Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystąpił błąd

nigdy nie przestawaj się uśmiechać ...bo nie wiesz kto może się zakochać

Polecane posty

Gość wystąpił błąd

w Twoim uśmiechu :) Zakochałm się w uśmiechu pewnego chłopaka, na którego totalnie nie zwracałam wcześniej uwagi .....ahh

Gość hgfde
zauroczyłaś się tylko

Gość polipka
ja sie zas zakochalam w oczach mojego:))

Gość wystąpił błąd
tak, masz rację, to dopiero zauroczenie :) ale i tak przyjemne :) a oczu nie miałam jeszcze okazji zobaczyć z bliska ale to niedługo nastapi :D juz się nie mogę doczekać! taka jestem ciekawa osobowości tego chłopaka i wszystkiego co go dotyczy!!!! - normalnie zafascynował mnie tym uśmiechem, przyciągnął jak magnes :))) wiem tylko że są niebieskie

Gość interenowa znajomość na skype
? :)

Gość abc100
Mężczyzna musi mieć ładny głos. My kobiety lubimy jak faceci do nas mówią; no i ważne co mówią i jak

Gość wystąpił błąd
A Boże, skąd pomysł o jakimś skype ?!!! :) Ja jestem z OUTernetu (to taki świat który istnieje po wyłączeniu komputera :)) To jest "znajomość" jak najbardziej realna i materialna :) ale jeszcze nie rozwinięta BNB ->// "chłopak na pewno ma pełno zalet w samym wyglądzie"// oczywiście! jest boski! wysoki , ma szeroką klatę i gęste blond włosy

Gość wystapił błąd
abc100 mmmm tak to prawda ;) głos ma fantastyczny rozpływam sie na samo wspomnienie.... tak, kurczę uświadomiliście mi właśnie że to jednak nie jest zasługa jego uśmiechu lecz uroku ciała... :( czuje moja teoria poszła ....w las. czyli jestem pustym lachonem :P

Gość dzidzetta
A ja w moim zakochalam sie w jego oczach: takie piekne brazowo-zielone i takie cieple spojrzenie. Obiektywnie jst sredniej urody: lekko przerzedzone wlosy, brzuszek...ale ma takie cieple spojrzenie, taki cudny glos, takie obszerne ramiona, jestem z nim 8 lat a uwielbiam jakby to byl pierwszy dzien randki::))

Gość abc100
Brzydki....... do kobiet trzeba mówić i oczywiście trzeba mieć co mówic, więc wygląd nie jest najwazniejszy. Chyba, że spotkaleś na swej drodze pustego lachona.

Gość wystapił błąd
Tak, abc100 ma rację.... do kobiet trzeba mówić i mieć CO mówić, ale to jest krok dalej niż ja jestem ;) ja jestem na etapie obserwacji obiektu westchnień. U Także BNB -> pamiętaj o tym że lachony, owszem, zakochują się w URODZIE faceta, ale to zauroczenie znika (!!!) gdy tenże facet się skompromituje lub nie wypadnie dobrze przy pierwszej rozmowie ;) uroda to tylko wstęp... nie każdy macho da radę zatrzymać przy sobie panienkę :>

Gość abc100
Brzydki....czyżbyś wyskrobał swój rysopis? Kurczę , straszny z ciebie pesymista. Jak będziesz tak kwasił, to kobitki będą Ciebie omijać, a Ty pomyślisz, że z powodu Twojego 140 wzrostu..

Gość wystąpił błąd
przepraszam ale trochę mi zaleciało hipokryzją :/ na prawdę 140 cm wzrostu u faceta dałobysię u Ciebie przysłonić tym że jest fajny i inteligentny?! chyba nie :(

Gość abc100
A co by mi było po facecie lalce, jak nie miałby o czym mówić. Wszak facet musi mieć mózg

Gość abc100
No proszę, może wydobędę z Ciebie prawdziwego faceta

Gość abc100
No zaczynasz myśleć po męsku, przynajmniej nie kwasisz. Ej, a to Ty nie wiesz?

Gość abc100
Tak myślałam, więc jesteś niewiastą?

Gość wystąpił błąd
nie mogę przestać o nim myśleć .....

Gość właśnie dlatego
:)

Gość do prawikow niek sie
usmiecha bo som brzydcy w hoooj

Zawsze jest przyjemnie się zauroczyć. Podobno w tym stanie mózg pracuje o 30% mniej efektywnie (płaty czołowe i zakręt obręczy środkowej). Myślenie jednak boli :D