Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo dziwny jest ten świat

Młoda dziewczyna, która miała więcej niż 5 partnerów to porażka

Polecane posty

Gość do ewelus22
sa tez porzadne niedziewice

Gość Arafinka
Janse od razu je powystrzlajcie te pasztety. A najwieksza wartoscia jest posiadanie faceta. Ludzie zastanowcie sie troche nad swoimi tekstami. Nie twierdze jakis dyrdymalow, ze ja i inne pasztety spotkamy milosc swojego zycia, bedziemy kiedys rozchwytywane itd. Ale bez przesady, to ze jestesmy brzydkie i nigdy z nikim nie bedziemy nie oznacza, ze mamy sie od razu rzucic do wisly.

Gość wielu partnerow to obciach
wy nie potraficie sie opanowac, zeby byc porzadne?

Arafinka- to że jesteś normalną dziewczyną a nie jakąś dziwką po solarce i z tipsami(do jakich wzdychają) nie znaczy że jesteś pasztetem.Nie daj sobie tego wmówić. Śmieszne jest to,że oni mają takie wymagania,choć nigdy jeden z drugim nawet za rękę nie potrzymał:D

Gość młody chłopiec* który
miał więc niż 5 partnerek seksualnych to porażka. Dwudziestoparolatkowie, którzy mieli powyżej 5 partnerów powinny wstydzić się żyć. Upadek moralny i zgnilizna. * pisze, chłopiec, bo nie można takiego nazwać mężczyzną.

Gość Taka laska jest po prostu
A czy ja mowie, ze ktos sie ma rzucac do Wisly? Ja po prostu mowie, ze skoro mam wybor i pewnosc siebie to sam wybieram partnerke. Juz to zrobilem :) i nie zamierzam jej zmieniac, a wrecz przeciwnie :) Oswiadczyc sie :) Zamiast uzalac sie nad soba nalezy zmienic siebie. Jesli zle wygladasz, masz napewno inne atuty, zamiast marnowac czas nad uzalaniem sie nad wygladem, zmien go. Nie ma czegos takiego jak porazka, jest niepowodzenie-cos Ci nie wyjdzie zmien to i idz do celu. Jesli zalisz sie nad niepowodzeniem - nadajesz mu znaczenie i przemieniasz je w porazke.

Gość partnerek* ofc
nie mówię już o facetach

Ja tam nigdy Ewelus do takich laseczek z solara, nie wzdychalem. Mowiac o pieknie mam na mysli, nie co inne wartosci niz te, ktore lansowane sa w necie i innych mediach. Piekno to, nie jest tylko wyglad, ale przede wszystkim charakter, podejscie do samego siebie, jesli ktos siebie nie szanuje to nadaje cos w rodzaju sygnalu dla otoczenia, bardzo zlego sygnalu.

Gość dla mlodej dziewczyny 20+
to wiecej niz 5 partnerow to bardzo duzo

Facet, ktory mysli TYLKO tym co mu staje, nigdy nie zdobedzie kobiety, z ktora powinien byc, a ta ktorej porzada.

Gość pozadanie jest najwazniejsze
w zwiazku

>>nigdy nie zdobedzie kobiety, z ktora powinien byc, a ta ktorej porzada. Kobiete zdobywa się kuutasem, a nie kwiatem 😴

Jest bardzo wazne w zwiazku, ale ja mowie o momencie poznania kobiety. Licz sie wtedy bardzo emocje, ale niekoniecznie zwiazane z okazywaniem tego, ze kobieta bardzo Tobie sie podoba. Ja zajmuje sie od wielu lat NLP i NLS i przejalem wiele zwiazanych z uwodzeniem uproszczen. Jesli pokazesz kobiecie jaka jest zajebista, to ona nie bedzie chciala Ci sie oddac. Musisz najpierw wzbudzic u niej poczucie wartosci, a potem je bardzo DELIKATNIE zanizyc. Jak ma ktos problemy z pewnoscia siebie to tez pomoge paroma sposobami. Prosze pisac jak cos. Mam teraz troche czasu :)

Kobiete zdobywa się kuutasem, a nie kwiatem Aha czyli podchodzisz do kobiety pokazujesz jej kutasa i pytasz czy sie z Toba przespi? Kwiatki tez sa przereklamowane ;)

Gość Afinka
>Jesli zle wygladasz, masz napewno inne atuty, zamiast marnowac czas >nad uzalaniem sie nad wygladem, zmien go. Nie ma czegos takiego jak >porazka, jest niepowodzenie-cos Ci nie wyjdzie zmien to i idz do celu. >Jesli zalisz sie nad niepowodzeniem - nadajesz mu znaczenie i >przemieniasz je w porazke. To kolejny mit, ze pasztety tylko siedza i sie zala. Nie wiem moze inne tak robia, ja tam robie swoje. Jestem swiadoma swoich innych zalet - mam pasje, jestem inteligentna, mam cel w zyciu, sama utrzymuje sie na studiach studiujac dziennie, mam mnostwo przyjaciol i znajomych. A moja wada jest to, ze jestem pasztetem. Wczesniej pisales, ze pasztety nie maja zadnej wartosci, to mnie ubodlo bo uwazam, ze mimo tego ze pewne rzeczy nie sa mi pisane moge sie bardzo dobrze realizowac w tym co jest mi dostepne. Najwiecej o zmaniach mowia osoby, ktore tak naprawde nie mialy jakiegos wiekszego problemu, raczej musialy pracowac nad rozwojem swoich zalet. Ja tego, ze jestem chora i przez to mam taki a nie inny wyglad nie pokonam.

>>Aha czyli podchodzisz do kobiety pokazujesz jej kutasa i pytasz czy sie z Toba przespi? tak, własnie tak robie :o

tak, własnie tak robie Skoro to jedyne co mozesz zaoferowac kobiecie to nie dziwie sie, ze ukazujesz to od razu :) Afinka No i zajebiscie, ze masz poczucie wartosci wlasnej. Wiem, ze pisalem, ze pasztety nie maja wartosci, ale potem pisalem, ze w pieknie wyglad nie ma wielkiego znaczenia przynajmniej dla mnie :) A to, ze ludzie uzalaja sie nad soba, to nie mit niestety. Wielu takim ludziom pomagam sie zmieniac, zajmuje sie NLP. Ciesze sie, ze w Twoim przypadku jest inaczej, skoro znasz swoje zalety i atuty i Jestes sympatyczna to jest ok :)

Gość nlp to sciema

Gość Bardzo dziwny jest ten świat
nlp to sciema Mylisz sie, nlp zmienilo moje zycie, ale skoro nakladasz na siebie takie przekonania, to nie zastosujesz odpowiednich technik. To nie sciema chociazby dzialanie kotwiczenia jest (i bylo od bardzo dawna) potwierdzone badaniami.

Gość Afinka
Taka laska jest po prostu - spoko, rozumiem. Jak juz wspomnialam, ja sie nie zale i po prostu akceptuje zycie takim jakim jest. Tyle, ze ja uwazam ze dla facetow liczy sie przede wszystkim wyglad - oczywiscie to sa tylko moje subiektywne doswiadczenia. Jestem swietna kumpela, ale nie nadaje sie na dziewczyne. Niedawno probowalam, kolejny raz, ale znow wyszlo, ze na drodze stala tylko i wylacznie moja fizycznosc. Trudno, czas isc za Epiktetem i nie przejmowac sie rzeczami, ktore nie sa dla nas dostepne.

Ta wypowiedz jest moja co wyzej tylko, ze zle nikt skopiowalem :)

DEF. zbiór technik komunikacji nastawionych na tworzenie i modyfikowanie wzorców postrzegania i myślenia u ludzi. Nazwa została wymyślona przez Johna Grindera i Richarda Bandlera, aby podkreślić postulowane powiązanie między procesami neurologicznymi ('neuro'), językiem ('lingwistyczne') i wzorcami zachowań, którymi ludzie się kierują ('programowanie'). NLP było pierwotnie promowane przez Bandlera i Grindera w latach 70 jako niezwykle efektywna i szybka forma psychoterapii oraz 'sztuka doskonalenia'. W środowiskach naukowych NLP nie uzyskało do dzisiaj poparcia i jest przedmiotem ostrej krytyki (zob. poniżej: Argumenty przeciwników NLP). Najczęściej NLP pojawia się w szkoleniach z metod służących rozwojowi samomotywacji, zdolności negocjacyjnych, umiejętności uwodzenia, czy prowadzenia kampanii wyborczych. PRAKTYKA Zbior technik zmiany samego siebie :) Arafinka Masz fatalne nastawienie, bo z gory nakladasz na siebie przekonanie BEDE SAMA i takie "nadajesz impulsy" innym nie nadaje sie na Twoja laske, ale moge byc kumpela. Sory, ze dlugo pisalem, ale cholerny telefon ciagle mnie dreczy :D

Arafinka Traktujesz niepowodzenie jako porazke na calej lini i stad Twoje bledne nastawienie. Masz jakas swoja idolke? Kogos kim chcialabys byc ? To wazne. Postaram sie podac Ci cwiczenie na zwiekszenie wlasnej wartosci i pewnosci siebie.

Gość podaj to cwiczenie
:)