Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo niebezpieczna marnotraw

Wiecie na czym polega wyjątkowość Kafeterii? Powiem wam..

Polecane posty

Gość Bardzo niebezpieczna marnotraw

Jej wyjatkowosc polega na tym, że ludzie wzajemnie sie szanuja, i nie ma takiego chamstwa jak na innych forach typu wizaż. Tam co dziewczyny robia to jest az smieszne. Poza tym, nie trzeba sie logowac:) Niech zyje Kafeteria jak najduzej pod taka sama postacia i bez zmian!

Gość
:D tak z pewnoscią

Gość gggggggggggggggggggg
na wizażu są chamskie? przyznaję że byłam tam kiedyś tylko przez kilka dni, ale były miłe

Gość bezeczelnie tzytzata marisha
a co robią dziewczyny na wizażu? moze warto sie tam przeniesc :classic_cool:

Gość
też mnie to zaintrygowałao :classic_cool: autorko opowiedz :)

Gość gggggggggggggggggggg
Owszem, słyszałam że tam są kółeczka wzajemnej adoracji i dla nowych są wredne, ale nie doświadczyłam tego...

Gość bezeczelnie tzytzata marisha
no fakt, to rzeczywiscie chujnia z grzybnią :o tutaj wszyscy są dla siebie mili i serdeczni a nowe osoby witamy więcem i butelką szampana :classic_cool:

Kafe to wielki konfesjonał (żaden kościół na świecie nie ma takiego). W środku siedzi nie żaden tam papież, ale sam Pan Bóg. Wysłucha wszystkich i wszystkich rozgrzeszy. Niejeden raz się zaduma, niejeden raz uroni łzę. Czasami dobrze poradzi, często pocieszy. Nie potrzeba tu karteczki od katechety. Nikt nie będzie poniżony przez księdza. Szkoda tylko, że oprócz gotowych do spowiedzi jest tu aż tyle przedszkola. Kiedyś, ktoś na pewno napisze na ten temat pracę (może już pisze).

Gość dziwczyny na wizazu targają
się bezczelnie po tzytzach :classic_cool:

Gość Bardzo niebezpiecznamarnotrawn
Wystarczy wejsc na to forum i zobaczyc. To jest sekta a nie forum hehehhe. Chcialam sie tam przeniesc ale nie podoba mi sie jak na siebie laski naskakuja.

Gość Dziewuszka86
Co do wizazu, to autorka ma racje. Kiedy bywalam na tym portalu i niestety, to co tam sie wyprawia jest az smieszne;-p Przykłady: - nie mozna miec odmiennego zdania niz wiekszosc, a co gorsza MODERATOR!! toz to skandal, jak masz inna opinie niz reszta ( na tym polega istota forum- na dyskusji) -jesli zalozysz jakis temat to od razu sto odpowiedzi opier...ajacych dlaczego powtarzasz temat i kaza szukac w wyszukiwarce, w ktorej nic nie mozna znalesc.. - dziewczyny zakladajac watek pisza tak: " drogie dziewczyny, przepraszam ze pisze na ten temat ale..." poprostu zakladajac tam temat trzeba przyjac ton przepraszajaco-blagalny, moderatorow itp, - forum odstraszajace uzytkownikow, czesto banuja( zawieszaja na stale konto) w przypadku nieodpowiedniej opinii.. - OGolnie GOWNO;) -jesli ktos nie wierzy to niech sprawdzi, nie trzeba sie logowac zeby tam wejsc i czytac.... ps. Kocham kafererie:)

Gość www.tnij.org/kierowca2009
ze wszystkich forów najgorzej jest na Onecie