Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonciaxD..

okazywanie.. wchodzcie

Polecane posty

Gość ilonciaxD..

uczuc przez chlopakow.. a wiec pytanie dziewczynki do was.. czy wasi mezczyzni czesto okazuja wam uczucia? a dokladniej czy czesto zapewniaja was o milosci badz sympatii? bo ja niestety mam z tym problem.. a dokladnie z moim chlopakiem.. jestesmy ze soba od niecalych 3 miesiecy i brakuje mi czulych cipelych slow od niego.. owszem mowi ze mu zalezy i takie tam ale tylko jak ja to z niego wyciagne.. niekeidy wydaje mi sie ze bardziej mnie zalezy niz jemu ale slyszalalm ze chlopaki maja wlasnie problem z mowieniem o uczuciach a ja zupelnie inaczej sobie to wyobrazalam heh.. niekiedy chce mi sie plakac i jestem zla bo czuje sie mu niepotrzebna obojetna chcialabym zeby zapewnial mnie o tym uczuciu tymbardziej ze jest to dopiero poczatek czegos co sie rozwija :(:(:( kolejnym problemem jest to ze ciagle go mecze rozmowami o jednym i tym samym a dokladnei tym czy mu zalezy czy mnie nie zostawi i takei tam chyba mam jakas obsesje na tym punkcie:D ale ja widze ze jego juz to meczy nawet sam mi o tym powiedzial:(.. tak wiec wypowiadajce sie jak tam wasi mezczyzni ( mi moj np niekupil jeszcze ani jednego kwiatka) a tak chcialabym poczuc sie dla niego wazna :(.. co mi z tego ze przytula i inne chcialabym mile slowo uslyszec:( piszcie

Gość Też tak miałam...
Jak poznałam mojego męża. On na początku nie potrafił o tym mówić. Do tej pory nie wiem dlaczego. Może niektórzy faceci chcą być pewni chcą się oswoić albo coś w tym stylu. No ale za to teraz kilka razy dziennie słyszę że mnie kocha. :) więc nie przejmuj się z czasem i twój facet się przełamie i jeszcze będziesz miała dość tego magicznego słowa :)

Gość ilonciaxD..
mowisz ze moze chca sie oswoic czy cos.. ale z czym? mysle ze moj chlopak juz jest ze mna oswojony hehe i np kiedys jak z czysm zawinil to mowil mi zebym nawet nie mowil ze to koniec z nami ze mu zalezy ze niechce mnie stracic.. jednak w normalnych sytuacjach jak jestesmy razem ja na nim to wymuszam.. lub obrazam sie na niego i kloce z tego powodu.. nawet teraz chce mi sie plakac bo boje sie ze jestem mu obojetna:(:(:(