Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest własnie KAFETERIA

to jest własnie KAFETERIA!

Polecane posty

Gość Pszersadzacie. Akurat
większość pomarańczowych udzielających się w tym temacie jest bardzo pozytywna. :)

Gość hela z wesela
a co jeśli ktoś ma wiele osobowości - dr jakiś tam i mr hyde w jednym albo 5 róznych, zależnie od fazy ksiezyca zmienne nastroje... ;)

To może twoim zdaniem.A ja już sama się przekonałam że ci na pomarańczowo nie są w porządku.Kopiują ci linki bez twojej wiedzy dane po prostu wszystko.I to ma być osoba w porządku.

Gość hela z wesela
łoj, ewelcia - co Ty przeskrobałaś, że się tak wkurzasz?

A to nieoznacza żeby czlowiekowi robić na złość później się śmiać.A jeszcze kopiować linki i dane.Bo ci na pomarańczowo tak robią bo sama zauważyłam.Ci na czarno niezrobili tego tylko ci na pomarańczowo.

Gość Nie wiem. Ja tak nie robię.
Zresztą nowa tu jestem i czysto przypadkiem się tu znalazłam - wcześniej nawet nie znałam tego miejsca. Nie martwcie się :) bo długo tu nie zabawię. Niestety maga dużo pracy czeka mnie w najbliższych tygodniach i miesiącach, więc pewnie przestanę tu w ogóle zaglądać (być może "ku uciesze" niektórych z was). :)

Gość hela z wesela
ewelcia - ja się po prostu nudzę w robocie, szefa nie ma i tak czytam wszystko jak leci i wchodzę kojeny raz na ten temat a Ty ciągle piszesz o tym samym ... poczytaj siebie kilka wpisów wstecz - jakaś nerwowa kobita jesteś

hela z wesela.Niejestem.Tylko widzę co ci na pomarańczowo robią sama się przekonałam.Kopiują ci linki dane też i rozsyłają.A jak tak komuś tak zrobiono by miło nie było.Dlatego ja jestem przeciwna tych na pomarańczowo.

Gość a mnie bardzo drażni
gdy kobiety na tym forym cechują się skrajną głupotą. nie odróżniają sutka od brodawki, a jedna nawet twierdziła, że cewka moczowa jest w pochwie :o koszmar jakiś! wulgarna to ja nie jestem, ale potrafię dosadnie zwrócić uwagę w takich kwestiach.

Ewelcia mylisz sie ze czarne nicki by tak nie zrobily, to czarne nicki wyszukuja o Tobie danych a potem na pomaranczowo Ci wszystko wytknal :O

Ewelcia pewnie roznie bywa ale niech Ci sie nie wydaje ze czarne nicki nie beda wyszukiwac danych o Tobie. beda tylko pozniej wystapia pod pomaranczowym nickiem i nawte nie bedziesz wiedziala kto Cie tak "lubi". Mialam juz taki przypadek :)

dokladnie zgadzam sie z Kolorowe jarmarki :) Nie kazdy musi Cie lubic i w realu i na kafe. jedyna roznica ze tutaj jest sie anonimowym wiec czesciej Ci ktos swoja niechec okaze