Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolla

Mam głupią matkę która skąpi kasy

Polecane posty

Gość margolla

Nie daje mi dosłownie na nic jestem na trzecim roku studiów a ona powiedziała ze powinnam sie sama utrzymywać bo ona w moim wieku to już pracowała. Mieszkam w innym mieście i studiuję dziennie i potrzebuję pieniędzy, wzięłam kredyt studencki ale z tego się całkowicie utrzymać nie da. Matka myśli tylko o sobie, ciągle mówi ze nie ma pieniędzy a tak naprawdę co przyjadę do domu to nowe meble, sprzety agd, siostrze kupiła laptopa i wieżę, utrzymuje ją w dodatku. Mam już jej dość o co jej chodzi. Wiele razy zaczynałam rozmowę ale kończyła się na kłótni bo ja swoje a ona swoje, normalnie wolę rozmawiać ze ścianą. Nie wiem co robic

Gość margolla
dziekuje za takie rady, bujajcie sie

Gość margolla
Kurde chcę czasem wyjśc do pubu , zabawic się ale nie mam jak, bo ciuchy i kosmetyki mogę se najwyżej kupić w markecie albo u ulicznych handlarzy. Stara nie rozumie ze jak nie będę pachniała CHanel 5 to chłopaki mnie będą omijali szerokim łukiem

Gość margolla
Zastanawiam się poważanie nad znalezieniem sponsora. W końcu tyle studentek z tego żyje to czemu ja bym miała nie spróbować.

chcesz się zeszmacić to znajdź sponsora, idź na łatwiznę, ale można inaczej, tylko trzeba chcieć, też studiowałam i mimo to potrafiłam pracować, chociażby w weekendy... luksusów nie było, ale byłam niezależna

chcesz się zeszmacić to znajdź sponsora, idź na łatwiznę, ale można inaczej, tylko trzeba chcieć, też studiowałam i mimo to potrafiłam pracować, chociażby w weekendy... luksusów nie było, ale byłam niezależna