Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlode mamy xcxc

moje zdanie o mlodych matkach

Polecane posty

Gość mlode mamy xcxc

Nie pochwalam tego ze nastoletnie dziewczyny zachodza w ciaze (wpadka) duzo ich omija ....zabawy, dyskoteki , spotkanie z kolezankami przy winie itddd.. alee ... w tych czasach nie trudno o antykoncepcje , z tej racji nie pochwalam tego Mialam kolezanke ktora zaszla w ciaza w wieku 15 lat ostatnia klasa gimnazjum , wszyscy ja wytykali palcami , bo to jeszcze dziecko . Dziewczyna ulozyla sobie zycie , urodzila zdala szkole,mature napisala swietnie , obecnie studentka, duzo jej mama pomagala. Obecnie wyszla za maz z ojcem dziecka , mieszkaja razem on pracuje nie brak im nic Ciesze sie ze sie jej ulozylo , choc w tak mlodym wieku musiala zaznac co to dziecko i odpowiedzialnosc za malego czlowieczka :) Znam osobiscie kobiety ktore maja po 28 czy 35 lat dzieci zaniedbane , zarowno jak matki i ojcowie pija etc:( Nie zakladajmy z gory ze takie matki nastoletnie sa najgorszym zlem tego swiata . Nie pochwalam tego , nie chcialabym aby corka ma przyszla w wieku 16 lat i oznajmila jestem w ciazy :D wrocmy do wczesniejszych lat tez rodzily nasze co nie ktore mamy w wieku 18 czy 16 lat 🖐️ :)

Gość mlode mamy xcxc
przepraszam za bledy ale szybko pisze :) a sporo czytalam obelg na mlode matki rowniez mlode matki moga sobie zycie ulozyc niezalezne od wieku moga zrobic kariere

Gość masz rację w całości
ale lepiej nie prowokuj takiej dyskusji. było takich tematów już kilka i zawsze kończyło się obelgami i obrażaniem tych które uważają że każda która urodziła przed 20 (a czasem i 30) to dziwka, kurwa, szmata, patologia etc...etc...

Gość co racja to racja
ale i tak zaraz będą tu te sfrustrowane kobiety i zaczną najeżdżać i leczyć swoje nieudane życie szmaceniem innych. ps. ja urodziłam mając 19 lat. moja Asia ma już 8 lat, jest wspaniale wychowana, ja mam męża, dom, pracę, magistra, psa i jestem najszczęśliwsza osobą pod słońcem i zaczęło się od... studniówkowej wpadki z moim obecnym mężem. :P gdyby nie to nie wiem nawet czy byłabym z nim bo chciałam się rozstać po studniówce... ;) to byłby największy błąd mojego życia

Gość co racja to racja
miało być: ... a zaczęło się od... szybko pisałam

CO TE MAŁOLATY SOBIE MYŚLĄ!!!!!!!! DZIECKO IM W GŁOWACH!!!!! A tak na serio :) haha :P to uważam,że dojrzałość u człowieka nie zależy od wieku itd.... bo rzeczywiście są kobiety które mają po 40 lat...piją....zaniedbują i biją dzieci i kobiety które mają 15 lat i potrafią wychować dziecko:) Bywa z tym różnie...więc myślę że nie należy wyzywać dziewczyny od najgorszej bo ma dziecko np w wieku 16lat i sobie nie poradzi. Pozdrawiam:)

Gość mlode mamy xcxc
no tak moze sie wojna rozpetac :) fajnie autorko ze ulozylo sie tobie (pisze do tej co wpadla na studniowce :D ) nie uwazam ze osoby ktore w wieku 18 czy 20 lat ktore urodzily sa kur *** dziw** no tak kompleksy na kafe wystapuja czesto :D pal licho na nie :P kazdy ma swoje zdanie , ja mam takie one moga miec inne ze to zgroza :) sama czasami mysle ze nie zaszlam w ciaze w wieku 20 np lat :D czy 19 :D

Gość mlode mamy xcxc
sama czasami mysle ze nie zaszlam w ciaze w wieku 19 czy 20 lat * mialo byc ;) wiec bede sie starac w wieku 24 :P

Moja mam wzięła ślub w wieku 20 lat :) więc tym bardziej nie uważam że 19 czy 20 lat to wiek za młody na dziecko :/:)

Moja mama wzięła ślub w wieku 20 lat :) więc tym bardziej nie uważam że 19 czy 20 lat to wiek za młody na dziecko :D

Gość mlode mamy xcxc
ciesze sie ze ktos rowniez moje zdanie podziela :) oczywiscie taka 20 latka moze tez miec siano w glowe tak samo jak i nie jedna 30 latka wiec tu podzielmy po polowie :) zalezy od czlowieka i jego uwarunkowan ale nie tempie mlodych matek w polsce jeszcze takie dziewczyny podejmuja edukacje na zachodzie niestety zostaja bez podstawowki bez niczego i zyja na koszt miasta :( to jest smutno a polskie dziewczyny a teraz szczegolnie sa wyksztalcone :) pozdrawiam wszystkie mamy :) ps nawet w dzisiejszych czasow mgr nic nie daje jesli sie poradnym nie jest , nie jeden po zawodowej szkole ma sie lepiej od mgr :P przyklad moj sasiad :( dobre studia a praca za grosze nie w sowim zawodzie

to jaka sie jest matka nie zalezy od wieku tylko od tego co jest w glowie , wiec sie z toba zgadzam, mam znajoma co urodzilaw wiek 17 lat i jest lepsza matka niz nie jedna w tzw odpowiednim wieku

Gość zeby zrobic sobie bachora
w wieku gimnazjalnym czy licealnym to trzeba byc tepa glupia patologiczna kurwa dziwka pizda szmata

Gość wiedzialam ze tak bedzie
zeby zrobic sobie bachora w wieku gimnazjalnym czy licealnym to trzeba byc tepa glupia patologiczna k**wa dzi**a pi**a szmata hahaha wiedzialam ze tak bedzie , bez tego sie obejsc nie idzie :D a pisze to osoba ktora w ciazy jest badz sama matka i tu daja dobre przyklady, a szczegolnie pomaranczki klnace , na pomaranczowym niku jakie to niektore matki sa wyrodne , jak sie z dzieckiem obchodza, ze nie moga byc zmeczone , ze nie moga miec dosyc czasem , i i i i , takie zazwyczaj pisza ktore sie rowniez staraja dlugo o dziecko a nie moga go miec , klna na pomaranczowa a oczekuja wspolczucia i wsparcia na czarnym :O zal.pl to jest dopiero :D dzieki bogu ze nie maja dzieci , ciekawe jakie wartosci by im wpajali

do 'zeby zrobic sobie bachora'- one sobie bachorow w tak mlodym wieku nie robia, po prostu 'wpadka' i pisze tu o dziewczynach ponizej 19lat! takze jedni zaczynaja wspolzycie majac 18 lat(w razie jak wpadka bedzie to chociaz pelnoletni beda;)) a inne juz jako 15 latki uprawiaja sex chodz wlasnie nie kazda zna sie na skutecznej antykoncepcji i staje sie co staje(chodz wpadka nawet 25 30 sie zdaza:P)...ale nie kazda przez to odbiera sobie zycie i nie kazdy takie 'mlodziutkie matki' tepi..drugi raz ta 15 latka nie popelni tego bledu;) hehe ale jak czytam jak ktos obraza , wyzywa nie tylko 15 16 17 ale i 20 21 22 o macierzynstwo to szlak czlowieka bierze... wyzywa bo sam ma inne poglady(kiedy sie rozmnozy itd.) badz co badz nie zaliczyl wpadki(zyciowy fart) i tak sobie wyzywa co by ulzyc sobie w cierpieniu bo tacy ludzie sa naprawde nieszczesliwi....;) widza tylko to co chca widziec, i czytaja tylko to co chca przeczytac...

Gość j w zgadzam sie w pelni

Gość gowniaryyyy
w tym wieku i już pieprzą się, zgroza, do nauki

Gość pauletka
zgadzam sie n wami kobietki...................jatakze wychodze z zalozenia ze niektore mlode matki sa lepszymi niz te ktore sa niby w odpowiednim wieku!!!! Moim zdaneim nikt nie powienien przejmowac sie obelgami tych ktore tak wyzywaja od szmat,dzi......wek itd:( pewnie same nie potrafia poradzic sobie z wlasnym zyciem.............szkoda mi takich ludzi...........:(

Gość jolenta80
nawet panowie się fajnie na ten temat rozpisali, polecam tego bloga... Na nie których postach sama płakałam. www.whatsthatfuzz.wordpress.com

Gość szaloneeeee
do nauki gówniary a nei do seksu, ale was rodzice wychowali, umiecie tylko dupy dawać

Gość cure
A Ty się uczyłaś? Bo mam wrażenie, że ułożenie poprawnie zdania, to dla Ciebie spory wysiłek..

Gość studentka bez dziecka
ale rozkładają giry, wstyd, za gorsz nie mają honoru