Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikusia

Pryszcze po stosunku oralnym

Polecane posty

Gość Pikusia

Pomocy co mam zrobić po zrobieniu mi minetki przez chłopaka wyskakują mi duże samotne pryszcze krępuje mu sie o tym powiedziec i mówię poprostu że nie mam ochoty a bardzo to lubię . ;p Co mam zrobić a nie chce mi sie iść z tym do ginekologa ponieważ nie ma sensu z takimi głupstwami chodzić i płacić za wizytę... zaznaczam ze chłopak nie ma zadnych chorób jamy ustnej itp.

Gość pooglądaj....
babę seksuolog po programie TV ZONE CLAP Jery'ego Springera, ona proponuje w przypadku minety delikatną,płachtę na ciipkę, wtedy on/chłopak nie będzie przekazywał językiem na wargi sromowe swojej śliny z zawarością np. anginy, opryszczki, próchnicy jeśli ma dziury w zębach, HIVa jeśli jest nosicielem lub chorym na AIDS

Gość Ważne pytanie
a gdzie te samotne duże pryszcze Ci wyskakują, na ciipie czy na twarzy? A może pryszcze tak już wyglądają? Oto link do zdjęcia: http://www.czytelniamedyczna.pl/pf/2002/03/images/17.jpg Są to pryszcze, które zwą się brodawczakiem/kłykcinami kończystymi, a wyskakują po lizaniu naprzemian anusa i łechtaczki

Gość Pikusia1
Tak tak jesteś niewychowanym śmieciem i widać to na pierwszy rzut oka brawo :) wsadź sobie taką pomoc... niedouczonym debilem ... napisałam że nie chce iść do ginekologa gdybym miała na twarzy ty tempy kretynie to napisała bym dermatolog i nie będę oglądała jak mnie ktoś ośmiesza... :) z pozdrowieniami pikusia a co do wcześniejszego postu dziękuję ale nie mam czasu na czekanie i oglądanie programów dlatego napisałam tu i tu oczekuję na odpowiedź :)

Gość VillaNova
Chciałabym ci w jakiś sposób pomóc, czuję do ciebie sympatię, a sama też uwielbiam, gdy chłopak mnie liże. Mimo, że piszesz, że twój chłopak ma z jamą ustną wszystko ok, poleciła bym jednak przyjrzeć się temu bardziej. Uważam, że musi być coś "na rzeczy", skoro występuje taka reakcja. Może masz alergię na jego ślinę (w ślinie są enzymy i różne, czasem nieciekawe, bakterie). Sprawdź to, posmaruj wewnątrz swoje wargi sromowe jego śliną (bez lizania) i zobacz co się dzieje. Może on pali i przyczyną są nikotyna i inne świństwa które wtedy powstają i on ma to w ustach -słyszałam o tym, że tak może być. Osobiście nigdy nie całowałabym się z palącym facetem i nie dopuszczałabym go do minetki. Palenie jest obrzydliwe i wstrętne, jakby nie patrzeć, robi z ust kloakę.

Gość Pikusia1
hmm a masz racje pali shishe :) trafiłaś w sedno ;p pali codziennie i możliwe że to jest przyczyną jesteś inteligętną osobą szkoda że sam na to nie wpadłem a jestem po maturze z biologi rozszeżonej :D cholera tak naprawdę to jestem chłopakiem tej dziewczyny i podałem się w jej imieniu :p żeby sprawdzić co jest grane :D powiem ci że pewnie masz rację ;) dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Gość ale syf
nie rozumiem dlaczego obrazaci palaczy.niech kazdy robi to co lubi.a z ta kloaka to juz było nie złe przegiecie. do VillaNova piszesz ze nigdy nie calowalabys sie z palacym facetem a wolisz takiego co po lizaniu aplikuje ci ozor do buzi.zastanów sie......