Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrr

nadwyżka w kasie a potem brak gotówki,POMOCy

Polecane posty

to bylo tak:przyszedł facet do naprawy...wystawił mi faktre i ja robilam KW dla niego za usługe...(nie naprawa systemu czy komputera,innego sprzetu)...zrobilam KW pierwsze...doszłam do momentu zapisz...i potem wyskakuje drukuj...w tym momencie facet mi mowi ze na KW mam wpisac jeszcze jego numer dowodu osobistego,wiec dalam ESC...i znow ESC, myslalam ze wroce do okna wypisywania KW...ale nie, wyszło całkowicie z tego i wpisałam na nowo, w ogole nie wiedziaalm ze tamto sie zapisało tamto pierwsze KW...wpadłam na to przuypadkiem jak cos tam przegladałam w systemie... Czyli muszę wziąć oba KW i OBA raporty dobowe kasowe...porównac sobie co i jak?

Gość ghhsssssssss
te KW maja rozne, kolejne numery, prawda? nic sie im nie zepsulo w numeracji, dacie wystawienia itd? Robilas juz kiedys ESC podczas wystawiania, cos sie wtedy dzialo? ja bym wziela oba raporty, najpierw ten z 9go, wszystkie KW wystawione 9go, w tym te oba feralne i policzyla sume. Powinna wyjsc za malo o 320 zl na sumie raportu. pozniej bym to samo zrobila z raportem i KW z dziesiatego, powinno wyjsc o 320 zl wiecej. skoro wykluczamy fizyczny wyplyw gotowki bo malo prawdopodobne to jedyne co zostaje. daj znac jak to zrobisz, zaciekawilo mnie to.

Dziekuje za pomoc...to na poczatek... Jeszcze nigdy nie robilam ESC w czasie wypisywania KW...zawsze robilam i drukowałam, nigdy nie wycofywałam tego,myslalam ze przez ESC sie wycofuje wszystko i nic sie nie zapisuje...a tu masz babo placek:/ Tak tez zrobie: wezme oba KW, wezme oba raporty i bede liczyla i liczyla...na siebie i na cud:/ Ale do pracy ide dopiero jutro wiec dopiero jutro dowiem sie czegokolwiek...albo zaraz zadzwonie do pracy, moze mi to wylicza kolezanki...

Gość klementynaaaa
Witam. po zalogowaniu na stronie: http://puzz.com.pl/?p=F7ADwVKFDqqH A dokładnie po pokonaniu jednego przeciwnika w układaniu puzzli wygrałam już 60zl... Wprawdzie do rejestracji potrzebne a raczej konieczne jest wysłanie sms's za 2.44zl, ale co to jest za kwota przy 60zł wygranej, którą mam już na koncie?? Spróbujcie, warto:)

TYlko zastanawiam sie...bo z 9 listopada - mojego feralnego dnia - powinnam miec nadwyzke w kasie...i nadwyzka byla,ale dopiero 10-tego...wtedy tez kierowniczka zrobila KP - wpłatę kasy...teraz wsjo sie zgadza...ale wiadomo:ona chce wykluczyc kradzieże itp...chce recjonalnego wyjasnienia tego faktu...

Gość ghhsssssssss
i co, wyjasnilo sie cos?

Hej, niestety niewiele sie wyjasnilo...porownałam wszyskie kw i wyszło na to ze zaksiegowały sie oba i powinnam miec rzekomo nadwyzke w kasie 320 zł...nikt nie potrafi tego wytłumaczyc wiec...jest na to,ze to ja zwinełam kkase a potem ja podrzuciłam:/niestety... Kolezanka sie za mna wstawila i ostatecznie poszłysmy na ugode ze obie zle policzyluysmy kase, ale ja w to nie wierze...nie o taka kwote...nie wiem co sie stalo i jak sie bronic bo nie potyrafie tego wytłumaczyc logicznie...jestesm strzępkiem nerwów od paru dni:/

Gość TEZ TAK MIAŁAM
Witam Bardzo podobna syryacje miałam z tego co czytałam to nnasuwa mi sie jedna myśl.....praca w Rossmanie....tam liczyłaś ta kase....tak????