Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaaaaaa

planowanie plci z testami owu

Polecane posty

Gość karolinaaaaaaaaaa

Dziewczyny pomóżcie .... planujemy z mezem dzie cko , chcemy celowac w chlopca ( a moze sie uda.., spróbowac nie zaszkodzi ) Zaopatrzylam sie juz w tety owu, czy ktoras próbowala z nimi ??? Mam takie pytanie w zwiazku z nimi. Czy jak sie pojawia dwie kreski to trzeba odrazu brac sie do roboty , czytalam ze trzeba odzekac min 20 h poniewaz owu bedzie w ciagu 24-36 h . czy moze robic codziennie i odrazu jak z dwoch kresek spadnie do jednej to wtedy dzielac bo to oznacza ze owu byla i moze sie uda .... zielona jetem z tego :)

Gość krolinaaaaaaaaa
podzieli ie ktoras doswiadczeniami :)

Gość zaczynam przygode z testami od
następnego cyklu ale w instrukcji napisano jak byk wyraźnie że po ujrzeniu 2 wyraźnych kresek owulacja nastąpi między 24 a 48 godzin więc najlepiej się kochać po 24 godzinach.

Gość krolinaaaaaaaaa
no tak tylko ostatnio 3 dni pod rzad mailam dwie grube krechy a czwartego nie mialam , co to oznacza?? ze owu byla po ok 36 h ? W ktory dzien trafiac na chlopca??

Gość karolinko
z tym trafianiem na chłopca to taka metoda jak z dietami. ktoś biznes zbija i książki wydaje. Tak naprawdę to plemniki są odpowiedzialne za płeć dziecka i nie jest nigdzie napisane, że jeśli kochasz się w samą owulację to urodzisz syna.

Gość krolinaaaaaaaaa
owszem nic nie daje 100 % pewnoci, ale podobno zwieksza szanse , w koncu badania i nauka ida do przodu :) czasami warto sprobowac... no ale nadal nie kumam z tymi kreskami na testach owu :(

Gość asjdhfjk
mnie tez to intereuje :) ktos ma jeszcze jakie doswiadcznia ?

Gość maleccccc
podnosze

ja bez testow owu kochalam sie dokladnie 14dc (dodam ze mialam regularne ) i mamy synka

Gość janppp
u nas bylo tak 13dc test owulacyjny pozytywny i iweczorem sie kochalismy 14dc test pozytywny , ale juz sie nie kochalismy 15dc test watpliwy tez juz sie nie kochalismy (przez caly tydzien ) planowalismy corke , czekamy na synka ;) heh drugiego juz :)))

Gość no bo właśnie trzeba już
wstrzymać się z seksem w pierwszym dniu testu pozytywnego by mieć córkę;) ja natomiast współżyłam co drugi dzień od 10-go dc aż do 24dc, w tym również w owulację i bez żadnych testów owulacyjnych jest SYNEK:)