Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-staraczka

temat tylko dla tych co zaczynają się starać 1-2 cykl o 2-3-4 itd.. dziecko

Polecane posty

Gość nie-staraczka
pappa helu, milego przycinania, ja mam to juz za soba, ale przede mna wieczor z mlodym :) i jakos mnie nei ciekawi twoj sluzik ani tempka :P:P

Gość droga nie staraczko
tak się składa że mam dziecko, a ty się zachowujesz jakbyś miała monopol na posiadanie dzieci i wiedzę o wszystkim co się z nimi wiąże. Cały ten temat i każdy post to obraza starających się dziewczyn. Weszłam tu w dobrej wierze bo sama staram się o kolejne i zrobiło mi się przykro z nabijania i porównywania staraczek do sraczki/ sraczek. Takie bardzo na poziomie. Logiczne jest, ze jeśli ktoś próbuje przez 3 lata zajść w ciąże, albo nawet dłużej z pomocą lekarską i się nie udaje to potem każdy mały objaw jest dla niego ważny, obserwuje organizm, mierzy temperaturę. Jeśli ty tego nie rozumiesz- bo niby dlaczego masz rozumieć skoro udało ci się szczęściaro za pierwszym razem- to chociaż postaraj się nie obrażać innych i nie naśmiewać się z nich.

Gość nie-staraczka
to ja mam inną sugestię prosze o nie nabijanie się na kafe z matek pisząc na tematach staraczkowych o maciorach, o dupodajkach itd... to jest chore że na kafe nie można normalnie porozmawiać z ludźmi nadającymi na podobnych falach, tylko non stop śledzą wszystkie tematy vel sraczki i wpierdzielają się wszędzie gdzie się da, jak nie pasujesz do tego grona to wynocha, ja się wpisałam na temat w dobrej wierze w listopadowkach ale po tym jak się tam zleciały małolaty staraczki to uciekłam bez słowa a nie wpisywałam im co o nich sądzę, a Ciebie nikt tu nie prosił a i tak dupe wcisłaś, oczywiście ze swoim poziomem kultury antyobraźliwej... na tym kończę tą durną polemikę bo szkoda słów

Gość nie staraczka
a ja sobie popiszę choćby sama, choćby na złość tym co mnie czytają a nie powinni :D

Gość hela z wesela
heloł piątek piątek :) w końcu mam tyle pracy w pracy, że nawet się nie zabieram, bo nie warto przed weekendem a co u Was słychać?