Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palikss

Jak zagadac do dziewczyny np na ulicy

Polecane posty

Gość Palikss

Mam z tym problem, nie wiem co powiedziec :p

Gość proste jak dziudziub
POdchodzisz , mowisz ze przykula twoja uwage , i czy sie nie przejdziecie i lepiej poznacie

na ulicy? tak po prostu, idzie laska, a Ty "cześć jestem Janek"? ja bym pomyślała, że chcesz sprzedać krzyżówkę na chore dzieci....

Gość Palikss
Nikt nie ma jakis sposobow ? :(

Gość dadataka
komplementem ooooo to napewno murowany sukces (o ilejestes w typie tej kobiety)

Gość Palikss
no dobra , ale tak walnac odrazu komplementem , i co dalej , to czesc tylko :p jak ciagnac dalej ,

Gość Palikss
Jak sie domyslac mozna jestem troche nie smialy , ale mialem kilka sytuacji ze dziewczyna oczko puszcza , i nie umiem tego wykorzystac :p

Gość dadataka
powiedz: jestes śliczna kobieta , bałem sie nawetpodejsc do ciebie ale bede w7 niebie jak dasz zaprosic sie na kawe (lub cos w tymstylu)

Gość Dr.OjBoli
podchodzisz i pytasz -uuuuaaaaa!!! hapiesz dzidy ? ona odpowiada cos i tak gadka sama sie toczy

Gość dadataka
poprawisz jej nasrój i napewnobedzie łaskawa. miaalm tak i powiemci że zdenerwowanie faceta udzieliło mi sie hehehe

Gość Palikss
No ale tak poprostu , np podejsc i powiedziec , ze jest sliczna , podoba mi sie , i czy da sie zaprosic gdzies ?

Gość dadataka
zalezy od pory dnia, noi od twojego uroku, musisz byc przekonywujący i nie zaczepiac jej w ciemna noc w pustej uliczce hehehehe

Gość Palikss
Nie nie w nocy :D

Gość dadataka
polecam jak wyżej i mam świadomosc że po "czesc jestem piotrek"ma sie dziure i nie wie co gadac

Gość Palikss
skad wiesz jak mam na imie :P :D

Gość Palikss
W takim razie dzieki za propozycje

Gość proste jak dziudziub
tez tak mozna , mozna polaczyc , czesc , ladnie dzisiaj wygladasz , ze wdziales ja kilka razy juz , tylko bales sie podesc , i czy nie umowila by sie gdzies

Gość eksy
mijasz ją częściej na ulicy? pytasz o jedną dziewczynę którą czasem spotykasz czy o różne które możesz spotkać tylko raz?

Gość rr32535
To trzeba mieć dużo odwagi, żeby podejść. No albo być jakimś podrywaczem "zawodowym". Porządnym chłopakom to raczej ciężko.

Gość eloo elo
"masz bardzo ładną torebkę/kolczyki/włosy/bluzkę/sukienke/płaszcz" "gdzie kupiłaś?" "widać, że znasz się na modzie" "mogłabyś być modelką" ( :D) ___________________ kiedyś spotkałam sie z tym, że chłopak mijający mnie na ulicy dał mi zieloną karteczkę ze swoim numerem gg i numerem komórkowym oraz imieniem :P nie wiem, czy znał mnie już wczesniej, widział i bał sie zagadać, czy miał takich karteczek tysiąc i dawał kazdej, która wpadła w oko :D ale dodałam go na gg i przez jakis czas śledziłam opisy ;p ---------------------------- możesz zagadać też stosownie do pogody: np. jak pada, możesz poprosić, żeby wpuściła Cie pod swój parasol i pozwoliła iść ze sobą kawałek drogi, żebyś nie zmókł, albo gdy jest goraco zapytać, czy nie ma czegoś do picia - jak powie, że ma i się podzeli to oczywiscie trzeba się odwdzięczyc np. zaproponowac, że zafundujesz jej lody :) ja osobiście nie jestem rozmowna ani kontaktowa, ale uczę się od takich osób i patrzę jaką mają bajere :D czasem stoimy na dworcu i mój kolega potrafi zagadywać wszystkich dosłownie ;p starsze kobiety, mamy z dzidziusiami, ładne dziewczyny i starszych chłopaków :) wciąga ich w różne dyskusje np. poodsłuchując co mówią (ma podzielną uwage i gadając ze mną orientuje sie w tym, co oni gadają ;p) zawsze możesz zagadać standardowo "która godzina" albo "czy nie wiesz, gdzie jest ...?" ale fajnie jest jak zaczniesz ciekawy temat do rozmowy :D np. powiesz, że widziałeś bardzo podobną dziewczyne gdzieś w necie na jakimś portalu np. NK, albo z modą, albo innym jakims randkowym.. :P jak będziesz widział, że słucha muzyki, albo czyta to możesz odnosnie tego o cos zapytac - przede wszystkim trzeba być dobrym obserwatorem i słuchaczem! :) powodzenia :D

Gość Mydlinkkkka
-Przepraszam, masz może długopis? albo Czy twój tata był złodziejem? ... Bo chyba ukradł wszystkie gwiazdy i zamknął je w twoich oczach BEJBE!!!!!!!!!

Gość trtrewr
eee to nie wychodzi.

Gość gość
Opowiedzieć dowcip. Daczego pies nie szczeka? Bo zapomniał hau.

Gość gość
Gratuluję. Odkopany temat sprzed 9 lat. Złota Łopata się należy!