisały :)

Gość niewierząca
nie lubie alonuszki uwielbiam Rafinkę

dziękuję za uwielbienie :D co prawda nie wiem czym zasłużyłam chyba tym niewyparzonym pyskiem ;)

Gość aha magdusia
do jagody... Bartuś.... Srartuś, co tak zdrabniasz, nie umiesz pisac normalnie Bartek albo Bartlomiej?

do wpisu powyzej :P -sluchaj suko, imie kazdego maluszka sie spieszcza i kazda mam tak robi. Nie wiem jak ty ale ja mowie i pisze normalnie bez spieszczen i na album mowie album nie albumik :P bo to jest glupie i dziecinne. Wiec nie zycze sobie pipo zebys sie w taki sposob wyrazala o moim dziecku. :P

Gość do jagody
wpieprzasz się w temat w którym nie masz nic do powiedzenia bo ani nie nasz Magdusi ani nie wiesz na czym polegał jej fenomen. Potem wszystkich obrażasz. Wrzuć na luz. Nikt Ci Bartusia nie obraził no chyba że nazwanie go Barkiem lub Bartłomiejem to jest obraza.

Mam gdzies cala Magdusie czy jak jej tam, po prostu jak zobaczylam jak ktos napisal o moim dziecku to sie wnerwilam .

Gość to wez cos na uspokojenie
:P kobieto to tylko net a ty przezywasz jak mrowka okres :D

Gość do jagody
pozwól że ci przytoczę twoje własne słowa albumik, mamusia... srusia więc ktoś napisał dokładnie to samo i ty się uniosłaś nie wiem o co.

Gość co do Zabusi
to nie ona wymyslila na sex-dunganie(zadne usia usia)pisza tak wszystkie dziewczyny na jednym topiku. jedna laska probuje sie tam wbic i obraza glownie Zabusie-niestety jest odwazna tylko na pomaranczowo.

Gość a kto to magdusia
no czym polegal jej fenomen bo chyba jej tu nie spotkalam :)

Gość no wiec zabusia
ostatnio nawet sie cieszyła bo maz miał wolne i mogła ogladac z nim program o niepodległosci :O a co do okreslenia sexu to tylko ona tak pisze ,,

Gość moja ulubienica 2
a ja lubie abraje mimo ze wiekszosc jej nie trawi lub moze nie zna chociaz nie podejrzewam was o to ta dziewczyna moze i ma troche zryte wypowiedzi ;) ale drugiej tak dobrej i bezinteresownej laski nie znam oddaje dla nieco mniej zamoznych ludzi rozne przydatne rzeczy sama dostalam od niej ubranka i spacerówke niedawno a wiem ze jeszcze oddala jakis wozek głeboki no i uwazam ze mozna na nia liczyc ;) pozdrawiam

jagoda weź ty się kobieto melisy napij a nie będziesz tu wyjeżdzać komuś od suk !!!! kto ci upoważnienie żeby kogoś tak określać.... no chyba że u ciebie w domu tata tak się zwraca do mamy to masz już utarte wzorce ;) :D i po co się wypowiadasz w temacie o którym nie masz pojęcia....nie znasz Magdusi ani jej historii więc się nie odzywaj....