Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krwawiaca czeresnia

Potrzebujesz rady?

Polecane posty

(oczywiście ja to taki surgoat, na który zmanierr by się zgodziła gdyby była, a nie mogła, a wspomniana interlokutorka to z kolei mój substytut zanim będę mogła)

"Bo czasem i zwykly prowokator zada dobre pytanie" - tylko nie ZWYKŁY, dobrze? ;) Ale jak można iść przez życie i być szczęśliwym skoro to nigdzie nie prowadzi? Gdyby przynajmniej było wiadomo ile to życie potrwa mozna robić jakieś plany a tak? Załóżmy, że właśnie jestem szczęśliwy i zadowolony, gęba mi się uśmiecha od ucha do ucha a w tym czasie ktoś z moich bliskich ginie pod kołami autobusu... Dzwonię, żeby powiedzieć, że wykupiłem wycieczkę na wyspy zielonego przylądka a odbiera obcy facet i mówi, że z przykrością informuje, że... mogę sobie sam polecieć. Nie ode mnie zależało czy miejsce obok w samolocie będzie wolne...

E tam, ja tylko żartobliwie prowokuję, jak widać, czasem nawet skutecznie a ja myslisz, ze na powaznie nazywam twoje zartobliwe slowa bredzeniem? :-)

"a ja myslisz, ze na powaznie nazywam twoje zartobliwe slowa bredzeniem" No w sumie nie, ale próbowałam zareklamować swoja skromną osobistość (że zacytuję kafe klasyka) ;-)

"nie dosc, ze prowokator, to wyjatkowo uparty" - robię co mogę :) "MS, na filozofa chcesz się przekwalifikować i próbujesz sił" - dlaczego PRZEKWALIFIKOWAĆ? ;)

robię co mogę wiem, i wiem tez, ze nawet jakbys robil wszystko by nie robic to robilbys wiecej niz wiekszosc potrafi zrobic tutaj, wytezajac wszystkie swoje szaraki :-)

sorki Lusia nie bylo mnie wiec powiesz kto to? :) aaa, moze ten wredziolec zmieniajacy nicka co 2 tyg?