Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

sierpień 2011??

Polecane posty

Jutro podejmujemy decyzję :-) Zamawiamy salę I co dalej? Czym zająć się w następnej kolejności? z wrażenia sama nie wiem:-P

Gość bigos bigos i jeszcze raz
bigos

mogę ci coś doradzić ponieważ wiem coś o organizacji wesel. A więc w kolejności sala, następnie sprawy kościelne,samochód, kamerzysta, fotograf. 2 lata to naprawdę dużo czasu i spokojnie zdążycie ze wszystkim :) menu może poczekać nawet na kilka miechów przed weselem ;)

Wiem, że jest dużo czasu i właśnie tak chciałam... bo ogólnie to panikara ze mnie i wole mieć troszkę więcej czasu żeby wszystko pozaławiwać. Myślę, że teraz zajmniemy się kościołem, zespołem i dj na drugi dzień, następnie hymm kamerzysta i fotograf...

zdążycie spokojnie :) to naprawdę nie duży problem z załatwianiem, na ten czas powinni mieć dużo wolnych terminów zależy jeszcze gdzie mieszkasz ;) a jak tam twoja sytuacja ? tzn uczysz się pracujesz? sorki że tak dopytuję ale jesteśmy prawie w podobnym wieku ;)

Studiuję zaocznie i pracuję. Tak jak mój partner, jesteśmy w tym samym wieku. Z tym że moja praca raz jest raz jej nie ma... u niego jest lepiej ponieważ pracuje w firmie rodziców. Ale stwierdziliśmy, że jakbyśmy mieli czekać na skończenie szkoły, na odpowiednia pracę, na mieszkanie to w życiu się nie doczekamy...

ja nie pracuję uczę się dziennie na farmacji (2 letniej:P ) od przyszłego roku jak będę miała więcej "luzów" chcę iść do pracy o ile się uda :) nie ma co czekać z tym i tu się z tobą zgodzę :)

Właściwie ja już teraz nie mieszkam z rodzicami, z powodu różnych problemów z moim ojcem. Więc i tak właściwie radzę sobie sama, więc czemu nie mielibyśmy razem sobie poradzić. Wiadomo z dziećmi chcemy się na początku wstrzymać, aż już szkoły pokończymy.