Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppanna młoda

ślub - gdy starszy ma dziewczynę

Polecane posty

Gość Ppanna młoda

Słuchajcie - jak tu zrobć. Mamy świadków juz na ślub ale od miesiaca starszy ma dziewczynę. Napewno bedzie ona na slubie ale nie weżmiemy jej teraz na starszą bo nieładnie by wyszło. No ale znacie te zwyczaje ze słodzeniem wódki.. Niby świadkowie mają się całować i takie tam... No i co tu teraz zrobić??

Gość będą udawać że się całują
I po sprawie . Najlepszego , i nie przejmuj się takimi drobiazgami ;)

Gość Ppanna młoda
Nie no, czy po rpostu powiedziec muzykantom zeby ułożyli inna przyspiewke i kazde swojego partnera bedzie całowało czy jak?? Mail ktos juz taki problem?

Gość arahrjsybg
jeżeli powarznie traktujesz swojego swiadka to przed weselem powiesz orkiestrze zeby nie spiewali gorzko dla swiadków , w lato moj chłopak byl świadkiem na weselu ale panna młoda zastrzegła ze ma nie byc zadnego gorzko dla świadków i nie było , jeżeli troche pomyślisz to nie zrobisz swinstwa swiadkowi i jego dziewczynie a pamietaj ze dziewczyna swiadka moze sie wkurzyc jezeli bedzie gorzko gorzko i popsuc Ci cale wesele , ja bym rozwaliła cała impreze i tylko kurwiła , zrob jak uważasz

Gość Emmett Fitz-Hume
A co się stanie jeśli się przeliżą? Żadnemu nic nie ubędzie :) Robicie kurwa z igły widły :P

Gość Ppanna młoda
No też tak myśłałam, ale wiem jacy są tez i goście.. Jest paru stałych bywalców wesel, maja oblatane wszytskie te przyspiewki i moga sami zaczac... Wiec trzeba coś wymyślić.. No własnie nie chce nikomu swinstwa robić

Gość Ppanna młoda
pomocy...

Gość arahrjsybg
powiem Ci tak zrób własnie tak jak ktos napisal aby swiadkowie calowali swoje drugie polówki albo powiedz orkiestrze ze maja nic dla nich nie grac to Twoje wesele i Ty na nim rządzisz pamiętaj o tym a co Cie interesują inni ludzie , gdyby mi ktoś cos takiego zrobił to bym popsuła całe wesele taka bym awanture zrobila , a calowanie nie calowanie niby udawanie to glupota bo i tak musza sie dotknac policzami jakos bardziej a to tez skurwysynstwo!!

Gość jakie calowanie sie
swiadkow????? bylam na wielu weselach i takiego czegos nie bylo. a co gdy swiadkami sa dwaj mezczyzni???? przeciez tez tak sie zdarza