Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milxxx1111111111

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość milxxx1111111111

Cześć. Mam takie pytanie : ponad pół roku temu odstawiłam tabletki , od 5-miesiecy mam regularne cykle co 33 dni . Dzis mija drugi dzien jak okresu nie ma i nic na to nie wskzuje ( zawsze 2 dni wczeniej mam potworne bóle jajników ) . Niebezpieczny stosunek był dokladnie w ostatnie dni plodne czyli ok 15 dni temu . W dzien spodziewanej zrobilam test ale wyszedl negatywny . Czy mozliwe ze nie wykryl ciazy ?? By robiony ok 10 dni po stosunku a podobno do zagniezdrzenia sie jajeczka od stosunku uplywa ok 7-12 dni. Robilam test Quick vue. Nie mam zadnych innych objawów , piersi w noirmie ( podczas okresu tez sie nie zmieniaja ) . Co o tym myslicie ??

Gość milxxx1111111111
Macie jakies dowiaczenia w tej sprawie ?? Moze mialyscie podobnie ??

ty czekasz na wrozke? to ze ktos tak mial to juz od razu znaczy ze ty tak mozesz miec,kazdy jest inny i wlasnie takie pytania na forum to jakas paranoja,po to sa lekarze,i inne metody aby z nich korzystac,i co jak napisze ci ze mialam tak samo to od razu powiesz ze jestes w ciazy?

Gość milxxx1111111111
Zadna tak nie miala ?? :((

Witam Was. Jestem poraz pierwszy na tym forum i mam nadzieję, że mi pomożecie. W tym roku skończyłam 18 lat (tak wiem, można powiedzieć że gówniara ze mnie ;) ) i zaczęłam współżycie z moim partnerem. Ostatnio podczas stosunku, który trwał jakieś 5-10 minut pękła nam prezerwatywa. Mój partner oczywiści nie doszedł. Byłam wtedy w 12 dniu cyklu, ale mój cykl jst tak rozregulowany, że najcześciej trwa on nawet ponad miesiąc. Czy istnieje możliwość że zaszłam w ciąże? A jeśli tak to czy prawdopodobieństwo jest duże? Błagam.. Odpiszcie jak najszybciej. pozdrawiam, Patrycja

Gość kamila2345
zajscie w ciaze wcale nie jest takie proste .....

Gość a jakie jest
prawdopodobieństwo ze test z krwi zrobiony na kilka dni przed terminem okresu się pomyli i nie wykaże jeszcze ciąży?

Gość panikara teoretycznie
mogą ale może to być tak że sobie je sama wkręcasz i nawet o tym nie wiesz.

Gość 891
hej Dziewczynki;-) chcialabym sie podzielic z Wami moją nadzieją ze sie udało i zapytac co o tym myslicie;-) kochalam sie z mężem (w dni płodne bez zab.)1 listopada i od paru dni badzo czesto mam bóle a raczej kłucia podbrzusza i bolące piersi.. czy moge miec nadzieje?.. test zobilam juz ale nic nie wyszlo.. @ mam miec 20 dopiero..

Gość moglo wyjść
okaze sie 20. Ja juz przestałam sie nakręcać. Olać to wyszło to wyszło a nie to trudno i tak nic juz nie zrobie. Zrobiłam co się dało

Gość 891
a długo sie staracie? ja nie biore tab.juz rok.. w maju mialam obumarła ciaze..w 190 tyg mialam zabieg.. teraz ciagle nic...

Gość 891
a długo sie staracie? ja nie biore tab.juz rok.. w maju mialam obumarła ciaze..w 10 tyg mialam zabieg.. teraz ciagle nic...

Gość kasienka234
ja zrobilam test 11 dni po stosunku, w dniu podziewanej , negatywny , dzis juz 3 dzien mi sie spoznia okres. a ostatnie 5 miesiaczek mialam regularnych .... co sadzicie ?

Gość 891
a czy to były Twoje dni płodne?

Gość kasia ja bym zrobiła dzisiaj
bete. Moze ci się spóźniać okres bo się stresujesz ciążą i nakręcasz. Ja wiem, ze mi też się spóźni właśnie przez to wkręcanie sobie i te testy Dlatego poczekam do tydzień po okresie i jeśli się nie pojawi to dopiero test.

Gość kasienka234
z wyliczen wynika ze to byl moj przedostatni dzien plodny

Gość kasienka234
przed okreem 2 dni wczeniej juz umieram zawsze, tak jajniki bola ze bez ketonalu sie nie obejdzie a teraz nic ....

Gość karinka321
up :)

Gość 891
to to jest dziwne.. skoro czujesz różnice.. ja czekam z testem do 19stego..19 mam miec @ a nie 20 :p

Gość karinka321
aaaaa i latam do kibelka co 5 min sprawdzac czy mam juz okres ale nadal nic .... czuje tylko troche ... moze to s ie wydac dziwne nerki z tylku , zwlaszcza po prawej stronie ....

Gość 891
nie wiem co to oznacza ale mam odentycznie.. tylką kuje mnie podbrzusze czesto..

Gość karinka321
tez czujez nerki?

JA ROBILAM TEN TEST W 3 TYG OD ZAPLODNIENIA I WYSZEDL POZYTYWNY A W 4 TYG TA KRESECZKA BYLA WYRAZNIEJSZA WIEC CHYBA CIAZY NIE MA

Gość karinka321
ja robilam tylko 11 dni od mniemanego zaplodnienia .... w przedzien spodziewanej .... i negatyw...

kARINKA321 TO NIE JESTES W CIAZY NIE PANIKUJ ja jestem w 2 miesiacu leci mi 3 miesiac i w 1 miesiacu 2 testy pozytywne

a jak robilam test to 2 dni przed miesiaczka i bardziej widoczna kreska byla niz ta wczesnijsza wiec raczej nie jestes w ciazy