Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka kompletnaaa

Kazdemu facetowi opada na moj widok! jestem zalamana

Polecane posty

Gość porazka kompletnaaa

Nie wiem co sie dzieje! Uwierzcie ale bardzo o siebie dbam, faceci sie za mna ogladaja, regularnie cwicze na silowni a do tego natura mi dala dlugie nogi, ladny sredniej wielkosci bust:( Masakra..czuje sie jak ostatni smiec. mam 27 lat a juz z 4 facetem mi nie wyszlo. kazdemu opdal czlonek 3-4 razy pod rzad jak probwoali sie ze mna kochac!!!! Do tego z bardzo pewnych zrodel wiem, ze 2 z tych 4 facetow na bank nie maja problemow z erekcja! Nie chce mi sie zyc.Co jest ze mna nie tak? Zerwalam z tym 4 facetem bo czuje sie nieatrakcyjna

Gość moze smierdzisz

Gość zonaty maz
niemozliwe ja zawsze moge o kazdej porze

Gość porazka kompletnaaa
Przysiegam ale nie smierdze, uzywam najleoszych perfum. Faceci chca ze mna umawiac sie na randki .No mowie wam szczerze..gdybym byla brzydka ,smierdzaca to bym nawet nie zakladala tego topicu A i zaznaczmy ze jakbym byla obrzydliwa i cuchnaca to by faceci nie podrywali mnie:(

Gość tak mysle
a moze masz za wielkiego kota?

Gość możesz leżysz
jak kłoda?

Gość porazka kompletnaaa
Wlasnie ze nie....jestem osoba bardzo aktywna w seksie.Nie leze jak kloda...Kazdy facet jest pod wrazeniem i kazdemu opada i niby twierdza, ze to 1 raz im tak sie zdarza...Wlasnie jeden stwierdzil ze nigdy nie mial tak namietnej partnerki ale szybko po grze wstepnej mu Opadl:( A weim na 100% ze on nie mial nigdy z tym problemow

Gość możesz leżysz
róbótka ręczna i nie opadnie żadnemu

Gość tak mysle
no to zerznij go jak mu stoi!! za dluga gre wstepna robisz....a wiadomo kazdemu sie moze znudzic!

Gość możesz leżysz
właśnie, wskakuj na byka bez wahania, Twój pośpiech tylko go nakręci :P

ale opada bo np sie spuścił z wrazenia? czy po prostu opada? Ile lat maja ci faceci? chyba logiczne ze ludzie w pewnym wieku potrzebują troche wiecej niż widok nagich piersi... mialas tyluuuu kochankow i nie wiesz?

Gość porazka kompletnaaa
po prostu opada...

Gość porazka kompletnaaa
wiem ze widok ciala nagiego nie wystarczy ale no ostatnio memu partnerowi stal a przy nakladaniu gumki opadl ...wiec zdjal ja...znowu stal i znowu opadl przy 2 nalozeniu.Calkowicie oklapl...

Gość moze ich oniesmielasz
jak jestes taka aktywna i namietna faceci to zakompleksione i slabe istoty i moga sie bac ze nie podolaja, ale sie nie przyznaja do tego oczywiscie

Gość pomidorexs
moze masz w cipuszce gryzusia?

Gość Moze strachem przekazujesz
negatywne sygnaly facetowi, Jestes za malo pewna siebie. Odstraszasz facetow od seksu, bo oni uwazaja, ze Ty wcale go nie chcesz.

Raz zdazylo Ci sie niepowodzenie, a nastepnie wyrobilas w sobie przekonanie (podswiadomie), ze nie powodujesz wzwodu u facetow. Moje slowa moga Ci wydac smieszne, ale tak jest, ale pociesze Cie sa na to sposoby :)

Raz zdazylo Ci sie niepowodzenie, a nastepnie wyrobilas w sobie przekonanie (podswiadomie), ze nie powodujesz wzwodu u facetow. Moje slowa moga Ci wydac smieszne, ale tak jest, ale pociesze Cie sa na to sposoby :)

Gość orange nick
poka foto

'' jak jestes taka aktywna i namietna faceci to zakompleksione i slabe istoty i moga sie bac ze nie podolaja, ale sie nie przyznaja do tego oczywiscie'' otóż to! :P raz miałam taki przypadek, bardzo mocno podobałam się facetowi,i co? ...i nic, zupełnie nic :O ...trochę było mi go żal :)

ja nie jestem slaby i zakapleksiony dam rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mikor
z kolejnym idź do specjalisty albo pobuszuj w necie, wejdź na zlotysrodek.com i spytaj seksuologa co może być przyczyną, porozmawiajcie. na pewno będzie ok;)

Gość cymbały
tak bardzo chcą,że aż nie mogą- wiem coś o tym, to nie Twoja wina.Za bardzo im zależy i dlatego leży

Gość fsdafsafdsadsad
Piszesz że jesteś osobą bardzo aktywną w seksie, ale 4 facetom nie stawał więc jesteś aktywna jak sama się chyba pieścisz :) A tak na serio, to właśnie może ta zbytnia aktywność odbiera im odwagę i stresuje.

Gość bezubezubez
ciekawy temat...uwierz lub nie...jest więcej kobiet którym się to zdarza. Wniosek??? TO Z FACETAMI JEST COŚ NIE TAK!!! 6 na 10ciu ma problemy ze wzwodem, Niestety tak jest..