Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evi1985

Faceci sa wygodni

Polecane posty

Gość Evi1985

Jak moj chlopak do mnie przyjezdza to traktuje go jak "krola", nic nie musi robic, robie mu jedzenie, przynosze wszystko czego potrzebuje. A jak ja jestem u niego, np w akademiku, czy w domu.... to zmywam naczynia, czasami odkurzam, zdarzylo mi sie zmyc podloge. Ostatnio jak pojechalam do niego do akademika (zmeczona po zajeciach, zrobilam jeszcze zakupy zebysmy mieli co na kolacje jesc) to sama sobie u niego kolacje zrobilam - no to jest jeszcze ok (on nie chcial bo byl po obiedzie), ale potem wypomnial mi ze nie wpadlam na to zeby pozniej wieczorem jeszcze mu kolacje zrobic. Myslicie ze sobie sam zrobil? nie, poszedl głodny spac. Nastepnego dnia widzialam ze byl zly ze to on musial nam sniadanie zrobic a ja nie kiwnelam palcem zeby mu pomoc. Kurcze, wiem ze sama go do tego przyzwyczailam ;/. Czy wy tez tak macie?

Gość esmeralda252
A bedzie jeszcze gorzej! Przestan mu uslugiwac! Moze uda sie to jeszcze uratowac.

dokładnie, bedzie tylko gorzej. ma dwie lewe rączki czy co? nie wiem w ogole dlaczego sprzatasz u niego w pokoju...

a co do pytania, nie nie mam tak. wrecz przeciwnie, moj facet jest wiekszym "czysciochem" ode mnie.

Gość Evi1985
Masz, racje, ja chce byc jego partnerka a nie sluzaca. Jasne, ja robie sniadanie ale on po nim zmywa, albo na odwrot ;)

Gość choco choco
przede wszystkim nie sprzataj u faceta... jak ma balagan to powiedz ze wpadniesz pozniej zeby zdazyl posprzatac bo nieprzyjemnie sie siedzi w takim pokoju:)

Gość Evi1985
Sama nie wiem dlaczego sprzatam u neigo... pewnei dlatego ze jak widze koty walajace sie po podlodze albo nieumyte naczynie od trzech dni (a chcialabym na czyms czystym zjesc) to wtedy zabieram sie za to mycie naczyn, ktorego zreszta nei znosze :/

Gość kurczeniewiemm
z takim podejściem to niedługo będzie się na ciebie wydzierał a potem i może bił. SZANUJ SIĘ DZIEWCZYNO. Może był przyzwyczajony że mama za niego wszystko robiła..

Gość esmeralda252
nie zmywaj,nie sprzataj,nie zwracaj uwagi na balagan,nie rob kolacji,jak jestes u niego jestes w gosciach-pamietaj! bedzie dobrze

Gość aaaajccccccccccccc
sama sobie taki los zgotowałaś... Może kiedyś CI dziękował, teraz jest żły że sniadania nie ma... MASAKRA Mój jak zrobie mu kanapkę to przez kilka dni dziękuje i mówi że była taaaka dobra :)

Gość Evi1985
No fakt,jest jedynakiem, u niego w domu mama robi wszystko w domu za niego i za ojca. Po prostu masakra...a wiec musze zaczac działac. A czy w innych sferach zycia faceci tez sa tak wygodni?

Gość tak tez tak mamy
ale własnie jak teraz nie przestaniesz to za jakiś czas a nawet już teraz widac że masz pretensje o to jak twój facet się zachowuje. Mój tez chciał byc wygodny ale nie pozwoliłam na to i teraz mam fajnego faceta który uczestniczy w obowiązkach domowych, sprawia mu przyjemność jak zrobi mi śniadaniem a ja nie czuję sie jak służąca tylko jak partnerka.

A czy w innych sferach zycia faceci tez sa tak wygodni? Pewnie tak :) W sferach np rozrywki :) Jak nastawie sobie fajny film ,to lubie sie wyciągnać na łóżku dzierżąc w ręku piwko z duża pianą :P

A facet jest szczęśliwy bo ma coś i do pomacania, do sprzątania i usługiwania. A wszystko to tak łatwo przychodzi, trochę się dziewczyną zainteresować, pobiegać za nią, troszkę kasy zainwestować, nie zapominać mówić jaka jest wspaniała, piękna, etc, pamiętać o "kocham cię" i voila! Takimi małymi w gruncie rzeczy nakładami tak wiele można zyskać! Każdy facet potrzebuje kobiety, jesteście niezastąpione ale... czy TO Was satysfakcjonuje?

sama go tego nauczylas i teraz trudno bedzie to odkrecic - najpierw powiedz mu, ze Ciebie to boli i ze to juz nie czasy kiedy facet zarabia, a kobieta zajmuje sie domem