Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futofitko

Miłości nie ma

Polecane posty

Gość futofitko

Miłość do mężczyzny to jakaś choroba która niszczy duszę, niszczy wolność, samodzielność i spokój. Można bez niej żyć i to nawet lepiej. Oto parę samczych przetłumaczonych zdań : Kocham Cię - rozłóż nogi po prostu Nie chcę Cię stracić- nie będę Ci nic obiecywał Najlepszą bielizną kobiety jest ciało- Nie lubię zbędnej roboty, żadnego romantyzmu, lubię szybko i egoistycznie Masz piękne usta- Weż go do buzi, nie mogę się doczekać Masz piękne ręce-to samo Nie chcę się angażować ale podobasz mi się- mam cię w dupie, chcę sobie tylko za darmo pojeżdzić ,pociupciać. Pamiętajcie każde zdanie u nich ma drugie przeciwstawne znaczenie. Znacie parę innych ku świadomości?

Gość a co znaczy
masz piękne oczy? :D

Gość a co znaczy
no... to by się zgadzało :D

a ja poprosze o przetłumaczenie takiego zwrotu : 1/masz ładne piersi = ?

Gość y77777
masz piękne oczy to może -jesteś łatwa?

Zelek interpretacja całkiem fajna ;) Ale wiesz .... Jak facet mówi ze masz ładne piersi to oznacza jednak że ty te piersi masz ładne :D :P i nic więcej :D

Gość zaaalleeezzzyyyy
"jest pani jedną z moich najbystrzejszych studentek" - to zależy ile on tych studentek ma, bo jak jedną czyli tą rzeczoną, to chyba nie ma się czym podniecać :P :D

Miłość do mężczyzny to jakaś choroba która niszczy duszę, niszczy wolność, samodzielność i spokój. A wiesz coś w tym ziarnko prawdy jest, jeśli miłości nie potrafisz stawić czoła i pozwalasz aby to ona tobą miotała, zasłaniając prawdę, oraz ubierając ją w strojne ciuszki a potem okazuje się że... Król jest goły! Można bez niej żyć i to nawet lepiej. Nie można i prędzej czy później brak drugiej osoby odbija się na psychice, postrzeganiu świata i innych. Cóż trzeba się zakochać aby zachować higienę psychiczną choć... "kiepski wybór" to nie gwarancja że jeszcze bardziej się ubrudzimy... paradoks :) A piękne słowa prawione przez facetów, nie warto w nie wierzyć, bo ważne są czyny a nie słowa. Choć czasem tych czynów nie chcecie dostrzegać, wystarczy Wam magia chwili i "makaron na uszach"... Pamiętajcie każde zdanie u nich ma drugie przeciwstawne znaczenie. Oczywista oczywistość, ale aby była jasność, kobiety nie są lepsze pod tym względem. I na koniec! Kreowanie kobiet jako i wyłącznie ofiary męskości to stanowczo nadużycie, potraficie same siebie o wiele bardziej skrzywdzić naiwnością, ślepotą i brakiem jakiejkolwiek kontroli nad swoimi uczuciami :)

Gość beatka wswsw
hehe wszystko to prawda ale miłość i tak istnieje :P

myślałam, że ktoś znajdzie podtekst seksualny" nie ukierunkowuj nas :P bo odpowiedzi będą nierzetelne :P

Gość lklklklklkgcgfrrrrfff
up

Gość a to ci chamy
Nie wiedziałam wszystiego i tych znaczeń :D:D

Gość Marzenia sa piękne
Ja wierzę, że istnieje :O chcę w to wierzyć.