Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka kompletnaaa

Kazdemu facetowi opada na moj widok! jestem zalamana

Polecane posty

Gość wiesz regres piszesz pierdoły
jak facet idzie z kobieta do łóżka , nie jest niewidomy ,ani naćpany, ani zalany w trupa ... to znaczy, ze ona mu sie podoba, pragnie jej, bo facet nie jest masochistą żeby sie bzykac z kimś do kogo czuje wstręt wyłączajac jakies ekstremalne przypadki, że owa kobieta ma problemy z higiena osobistą, to niestety , ale fakt , ze facet nie ma erekcji jest jego problemem , albo natury psychicznej albo problemów zdrowotnych zdrowemu facetowi, który jest w lóżku z naga kobieta , która mu sie podoba, nie potrzeba bezustannych ćwiczeń recznych czy oralnych , zeby utrzymac jego sprzet w pionie coraz częściej i wiecej meżczyzn cierpi na brak erekcji lub jej zanik i nie wiedziec czemu zamiast pójść do lekarza , wbijaja swoje partnerki w poczucie winy albo narażają je na zwichniecie nadgarstka lub szczęki

jest jeszcze cos takiego jak roznice indywidualne owszem sa cechy wspolne ale w seksie rozne bodzce dzialaja roznie na innych ludzi ale zgadzam sie z regresem ze zajecie sie penisem to najlepszy sposob bo to zadziala juz raczej na kazdego a glaskanie po pleckach i takie tam moze byc niewystarczajace i nie ma co temu zaprzeczac

i pamietajmy ze czlowiek to nie maszyna i zawodzic moze to ze komus tam nie stanie czasem bo np jest przemeczony zestresowany lub po alko nie znaczy ze jest impotentem albo laska go nie jara

do pomaranczy a nie wydaje ci sie dziwne ze tym 4 facetom z którymi autorka chciała sie kochać akurat 4 nie stanął ? :D czyżby miała takiego pecha że akurat trafiła na 4 impotentów?

Zgadzam się, że każy facet jest inny i co innego na niego działa, a najlepiej to działa dobry lodzik;] generalnie prawie każdy facet to lubi. Ale skoro autorka miała problem z każdym...to widocznie swoim zachowaniem albo tych facetów stresuje, albo nie piesci- jest nastawiona na wlasną przyjemność ...?

co wy z tą stroną odpierdalacie cały czas??? zróbcie top o tym a nie w każdym topie jedno i to samo gówno

Gość wiesz regres piszesz pierdoły
z tym jestem sie w stanie zgodzic regres byc może jest tak, że kobieta jest atrakcyjna i przyjmuje postawe .... no to pokaż co potrafisz ... i czeka co facet zaprezentuje ... jezeli tak jest to istotnie moze to powodowac blokade i skutek przeciwny, choć szczerze mówiąc trudno mi uwierzyć zeby u wszystkich czterech tak było sporo jest kobiet mało aktywnych w seksie / po ślubie to chyba połowa hehe/ i jakos faceci z nimi sypiaja i maja erekcje byc może jakies zachowania autorki sa deprymujące albo jest jeszcze inna przyczyna o której nie wiemy i ona sama nie wie

prawda jest taka , że przy pierwszym zbliżeniu osoby są tak na siebie napalone, że gra wstępna jest zbędna lub powiną być wyjątkowo krótka bo fala podniecenia jest taka, że tylko wsadzić za przeproszeniem i odlecieć albo może ona już tylko opaść być może autorko za dużą wagę przywiązujesz do rzucania się jak ryba w wodzie i do achów i ochów eksperymentów, masażystów, sryków i cholera wie czego spróbuj następnym razem szybciej rozłożyć nogi

Gość inny typ 345
czasami jak dziewczyna jest wyjatkowo ladna facetowi moze opasc , to nerwy czy cos , nie zrażaj sie tym :) skoro chca sie do ciebie dobierac to jest dobrze ::)

i jeszcze a propos kłód panie regres:P zazwyczaj jak kłody zachowujemy się przy facetach nie zauważających niczego poza czubkiem własnego penisa (tak to dokładnie ci , którzy narażają nas na zwichnięcie nadgarstka lub szczęki( jak ktoś fajnie to ujął)) kiedy facet jest namiętny i kumaty nie ma szans na takie zachowanie:) może zastanów się skąd u ciebie taka znajomość pojęcia "kłody" :P

może zastanów się skąd u ciebie taka znajomość pojęcia "kłody"" z doświadczenia ikuś z doświadczenia :) Po prostu miałem kiedys takiego pecha że spotykałem sie z taką jedną Na szczeście trwało to tylko 3 tygodnie

z doświadczenia ikuś z doświadczenia no właśnie regres no właśnie a teraz przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałam wcześniej:P

ike ja bardzo dobrze zrozumiałem co napisałaś :) nie odniosłem sie do tego gdyż ja takich zachowań nie preferuje :)

najwyraźniej do jakiejś panny dotrzeć nie umiałeś :P sam się do tego przyznałeś :P

Jesteś zbyt atrakcyjna, facetom leci w dół jak chińczyk na audiencji u cesarza, bo jak marność nad przeciętności może pchać się do takiego piękna w gości :)

o nawet stopka mellygiona pasuje do tematu:P

jeszcze na odchodne dodam samo to, regres, ze próbujesz obcą dziewczynę wpędzić w kompleksy na tle łóżkowym świadczy o tym, jaki masz do tych spraw stosunek na dodatek wykazałeś zero polotu:P jakbyś poza określeniem kłoda, nie znał żadnego innego sorry za słowo prawdy:P lubię cię jako rozmówcę ale nie znoszę takich buraków, którzy za niefajny seks, wiecznie doszukują się winy w kobiecie

najwyraźniej do jakiejś panny dotrzeć nie umiałeś sam się do tego przyznałeś" może co nie zmienia faktu że seks był totalnym niewypałem z jej strony :) oszczędze opisu sytuacyjnego i sobie i wam :P

był totalnym niewypałem z jej strony dziękuję za potwierdzenie moich słów:)

jesli regres nie ma do siebie zastrzezen w tym temacie to czemu ma ike sie z Toba zgadzac?:-O

samo to, regres, ze próbujesz obcą dziewczynę wpędzić w kompleksy na tle łóżkowym świadczy o tym, jaki masz do tych spraw stosunek" ike po pierwsze cenię ludzi za szczerość a po drugie wcale nie musisz przepraszać mnie bo ja sie nie gniewam na szczere osoby ale sama pomyśl czy ja tu kogoś wpędzam w kompleksy po tym jak autorka pisze : miałem 4 facetów w łóżku i żadnemu z tych 4 nie stanął ... nadal myslisz że jest to wina tych facetów?

Gość onkaonline
miam takiego faceta :) ma problemy z erekcją pierwszy raz był niezbyt udany, bo właśnie niestety narząd odmówił współpracy :) rozmawialiśmy o tym na luzie zupełnie, powiedział mi, ze tak cholernie go podniecam i tak bardzo chciał zeby wszystko było pięknie i zeby mi było dobrze i w ogóle itd ---- nie wie co jest , ale efekt odwrotny teraz jest troche lepiej ,choć jeszcze nie do końca, sadze , ze mimo wszystko cały czas o tym myśli , zeby było ok i dlatego postawiłam na całkowity luz i czas --- i mam nadzieje, ze bedzie ok myśle, ze jak facet jest wrażliwy i taki niezbyt pewny siebie to często tak sie dzieje, najlepszy jest spokój, luz i czas

Gość mr lova
heh wierz mi dziecinko ze to nie twoja wina . widocznie jacyś amatorzy . http://poznajdate.com a możne za długa gra wstępna? a to poczekaj powiedz mi to znaczy z jesteś jeszcze dziewica?:D ja ci chętnie pokaże ze mi nie opadnie:D

Gość gacek szczep
bo traflia autorka na koniobijcow i na widok zywej ladnej kobiety opada. Jedzie taki jeden z drugim tylko na recznym, to potem problem ma.

Gość Leśny Włuczykij
Jest jeszcze jedna możliwość. Masz za dużo testosteronu i jesteś włochata tam gdzie przeważnie kobiety mają gładką skórę. Zdarzają się takie z włosami wzdłuż kręgosłupa czy wokół brodawek :P