Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuzettka

Do wlascicieli psow!! Pytanie.

Polecane posty

Gość wuzettka

Czy oddalibyscie swojego pieska za milion zlotych? Nie wiedzielibyscie czy trafi w dobre czy zle rece. Ale szczerze:D

Gość nigdy w zyciu nieeeeeee
to moj przyjaciel, przyjaciol sie nie sprzedaje

Gość oddałabym go
raczej trafiłby w dobre ręce skoro ktoś by chciał na niego wybulić tyle kasy :D

Gość wuzettka
Kota tez dotyczy to pytanie:D

Gość oddałabym go
kota bym oddała za 10 zł :D

Gość wuzettka
Niekoniecznie. Moze jakis ekscentryczny miliarder chcialby go przerobic na pasztet albo zabic, wypchac i powiesic w salonie...

He he he Mojego kocura, którego ma więcej lat ode mnie? Nigdy. Jest bezcenny ;)

Ci co by oddali nie traktują swoich zwierząt jak przyjaciół, więc rozumiem ich wybór. A tłumaczenie, że tam by miały dobrze jest bzdurne. Koniec kropka. :)

Od wtorku szczesliwa posiadaczka kici ok 5 tyg ktora ktos skatowal :(. oddac??? Za nic nawet za miliardy zlotych. To przyjaciele a ich sie nie sprzedaje

Okropne pytanie, nie chce go sobie zadawac. Ojca na pewno bym oddala, ale kota...

Gość wuzettka
Ja nigdy w zyciu, tylko ze dla mnie moj pies jest cenniejszy niz wszystkie ciotki i wujkowie razem wzieci:D Rozwazalabym jedynie opcje oddania go, wziecia kasy i natychmiastowego porwania go:D

Gość nie nigdy nawet za 1000mln

Gość xcbxbxbxbx
Zdajesz sobie sprawę, jak idiotyczne jest twoje pytanie? Nie umiem sobie wyobrazić miliona złotych, wiec tym bardziej nie umiem sobie wyobrazic, że przychodzi do mnie ktos i chce mi taki milion dać

Gość wuzettka
Zdajesz sobie sprawę, jak idiotyczne jest twoje pytanie? Nie ma idiotycznych pytan, sa jedynie idiotyczne odpowiedzi🖐️

jesli bym oddala to na pewno chcialabym go ukrasc ;) Gdybym byla biedna, miala glodujace dzieci, chora matke etc to oddalabym, ale tylko dla kasy, zeby miec wiecej na waciki, to nigdy i przeraza mnie fakt, ze ludzie sa w stanie zrobic wszystko dla pieniedzy patrze na tego mojego dziadka, ktory sie super trzyma i nie wyglada, zaczarowany, serio, i nie ma szans, zeby go komus oddac przekochane kocisko!!!

Mysle i mysle i mam ogromny problem z tym. Nie mam narazie psa, wiec latwiej mi powiedziec, ze chyba poswiecilabym go za tyle forsy (tz. w euro). Ale na wiosne wlasnie mam plan kupic psa. I podejzewam, ze tak do pol roku bym go oddala, ale gdyby byl juz ze mna z 8 lat.... nie.

Gość pewnie ze bym oddala
psa i meza moglabym oddac tylko dzieci nie maja ceny, nigdy bym ich nie oddala :D

Gość wuzettka
Wiekszosc ludzi by na pewno bez wahania oddala, nawet za 1000zl. Sa ludzie ktorzy potrafia przywiazac psa do drzewa w lesie, bo jada na wakacje i trzeba sie pozbyc intruza.

Gość wuzettka
Dori, jakbys sie zwiazala emocjonalnie z takim psiakem, to na bank bys nie oddala:D

Gość oddałabym
Też jestem zdania, że większość osób oddałaby go. W momencie kiedy to sobie wyobrażamy, możemy powiedzieć NIE, ale kiedy sytuacja stałaby się realna, to różnie można byłoby się zachować.