Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyczka

czy są tu patrioci?

Polecane posty

Gość Węgiel i groch
ja tu widzę, że pan/pani >raczej tak< udaje wielkiego patriote, wielkiego człowieka, ale kultury za grosz nie ma. Tak się nie zachowwuje prawdziwy Polak: wyzywać innych od gówien i ścierwa?! I to kobiety? Ładny poziom Pan prezentuje, takich patriotów to my się powinniśmy wstydzić.

Gość książę z alabamy
teraz drodzy goście należy uczyć miłości, przyjaźni, dobra, jedności, a nie patriotyzmu. Trzeba mówić o historii ale nie tą drogą co teraz. Bo w ten sposób, to się tylko nienawiść krzewi. Trzeba pokazywać prawdę, ale nie przeceniać swojego narodu.

22:58 [zgłoś do usunięcia] Węgiel i groch ja tu widzę, że pan/pani >raczej tak< udaje wielkiego patriote, wielkiego człowieka, ale kultury za grosz nie ma. Tak się nie zachowwuje prawdziwy Polak: wyzywać innych od gówien i ścierwa?! I to kobiety? Ładny poziom Pan prezentuje, takich patriotów to my się powinniśmy wstydzić. Wybacz ale jeśli ktoś porównuje polskie obozy dla jeńców czy nawet Berezę Kartuską do niemieckich obozów zagłady to zaiste jest ścierwem i gównem ludzkim i nie ma tu żadnego znaczenia czy jest kobieta czy słonicą. A może kobiecość usprawiedliwia głupotę?

Gość węgiel i groch
człowieku, to To ty zasługujesz na takie miano, skoro nie masz szacunku dla ludzi o odmiennym zdaniu. Szczerze, to nie zauważyłem, by ktoś te obozy porównywał. Po prostu o nich wspomniano. Ja sam uważam się za patriotę, ale to co Ty prezentujesz nie ma z tym nic wspólnego. U Ciebie to chęć zwrócenia na siebie uwagi i potrzeba dowartościowania.

Gość endżeloł
co dla was oznacza patriotyzm?

Gość Niepodlegloscciiii
Merkaba napisala "Matkę Najświętszą Służebnicy Bożej Wandzie Malczewskiej. Matka Boża ostrzegła, że jeśli Polska (po odzyskaniu niepodległości w XX wieku) nie ustrzeże prawa Bożego i przykazań Bożych obowiązujących w życiu Narodu, może utracić niepodległość już na zawsze." Ten kto podpisał traktat Lisbonski, pozbawił nas niepodległości!!!! Zapamiętajcie to sobie. Martyczka zal mi Ciebie i Tobie podobnych....Dno...

martyczka - żal, że tacy ludzie jak Ty są Polakami :O

Gość o mój Ty smutQ
tu sami idioci na tym forum...

Gość martyszka
ja Tu ciągle czytam z ciekawością. O co konkretnie wam chodzi, hm? Mówcie prosto

Gość Niepodleglosciiii
Raczej tak- zgadzam sie z Toba w 100%, nic dodac nic ujac;) Tak trzymac!!! ale nie wiem czy do tych pustych pal w ogole cos dotrze...Ludzie maja mega sprane mozgi, co mozna doskonale zaobserwowac na tym forum!!!!

23:16 [zgłoś do usunięcia] węgiel i groch człowieku, to To ty zasługujesz na takie miano, skoro nie masz szacunku dla ludzi o odmiennym zdaniu. W dupie mam czyjeś odmienne zdanie jeśli pierdoli głupoty i porównuje polskie obozy dla jeńców do niemieckich obozów. Jeśli ktoś cię opluwa to czy wtedy też uważasz że ma do tego prawo, przecież ma jedynie odmienne zdanie na temat tego czy cię opluć czy nie niż ty?

Gość jkasgfgfkghfg
Dzieki takim jak wy panowie i panie od NWO maja gladka droge do celu. To, ze jest przeje...ane to tylko wasza zasługa. Bezmyslne istoty....

Gość endżeloł
pytam 2 raz: -----CO dla was oznacza patriotyzm i w jaki sposób go na codzień "używacie"-------

-> węgiel i groch "nie o TE obozy chodzi. Są niemieckie obozy i obozy POLSKIE. NIe chodzi o te błędnie nazywane. Poczytaj trochę o zbrodniach Polaków " A ten cytat to co jest do kurwy nędzy jak nie porównanie polskich obozów jenieckich do niemieckich obozów zagłady?

23:38 [zgłoś do usunięcia] endżeloł pytam 2 raz: -----CO dla was oznacza patriotyzm i w jaki sposób go na codzień "używacie"------- Praca dla Ojczyzny by rosła w siłę i "żyło się lepiej".

Gość endżeloł
jak dla mnie, to jest to pielęgnowanie tradycji, kultury. Pracę dla ojczyzny... średnio rozumiem. Ale ok. patriotyzm powinien wyrazac sie w zyciu codziennym poprzez szacunek dla Wielkich Polaków (ale też dla tych małych), poprzez szerzenie osiągnięć na świecie. Lech Wałęsa- dziś postać znana na świecie, ceniona, szanowana tylko w polsce z tym gorzej...

Gość hgdfhmmfh
Traktat Lizboński, będący w swej istocie traktatową wersją odrzuconej w 2005 roku Konstytucją dla Europy, prowadząc do ustanowienia superpaństwa europejskiego z równoczesną likwidacją państw narodowych, stanowi największe zagrożenie dla Narodu i Państwa polskiego. Jako akt prawny stojący w zasadniczej sprzeczności z Konstytucją RP, prowadzi on do unieważnienia polskiej ustawy zasadniczej, a przez to do pozbawienia Narodu polskiego godności Suwerena, jedynego prawowitego gospodarza na polskiej ziemi, a także jego zdolności do stanowienia o swoim dlaszym losie.

Gość endżeloł
nie chcę się wtrącać w ten spór, ale: "Są niemieckie obozy i obozy POLSKIE" to tak jakby powiedzieć są jabłka i gruszki. Moim skromnym zdaniem, to nie jest żadne porównanie.

Gość siup i już
o jej, o jej to nasz koniec!!! traktat nas zniszczył!!!

Gość o mój Ty smutQ
ludzie, Wy lepiej idźta spać i zróbta coś dla tego kraju, a nie tylko gadata i gadata i się bijeta o pierdoły. ja tam ide chrapać.

Raczej tak: popieram w 100% Twoje wypowiedzi,niestety niektorzy ludzie nigdy nie zrozumieją czym jest patriotyzm. Dla mnie patriotyzm to uczucie,ktore pielęgnuje w sobie właśnie w takie dni jak ten,to wzruszenie gdy slucham opowieści dziadka,to pamieć o historii. Pamiec nie tylko o jej chwalebnych ale i haniebnych kartach. Ludzie na tym forum myla patriotyzm z nacjonalizmem,myśla,że my-patrioci, rowniez te pojecia ze soba utożsamiamy. A przeciez tak nie jest! Pozdrawiam i życze wszystkim milej nocy. Przepraszam za te literowki:)