Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawosci

Kto Wam przypadł do gustu, a kto wręcz przeciwnie z kafe?

Polecane posty

Gość mdli mnie
a fuj od tej magdusi słabo mi sie zrobło am mdłosci moje przyjaciółeczki

Gość rupithjkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vcxvxfgm,klhujugggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghvgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Gość co do Zabusi
przejzyj dokladnie topik to zobaczysz,ze tam prawie kazda tak pisze:)-dunganie nie wiem dlaczego sie uczepilas tak tej dziewczyny. nikt nie reaguje nawet na twoje wpisy pomaranczowe-obrazliwe,a ty dalej probujesz i probujesz cos osiagnac.

Gość kto to jest
a kto to jest żabusia????

Gość nie tylko ja sie jej czepiam
jest denna i zdania nie zmienie , a co do topiku , to ja jej tam nie obrazam i nie czepiam sie jej na waszym topiku :) zapewniam cie , nie bawi mnie wtracanie sie w czyjas rozmowe ,,,a tu sam temat mówi za siebie :) a żabusia jak żabusia laska jest jak dla mnie jak rózowa landrynka z kokardką we włoskach ,,,

Gość a kto to żabusia
to ta co robi testy po stosunku a potem płacze że to ciaża biochemiczna jak okres przyjdzie?

Gość na którym temacie
pisze żabusia??? dajcie linka!

Gość laski dajcie spokój
dajcie spokój bo się robi rasowe obrabianie dupy, ktoś powie słowo, ktoś doda 10 i powstaje jakaś historia nie z tego świata.

Gość a co tu tak
nagle sie pomaranczowo zrobilo?a gdzie wazelinki?

Gość jakobs.....
to nie ta no ok,nie musimy sie wszyscy kochac na kafeterii. wiadomo,ze poziom intelektualno-kulturalny niektorych przerasta wszelkie oczekiwania.. ale czepiac sie kogos bez powodu,tak dla zwyklego widzimisie-tez nie jest ok.

moja przyjaciółeczka magdusia... 🌻 ❤️ co u Was magdusiu? jak mamcia, robercik? czy misiaczek nadal maluje łyżeczki? czy znalazł inne hobby?

Gość makupiczu
ja od zawsze uwielbiam MaMani:)

Gość ta magdusia to jakas
kretynka jest, pisze tak jakby byla umyslowo chora , nie rozumiem czym sie tak fascynujecie?Jka czytalam jej wypowiedzi to az mnie mdlilo , ta dziewczyna jest beznadziejna.

Gość makupiczu
ja tez nie pojmuje fenomenu magdusi Dowcip rodem z kabaretow,naciagany na sile,mdli mnie Glupota i zenada

Gość kooobra
ja bardzo lubie Mamani,rafinke,abraje,madonne Rozbraja mnie swoja prostata wypowiedzi myszka83-ale ja tez lubie:)

Gość a ja lubie siebie
:D:D a kto zgadnie kim jestem

a jeszcze byla jania wzor do nasladowania pamietacie? tez miala takie teksty ze sie wlos na glowie jezyl i nie tylko a tak powaznie to mi pare razy pomogla trabka i nie mialam okazji podziekowac wiec robie to teraz trabko buziaki :)

Gość Jania wymiata he he

Gość jania wiadro do srania jest
i byla mistrzynia tego forum.

MaMani i NgLka ;) te dwie osoby najbardziej kojarzę i lubię czytać chociaż z NgLką nie raz miałyśmy odmienne zdanie to ją szanuję bo mądra kobitka ;)

Gość moje typy
1.Nglka za jej ogromna wiedze i cierpliwosc do tych wszystkich ''jestem w ciazy czy moze nie'' :P 2. meaaa za jej chec niesienia pomocy isluzenia rada glownie mlodym mamusia 3. Rafinka za swietne poczucie humoru i dystans do wszystkiego

Gość a ja nie lubie
myszka83- jest zbyt plytka jak dla mnie

Gość ja lubie
rafinke,mamani,papierowe-szkoda ze tak rzadko pisze