Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo dziwny jest ten świat

Młoda dziewczyna, która miała więcej niż 5 partnerów to porażka

Polecane posty

Gość Taka laska jest po prostu
Prawiczek z wiarą To Twoj poglad i przekonanie, jest bledne wiec zachowaj je dla siebie. podaj to cwiczenie A jakiego masz idola, co chcialabys zmienic w sobie ?

Jest błędne bo sama masz 10+? Nie jestem kobieta, jestem facetem, ktory zajmuje sie pomaganiem innym przy pomocy NLP. Uwazam po prostu, ze kazdy ma prawo do swoich przekonan, a Twoje sa bledne bo NIE PROWADZA DO SUKCESU, nie masz dziewczyny. Wlasnie o to moj drogi chodzi. Jesli przekonanie oddala CIe od sukcesu to jest bledem. Spedzasz za wiele czasu na forum.

Gość chce byc
:classic_cool: i podobac sie wszystkim a idol to bond

Gość u8uouoo
ja mam 21 i mialam 9, i wcaale nie jestem dziwka

Gość drogi autorze
a ile osób chciało, żebyś pomagał im przy pomocy tego... nlp... czy coś tam? Niewiele chyba, skoro na siłę pomagasz na forum, zakładając durny wątek zahaczający o seks. Zadziwiające, skąd się bierze tylu frustratów...

chce byc Cwiczenie, to modelowanie w glebokim relaksujacym transie. Jak wejsc w trans? (od razu mowie, ze to nie jest zadna magia ani nic takiego) To nie jest takie trudne polecam skorzystac z tej metody (najczesciej ja wykorzystuje) : Rozluźnij się i oczyść umysł przy pomocy świadomości oddechu. Wyobraź sobie, że schgodzisz w dół po drabinie w ciemności. Nie wizualizuj drabiny, tylko poczuj, że to robisz. Na wydechu czuj, że posuwasz się szczebel lub dwa w dół, na wdechu się zatrzymuj. To, co jest ważne, to mentalny obraz schodzenia, spadania - to zmienia fale mózgowe z poziomu beta (jawa) na alfa (sen) lub theta (głęboki sen). Gdy osiągniesz stan alfa, będziesz w transie. Wykonumj to ćwiczenie tak długo, jak tego potrzebujesz, czas osiągania stanu alfa będzie się różnił w zależności od twojego doświadczenia z rozluźnieniem i wewnętrznym uspokojeniem. Jeśli nie podoba ci się drabina, wyobraź sobie, że jesteś w zjeżdzającej w dół windzie lub że jesteś spadającycm piórkiem. Spadaj na wydechu, zatrzymuj się na wdechu. Wewnętrzne poczucie spadania, połączone z rozluźnieniem i wewnętrznym wyciszeniem powoduje stan transu. Użyj jakiegokolwiek sceniariusza owego spadania, jaki ci pasuje i z jakim sie dobrze czujesz. Uwaga: Gdy poczujesz ciężkość, przestań wyobrażać sobie schodzenie Jest to metoda Pana Roberta Bruce. Kiedy wejdzeisz juz w stan relaksacji wyobraz sobie swoja wizualizacje Jamesa Bonada niech Twoja podswiadomosc zbliza sie do niego, do wizualizacje. Pomysl o tym co chcesz przejac od jego osoby. Jakie cechy. Zblizaj sie do niego powoli liczac do 10 (poglebi to trans) kiedy dojdziesz do 10 zidentyfikuj sie z Bondem stan sie na chwile nim spojrz na swiat jego oczami. Mysl tylko o tych zaletach, ktore chcesz od niego zabrac przejmij je, wyjdz podswiadomoscia, stan sie soba otworz oczy. Powtarzaj cwiczenie co jakis czas. Jesli chcesz podam wiecej cwiczen. Moe podac tez nagranie wspomagajace wejscie w trans jesli sobie z tym nie radzisz. Badz technika podana przezemnie Ci nie pomaga.

drogi autorze Droga, wielce szanowna autorko postu. Zanim cos napiszesz sprawdz czy piszesz prawde. Czy ja stworzylem ten watek? Sprawdz to prosze raz jeszcze, a pozaym nie pomagam na sile nikomu. Czy kogokolwiek tu do tego zmuszam? Pytalem tylko komu podac ciekawe techniki. Serdecznie pozdrawiam.

Gość drogi autorze
no nie mogę, ale ubaw :)))

Gość chce byc
oki dzięki :classic_cool:

drogi autorze Droga, wielce szanowna autorko postu. Zanim cos napiszesz sprawdz czy piszesz prawde. Czy ja stworzylem ten watek? Sprawdz to prosze raz jeszcze, a pozaym nie pomagam na sile nikomu. Czy kogokolwiek tu do tego zmuszam? Pytalem tylko komu podac ciekawe techniki. Serdecznie pozdrawiam.

Gość drogi autorze
sprawdziłam, istotnie nie ty jesteś autorem. Sory, zmylił mnie podobny styl wypowiedzi. Pozdrawiam również. Wracając do tematu: 5 partnerów/partnerek w wieku dwudziestu kilku lat - to minimum.

no nie mogę, ale ubaw A co dokladnie Cie bawi? Moze masz ze soba jakies problemy. SMiejesz sie z czegos co pomaga wielu ludziom ;D masz ograniczone przekonania.

Moj styl wypowiedzi moze nie jest cudowny, nie bylem orlem z polaka, ale umiem ludziom pomagac. To co mi sie aktulanie we mnie nie podoba, to zlosliwosc zbyt duza, ktora jednak zwalczam :) sorki za powyzszy post :) czasem mi sie wyrwie doszukiwanie w kims problemow ;D

Zapewniam Ciebie Ewelinko, iz nie jest to desperacja, a skuteczna metoda, a to czy dziala czy nie zalezy czy jest to cwiczenie poprawnie wykonywane, skoro nalozylas na siebie bledne przekonie ograniczajace Ciebie, to nawet pewnie nie sprobujesz wykonac tego cwiczenia. Desperacja jest powtarzanie tyc samych bledow w sposob czesty bardzo, natomiast to jest proba zmiany blednych ograniczajacych przekonan, a niepowodzenie w tym nie oznacza, ze technika jest zla, zlym nastawieniem jest zwalanie niepowodzen na innych (czy na pewne metody), Ci, ktorzy radza sobie z niepowodzeniami zamiast obarczac nimi innych radza sobie dobrze, a Ci, co nakladaja na siebie przekonanie o winie np. cwiczenia zle skonstruowanego, nie skupiaja sie na swoich bledach i nie naprawia ich w zaden sposob.

Gość desperacja nie desperacja
liczy sie ostateczny efekt :classic_cool:

desperacja nie desperacja To czy jest desperacja zalezy od osobistych przekonan ludzi, moim zdaniem to zadna desperacja, a ostateczny efekt o ile cwiczenia sa poprawnie wykonywane i wykorzystywane w praktyce jest wspanialy :)

Kazdy chce wiernosci :)

Dobra ja juz spadam stad :) dobrej nocy zycze i sukcesow w zmienianiu siebie samych ;) pa :)

Podobno Polska to wolny kraj. Skoro niby tak jest to czemu osoby o innych poglądach lub wierzeniach są potępiane w naszym społeczeństwie?! Jeśli dziewczyna miała wielu partnerów seksualnych to jest to jej wybór i jej życie. Po co wpychacie nos w nie swoje sprawy?!! Polska jest krajem stereotypów, a 90% Polaków jest 100lat za murzynami. Taka jest prawda. Ludzie!! Najpierw poukładajcie sobie swoje życie, potem ingerujcie w życie innych.

Gość eris31
Z moim pierwszym bylam 2 lata,z drugim 2,5(zareczona),z trzecim 3 lata z obecnym 3 lata,malzenstwo i tez dziwka?