Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotograwwwwwkaaaaaaaa

jaki lepszy aparat ??? sony czy lumix??? Kto sie zna??

Polecane posty

Gość fotograwwwwwkaaaaaaaa

jaki lepszy??? jesli chodzi o te dwie marki, sony cyber shot ten nowy czy panasonic lumix??? kompaktowy nie lustrzanka ;p

Z tych dwóch opcji wybrałabym Sony, bo Panasonic jest dość słaby. Sony natomiast ma kilka naprawdę dobrych modeli. Znam się trochę na fotografii, bo w wolnych chwilach sobie pstrykam. Ja swojego Canona kupiłam po konsultacji ze sprzedawcą w winmar.pl. Więc jeśli chcesz, możesz spróbować tą drogą zdecydować co będzie lepsze: po prostu zapytaj w sklepie.

Z tych dwóch opcji wybrałabym Sony, bo Panasonic jest dość słaby. Sony natomiast ma kilka naprawdę dobrych modeli. Znam się trochę na fotografii, bo w wolnych chwilach sobie pstrykam. Ja swojego Canona kupiłam po konsultacji ze sprzedawcą w winmar.pl. Więc jeśli chcesz, możesz spróbować tą drogą zdecydować co będzie lepsze: po prostu zapytaj w sklepie.

Gość cerrtain
To zależy bo tak jak wszystko ma wady tak także i zalety i zarówno jedna i druga marka może być dobra lub zła w każdym razie warto znać takie strony jak https://e-oko.pl/ tutaj obsługa klienta jest na tyle dobra, że z każdym pogadają, doradzą i ja właśnie tym sposobem trafiłem na Sony A6300 i jestem z tego bardzo zadowolony :)