Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna 00

A ja jestem tylko żałosną starą panną...

Polecane posty

Gość stara panna 00

Inni mają rodziny, dzieci , a ja tak jak w temacie... czuje sie jak zyciowa i emocjonalna kaleka...

Gość no a jakże
Teraz tak się nie mówi , teraz mówi się: samodzielna, samowystarczajaca, lekko posunięta w latach singielka. :))

Gość stara panna 00
nie chodzi o lata... akurat to nie jest dla mnie problemem...

Gość no a jakże
No to w czym problem? W braku męża, potomstwa?

Gość stary kawaler 36l
poszukaj sobie starego kawalara:P wyobrażasz sobie jacy będziecie szczęśliwi, że się wreszcie odszukaliście?:)

Gość stara panna 00
Nie znam nikogo , kto byłby wolny. Jedynie takich z dziecmi. A ja nie mam ochoty robic za nianię nieswoich dzieci... taka juz jestem. Mialam ojczyma i powiedzialam sobie, ze nigdy cudzych dzieci chowala nie bede, no chyba ze ja bede miala swoje i bede sama. Wtedy ewentualnie. Problem w tym, ze chcialabym kochac i byc kochana... wiem, to Was rozbawi , ale niby mam faceta... niby , bo ie mieszkamy razem, on nie chce poki co o zadnych planach slyszec, no nic kompletnie... jestesmy w takim "zwiazku" juz 2 lata prawie. Mowi, ze mamy czas i ze jeszcze wszystko samo sie ulozy. Ale ja juz nie mam co czekac... powinnam się wrecz spieszyc

Gość ukf
no tak...bo wszyscy sparowani i dzieciaci to ty też musisz...a masz pewnie 20 lat pfff

Gość no a jakże
A dlaczego masz się spieszyć? Dziecko to bardzo poważna decyzja, jeśli facet nie jest na nie gotowy to nie masz co naciskać. Chyba nie chcesz zostać później samotną mamą?

Gość stara panna 00
Nie chodzi o dziecko. Po prostu chce z kims isc przez zycie ...

Gość stara panna 00
no tak...bo wszyscy sparowani i dzieciaci to ty też musisz. tak musze, bo mam taka ogromna wewnetrzna potrzebe

Gość no a jakże
Czyli chodzi o to, że ten Twój facet , z którym jesteś 2 lata jeszcze nie zdeklarował się jesli chodzi o wspólne zycie. Nie macie wspólnych planów na przyszłość? Czujesz się niekochana ?

Gość stara panno
a ile lat macie - ty i on? :)

Gość stara panna 00
Tak czuje sie niekochana. I jestem zapewne. Moze nie umiem znalesc sobie nikogo z kim mozna cos ulozyc, ale nie jestem slepa i glupia... w sumie nawet on nie ma tutaj nic do rzeczy. Chce po prostu byc z kims w pelni a nie na pol etatu.

Gość stara panna 00
ile lat macie - ty i on? po 29

Gość stara panno
>Tak czuje sie niekochana. I jestem zapewne. to po co jestes z kims kogo nie kochasz i jak twierdzisz on zapewne ciebie tez nie? bycie z nim raczej nie przyblizy cie do tego czego pragniesz...

Gość stara panno
>Chce po prostu byc z kims w pelni a nie na pol etatu. no to nie zgadzaj sie na bycie "na pol etatu".... a jak sie zgadasz to sie nie dziw, ze jestes ;) swoja droga 29 lat to jeszcze do starosci masz troche ;)

Gość stara panna 00
Lepiej byc z kims chociaz trochę niż być całkiem samotnym, nie uwazasz? Poza tym zapewniam Cie, ze zaangazowalabym sie o wiele wiele bardziej, gdybym wiedziala , ze cos z tego bedzie trwalego... zreszta , to nawet ciezko nazwac "byciem" wiec o czym akurat wtej kwestii dyskutowac...

Gość no a jakże
W takim razie tracisz tylko czas. Może lepiej pomyśl o rozstaniu skoro to nie jest TEN człowiek.

Gość stara panna 00
Wierz mi ze nie zawahalabym sie , gdybym spotkala TEGO i obecnego kopnelabym w tylek bez mrugniecia...

Gość no a jakże
To chyba zupełna desperacja być z kimś tylko dla samego bycia, żeby nie być zupełnie samej. Godzisz się na taką bylejakość w związku?

Gość no a jakże
* samą .... miało być

Gość stara panna 00
Na co mam sie godzic, jak tego nawet nie mozna nazwac zwiazkiem ...

Gość stara panno
> Lepiej byc z kims chociaz trochę niż być całkiem samotnym, nie uwazasz? Tylko, ze w ten sposob przekreslasz sobie szanse znalezienia kogos z kim mozesz miec cos wiecej nie tylko "nie byc calkiem samotna", kto moze dac ci to czego pragniesz... > Wierz mi ze nie zawahalabym sie , gdybym spotkala TEGO i obecnego kopnelabym w tylek bez mrugniecia... no coz, ja nie potrafie zrozumiec byc z kims kogo kopnelabys w tylek bez mrugniecia....

Gość stara panno
>Na co mam sie godzic, jak tego nawet nie mozna nazwac zwiazkiem ... to po co w ogole z tym kims "jestes"? przeciez jakby nie bylo spotykajac sie z nim zgodzilas sie na taki uklad, nawet jesli nie nazywasz go zwiazkiem to jednak trwa to juz dwa lata...

Gość stara panno
i jakby nie bylo godzisz sie wlasnie na taka "bylejakosc" ....