Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisiiia

czy to jest problem?

Polecane posty

Zastanawiam sie, jak duzo kobiet ma problem z siusianiem podczas orgazmow? Od jakiegos czasu, dla zdrowia wlasnego zazywam tabetki z zurawiny, na oczyszczanie moczu. Wiem , ze sa moczopedne. No i pojawil sie problem podczas stosunku nie jestem w stanie sie powstrzymac i popuszczam:( Mam do wyboru- albo sie skupic na powstrzymywaniu orgazmu (czyli w sumie moczu ;P) albo podlewac co chwile wszystko wokolo ;P Smiech , smiechem, ale strasznie mnie to wkurza. Czy wy tez tak macie? Czy dla mezczyzn jest to jakis problem? Maz sie smieje z tego, ale mnie do smiechu wcale nie jest, zwlaszcza, ze podczas minetki jest to dla mnie krepujace ;(

alez ja siusiam i przed, i w czasie przerw ;P i to kilkakrotnie, ale jak dochodze to nie moge sie powstrzymac... tabletki to nie wiem czy moge odstawic, bo boje sie, ze znowu zachoruje na pecherz ;( Wiek robi swoje niestety...

halo, halo, czy nikt nie ma takiego problemu??? Bo wlasnie zauwazylam, ze dla niektorych to sikanie problemem nie jest ;P hmmm... no nie wiem, nie wiem

Gość hmmmmmmmmm..P
a jestes pewna ze to mocz? moze jestes kobietą fontanna:D?

??? kobieta fantanna? A coz to takiego? Bo w sumie to zawsze bylam bardzo mokra, ale teraz to do tego doszedl mocz ;( jestem pewna, bo czuje ;P Co prawda, nie jest on taki jak na ubikacji, ale jednak chhyba mocz ;/ kurcze teraz nie wiem ;( prosze o wyjasnienie ;D

Gość hmmmmmmmm..P
google.pl - poczytaj dokladnie a w skrocie to jest to rodzaj kobiecego wytrysku, i ma to tylko kilka procent kobiet. pojawia się wlasnie przy silnym orgazmie, szczegolnie przy stymulacji oslawionego punktu G..niektore kobiety - moze wlasnie ty odczuwaja to od jakiegos momentu, a nie od poczatku wspolzycia.. znane juz w sredniowieczu... i takie kobiety zawsze byly traktowane jak wyjatkowe- lepsze kochanki, itp. gdzies czytalam ze trwaja wlasnie dokladne badania na ten temat.. wiec czekamy na wyniki.

Gość hmmmmmmmmm..P
aha i ta wydzielina to nie mocz. w ogole nie ma go w skladzie

no to mnie zaskoczylas teraz, to ja sobie moze sprawdze ;) Ale dzieki za odpowiedz ;) Zawsze to lepiej wiedziec co sie dzieje... ech, co za odpowiedzialnosc jesli sie okaze taka super kochanka ;P

Gość hmmmmmmm..P
z natura nie wygrasz!! hahaha ja tez to dopiero w sobie odkrylam, a wspolzyje od 8lat. w zasadzie moj obecny facet tego dokonal bo exowi sie nie udalo..;) malo jest na ten temat informacji jeszcze...;]

Gość hmmmmmmmm..P
wy chyba nie mowicie powaznie ze to problem? faceci ponoc to uwielbiaja.. moj np tak. wczesniej widzial to na filmach- pominmy jakich;) a kiedy mnie sie to "przytrafilo" to euforia byla ogromna! zadza wiedzy i duma z siebie samego na kilka dni.. dodam ze nie zawsze udaje się mu do tego doprowadzic, ale zapał ma ogromny:P

no czlowiek cale zycie sie uczy ;) Faktycznie chyba jestem ta fontanna, hihi... no i chyba to jest normalne, e czasami podczas takeigo orgazmu troche sie posiusiam (widzialam , ze siusialam, ale powtazam to bylo malo i jednoczesnie z wytryskiem z cipki, ale ja myslalam ,ze takie wytryski to wszystkie kobiety maja, a ja mam problem z moczem), ale w takim ukladzie to ja juz sie nie bede krepowac, tylko sobie jakas folie na lozko zalatwie :D Czyli, wychodzi na to, ze tym samym robie mezowi jeszcze lepiej ;D

Gość hmmmmmm..P
fajnie sprawdzaja się przescieradła typu frote. ewentualnie recznik:P

tia recznik w uzyciu, ale problem jest jak urzadzamy sobie maratony ;P wtedy nie chce sie biegac po recznik ;) ale przescieradlo frote rzeczywiscie mogloby sie przydac, coby na folii mokrej sie nie taplac ;)

Gość hmmmmmmm..P
hahahahaha.. racja racja:) zawsze zostaje lazienka- prysznic albo wanna;]

Gość doktorek dla amatorek.....
odp. monisia tabletki żurawiny zażywasz nie dla oczyszczenia moczu tylko dróg moczowych, bo miałaś stan zapalny, to tak w skrócie. Natomiast sikasz pod czas orgazmu, to jest spotykanym zjawiskiem, jeśli kobieta przechodziła zapalenie pęcherza lub cewki moczowej. Wytryski jakie sugerują Ci znawcy, występuje bardzo rzadko u kobiety pod wpływem stymulacji łechtaczki. Faktem jest, że są dwa gruczoły Bartholina wielkości grochu lub fasoli leżące w dolnej częściwejścia do pochwy, przykryte prze opuszki przedsionka z tych gruczołów tych wychodzą dwa przewody długości 1-2cm, które uchodzą do przedsionka pochwy pomiędzy wargami sromowymi mniejszymi tymi przewodami podczas podniecenia seksualnego wyprowadzona jest wydzielina szaro-biaława do nawilżania pochwy przed stosunkiem. Często nazywana kisielem podczas podniecenia. Z tego mogą płynąć te obfite soki zwane wytryskiem. Można to sprawdzić zażyj lek ziołowy zamiast żurawiny GINJAL, PO TY LEKU BEDZIESZ SIKAĆ NA NIEBIESKO, JEŚLI BĘDZIE MOCZ NIEBIESKI, TO MASZ ROZWIĄZANIE PROBLEMU.

no i masz ci los, a juz sie tak ucieszylam ;P PS. Oczywiscie, ze chodzilo o drogi moczowe ;)

Gość ja też popuszczałam
tyle, że zdarzało mi się to również gdy kichałam i przy silnym kaszlu. Jeśli u Ciebie też się to zdarza to to jest wysiłkowe nietrzymanie moczu. Po operacji (m/in plastyka pochwy) już mi się to nie zdarza, za to o wiele łatwiej osiągam orgazm niż przedtem i trwa on dłużej. Poobserwuj siebie, jeśli tylko w czasie orgazmu - to nie masz czym się martwić chyba.

Jesu! No wlasnie tak mam... i jest coraz gorzej ;( Lubie sobie poskakac na konertach punkowych i niestety teraz to jest juz tragedia... nawet sie zastanawialam czy nie zakladac podpasek na taka okolicznosc... Coz wyglada na to , ze jednak mam problem, ale nie przypuszczalam, ze na to mozna operacje ;) Musze cos z tym zrobic, bo wole byc jednak kobieta fontanna niz kobieta prysznicem ;P Dziekuje za glos ;)