Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guchba

Cięzarna? Chora? Pomocy

Polecane posty

Gość Guchba

Ostatnio z moim partnerem współżyliśmy w dni płodne. Okres spóźnia mi się już ponad 2 tygodnie, tydzień temu robiłam test ale wyszedł negatywny. Zapisałam się do lekarza (niestety nie stać mnie na prywatnego) termin do lekarza mam dopiero na 29 listopada Zastanawiam się co mi jest czy możne to być ciąży czy jakaś choroba? Mam czasem takie jakby delikatne skurcze w dole brzucha. Jestem tak jakby bardziej zmęczona i śpiąca... (może to od pogody?) ale wczoraj zauważyłam że pojawiła mi się na brzuchu od pępka w dół taka ciemniejsza linia , a no i od kilku dni męczy mnie zgaga. Nie mam bolesnych piersi. Ale myśl o tym co się ze mną dzieje nie daje mi spokoju chciałabym wreszcie wiedzieć czy będziemy mieć maleństwo. Dodam że jesli to by była ciąża to minęły ponad 3 tygodnie od zapłodnienia czyli to 5-6 tydzień ciąży.

Gość dwerr
Witaj. Radzę Ci dziś wykonać test , wynik na pewno Ci już wyjdzie (śmigaj do apteki i napisz wynik ) Wprawdzie to mój 30 dzień cyklu , mam bolące piersi , ale tak jak Tobie boli mnie brzuch tyle że zgagi nie mam I dziś lub jutro robię test A na 27 mam wizytę u gina Trzymam kciuki za Ciebie :*

jeśli to by był 5-6 tc to raczej test powinien wyjść pozytywnie :/