Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie na boczku

Jestem Dziwką

Polecane posty

Gość Lubie na boczku

CZesc Nazywam Sie Ania i mam 16 Lat, I jestem prostytutką. Niewiem czy nazwac to problemem lub blogoslawienstwem.. ale lubie sie kochac (uprawiac sex) na rozne sposoby mozna powiedziec ze jestem nimfomanką w pewnym stopniu.. Lubie experymentowac w lozku ale nie z 1 partnerem bo to po czasie robi sie nudne trzeba szalec.. Maly gruby dlugi niezaleznie jaki jest penis zawsze potrafie zrobic tak ze sprawia mi to przyjemnosc... pewnego dnia po zmudnym czekaniu na ksiecia z bajki ktory raczy mnie dotknac swoja czarodziejską pałką.. Wpadlam na pomysl zeby pojsc na autostrade akurat potrzebowalam forsy a ze zyje nie o podal to pomyslalam dlaczego nie.. spodobalo mi sie nie dojsc ze robie to co lubie to jeszcze mam za to pieniadze... oczywiscie znajduje czas zeby szukac tego jedynego ale jak narazie jeszcze cale zycie przedemna a z dnia na dzien szparka swedzi mocniej.. :D to chyba cos w rodzaju zalu bo nie mam czasu na przyjaciolki wiec takiej nie mam.. Ojciec z matka pracuja od switu do zmierchu i kompletnie nie wiedza co sie zemna dzieje tylko w niedziele na obiad pytaja czy wszystko ok w szkole itd itp. ja oczywiscie jak wzorowa coreczka odpowiadam i wciskam ciemnote myslac tak naprawde o ...

Gość kaskadka
-1/10

Gość Lubie na boczku
Kasia kompleksy waskiej pipki sie wlaczaja?

Gość Lubie na boczku
W czym mi to pomoze zmniejszyc moje pozadanie? SAma niewiem czy tego chce moze wkoncu bym sie zadowolila tym 1 :)

moim skromnym zdaniem do nornalnych rzeczy to to nienaleŻy że 16 letnia dziewczyna pisze ze jest dziwką

Gość vfgbhnjm
'a ze zyje nie o podal to ' :D :D :D z jakiej storny to tlumaczenie ? stawiam na ang bo to jednak najpopularniejszy jezyk :D

Znajdz takiego,który bedzie ci sprawiał taka przyjemność żebyś nie musiała robić tego z innymi... A poza tym to jest twoje życie i twoja sprawa co robisz... Zrobisz jak uważasz...:)