Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ideał kobiety to...

Oto jakie paramretry ma idealna dziewczyna

Polecane posty

Gość ideał kobiety to...

170 cm, 50 - 55 kg, dlugie wlosy, moga być kręcone, piersi z miseczką D/DD/E. Do tego ubrana kobieco: szpilki, kozaki, płaszcz, pończochy, spódniczka albo spodnie, ale tylko biodrówki i jakiś obcisły sweterek podkreślający wcięcie w talii oraz biust. Dekoltu nie musi być :-) Taka jest idealna dziewczyna wg prawdziwego mezczyzny :-) Dziekuje za uwagę.

Gość zapomniales dopisac
prawdziwego mężczyzny z gimnazjum 😴

prawie się zgadzam. Cycki DD są za duże i niepraktyczne, a w przyszlości będa obwisłe. Max to C ;)

Gość do zielony żelek
żelek - zdjęcie nad Morskim Okiem?

Kurde! No to nie jestem prawdziwym mężczyzną! Coś tak przeczuwałem... to wszystko przez kafeterię :P

Gość EweIIinka
wszystko się zgadza gdyby nie te miseczki:) :P - tylko silikon mnie uratuje...

Gość to ważąc
55 kg przy takim wzroscie mozna miec miseczke D? przeciez to wieszak nie kobieta jest

psychologowie przeprowadzili badania wśród mężczyzn, które polegały na tym że opisywali oni jak powinna wyglądać atrakcyjna kobieta, po analizie wyników okazało się że "ideał" przedstawiony w temacie wcale nie podoba się facetom - tak zaraz zaprzeczycie, że przecież wiecie co wam się podoba - badania dowodzą, że atrakcyjne są panieu których stosunek obwodu talii do bioder wynosił 0,7. http://www.rp.pl/artykul/9141,321411_Czego_pragna_mezczyzni.html

Raaany! Nigdy w życiu bym się tak wieśniacko nie ubrała - biodrówki i obcisły sweterek, phi! No i piersi mam dla ciebie za duże. Idź szukać gdzie indziej :P