Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawosci

Kto Wam przypadł do gustu, a kto wręcz przeciwnie z kafe?

Polecane posty

Gość tak z ciekawosci

Poza tym moze darzycie kogos zaufaniem, bo np dobrze doradza? Wypowiedzcie sie proszę...

Gość lubie nglkę
pisze rzeczowo.

Gość tak z ciekawosci
nglka tez mi przypadla :) dobrze sie ja czyta i wypowiada sie tam gdzie faktycznie ma cos do powiedzenia...

Gość Hahahaha dobre. Dosłownie
przewidziałam ten topic! :D Uważaj koleżanko, bo w samouwielbienie popadniesz! Aż tak bardzo czujesz się niedowartościowana, że zakładasz takie bzdurne wątki? :o To naprawdę smutne. A zresztą mogę odpowiedzieć na ten bzdurny topic, a co mi tam: więc my personal fave's to mama Danielka i małgosia...(chyba 79, choć nie pamiętam dokładnie). :D

Gość do ostatniej
wybacz ale z tego co wiem o nglce to jest ostatnią osoba która by o sobie temat założyła.

Gość Tak tak ngLko.
:P

Gość tak z ciekawosci
załosni jestescie. ja jestem jedna z czarnych.. chyba dosc czesto sie udzielam :) ale nei jestem nglka :)

Gość tak z ciekawosci
Hahahaha skoro to bzdurny temat to po co sie udzielasz, poza tym moze wlasnie siebie podbudowalas odpowiedzia? :P

nglka mamami i princpolo Te pamietam :) Jak jeszcze kogos sobie przypomne to dam znac

a jak sobie liżemy dupe to po całości :D jeszcze Rafinka mama trójeczki madonna :D:D kolorkowa mantodea i pewnie jeszcze ktoś ale nie pamiętam. Te jakoś mi się nawinęły teraz :D

Gość Dlatego że nie widzę ku temu
najmniejszego powodu. Logowanie się tu i wylogowywanie uważam za zbędny zabieg, skoro posty zostawiać można tak czy inaczej. :) ngLkę poznałam wczoraj i dobrego wrażenia na mnie nie wywarła - ale to takie moje czysto subiektywne zdanie. Koniec. Temat uważam za bezwartościowy, to akurat prawda. Bo co to niby ma być? - Kółko wzajemnego uwielbienia i adoracji? A skoro już pytacie, to odpowiem, bo czemuż by nie: moim daniem najbardziej wartościowe wypowiedzi zostawia mama małego Danielka, małgosia79, egeszege, taka ja___, hej___ i kilka innych dziewczyn, których ników nie sposób spamiętać. Innych nie znam, bo siedzą na kilkuletnich topicach i z reguły nie wyściubiają zeń nosów (no może poza nielicznymi wyjątkami). Peace kobiety! ;)

Gość Przepraszam za literóweczkę.
* zdaniem, nie daniem. Gryzzelda podoba mi się średnio, bo zawsze kiedy brakuje jej argumentów robi się wulgarna i agresywna. Rozmowy z nią ogółem nie należą do tych przyjemnych. Także popracuj nad sobą dziewczyno.

Gość ghgg
Ta nglka to jedna wielka kłamczucha i ona sama dobrze wie o tym że kilka osób zna jej prawdziwą tożsamość. Na forum pisze jedno - prywatnie zupełnie co innego. Oszustka.

Dlatego że nie widzę ku temu -> to o czarnym niku było do tak z ciekawosci, nie wiem, czy jesteście tą samą osobą. Na marginesie: mi się nie chce za każdym razem wpisywać nowych bzdur w polu "nick" i wolę się zalogować. No ale to wolny kraj. I przytocz mi proszę jeszcze jakiś temat, gdzie stałam się wulgarna i agresywna, kiedy mi zabrakło argumentów. Będę wdzięczna, popracuję nad sobą ku zadowoleniu jakiejś pomarańczy, której nawet nie będę mogła potem podziękować, jak się spotkamy na innym temacie.

Gość jestem tu od niedawna
mama danielka, miss.m, niebieska sukienka...tez niedlugo zarejestruje nicka i dolacze do mam

Gość mama danielka po prostu sie
wypowiada wszedzie, dlatego ją sie kojarzy. nawet na topiku gdzie nie ma nic do powiedzenia pisze: mama małego danielka " nie wiem niestety nic na ten temat"

Gość a ja glosuje na Gryzzelde
Mamani i mame Danielka. Te dziewczyny pisza z sensem, a nie wypowiadaja sie wszedzie jak kolezanka wyzej okreslila :o

Gość Gryzzeldo tak jestem tą samą
osobą. Zastanawiające jest jednak to, że pytasz mnie o przykłady swojego niekiedy nieprzyjemnego zachowania, bo każdy dorosły człowiek zna siebie na tyle dobrze, że wie jak reaguje w sytuacjach konfliktowych, więc tym samym nie szuka potwierdzenia w słowach osób postronnych. Doskonale wiesz, że ciężko znosisz nawet najdrobniejszą krytykę, lub odmienne zdanie, niż to za którym sama obstajesz, za to z niezwykłą lekkością (i dosyć często niestety) adresujesz ludzi przeróżnymi epitetami.

ja się tylko pytam, kiedy, w jakim temacie byłam wulgarna, bo to mi zarzuciłaś Nie przypominam sobie po prostu takiej sytuacji. Ty pewnie też nie, więc teraz wykręcisz kota ogonem :P

Gość To nie był nawet pojedyńczy
wyskok Gryzzeldo. Nie chce mi się nawet wyszukiwać tych wątków i nie lubię jak ktoś w kółko prosi, żeby wklejać tu na Kafe gotowe linki do "wszystkiego" dosłownie i "na każdy temat", jak np. wczoraj ngLka, która nie dość że dostała to o co prosiła, to nawet nie pofatygowała się łaskawie żeby rzucić na nie okiem. Tyle warte te całe wyszukiwania... że lepiej w to miejsce wyjść na spacer. Tyle. :o I nie, nie nabiorę się po raz kolejny na wasze tanie chwyty w stylu: "proszę, wklej to uwierzę", albo "cała Kafeteria - każdy niby coś wie, ale nie ma poparcia w źródłach"... jaaasne, wczoraj się nabrałam i straciłam tylko swój cenny czas. :P Wolę w to miejsce oddać się przyjemniejszym czynnościom. A to w których wątkach cię poniosło lub nie, bardzo dobrze wiesz... no chyba, że się zasłonisz pamięcią wybiórczą, w co też zresztą nie uwierzę. Bądźmy więc dorośli, a przestańmy ich zgrywać.

no właśnie nie wiem. I nie musisz wyszukiwać tematu, możesz napisać o czym był, a na pewno sobie przypomnę sytuację. I jakaś ty biedna, straciłaś dla kogoś swój cenny czas. I po co ta cała prowokacja? Żeby coś komuś udowodnić? Bez sensu. Bo to ty założyłaś ten temat, tak? Mi się już te wszystkie pomarańcze mylą. Wg mnie to pisanie na pomarańczowo to nie jest dyskusja, to jest po prostu wyrzucanie swojego zdania bez oczekiwania odpowiedzi. Bo jak odpowiedzieć komuś, kto nie ma stałego nicka, tylko w polu nick rozpoczyna pisać posta?