Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sie wykorzystac....

pytanie do facetow . Jak.....

Polecane posty

jak traktujecie swoje kobiety. Powiecmy ze jest w ciazy . Pomagacie jej ? jak sie zle czuje pocieszycie? Pomozecie ? jak urodzi sie dziecko pomozecie przy jego wychowaniu, nakarmieniu, przewijaniu? Pomozecie zapracowanej kobiecie prac, gotowac, sprzatac ???? Pezypominam ze mamy 21 wiek.

Gość szalonaaa
do garów, a nie zachciewa ci się pomocy

i co ? wstydzicie sie odpowiedziec? ja mysle ze nawet jak mezczyzna kobiete traktuje jak luzaca to kobiety tez sa malo, ale winne, ze maja no. dziecko z takim dupkiem .

do jakich garow ??? hello ciemnogrod ? jestem singlem. mam swoje mieszkanie, pracuje . A na kolacje mam zamowiona pizze. Za 30 min. ide na lodowisko ;)

Gość ile ty masz lat
Chyba 17 i nudzi Ci sie starsznie bo Twoj styl pisania mowi mi,ze masz własnie z 17 lat

zyje dla siebie nie dla faceta czy dziecka. mam dobra prace, spelniam sie , mam duzo znajomych z ktorymi czesto imprezuje. mam 25 lat. nie mam zamiaru tak wyladowac z taka dupa a nie facetem. tak sie tylko zastanawiam bo szkoda mi tych kobiet .

a co ? wstydzicie sie tego ze wam sie nie chce ? normalnie glupie babsztyle nic wam nie mowia bo wola same cos zrobic niz sie was prosic.

jednak nie wiem po co Bog stworzyl facetow. do niczego sie nie nadajecie.

Gość abdul abdakar
ja słabo muwić polski ja ciebie rozumie i powiem ci że kobiety w mój kraj to używamy do sprzątania , garów i seksu. A jak która wkurwi to po prostu obcinamy głowe

abdul chajtniesz się ze mną ?

Gość abdul abdakar
ja nie mieć z tym żadnego problemu niewolnico nr 11

Gość wez kobieto kolo
i pier**lnij sie w czolo . Bez sensu piszesz. Kogo obchodzi twoje zycie?

Gość abdul abdakar
ty się odpierdolić od tej kobiety

dzieki abdul ;)

dobra, koniec zartow. Czekam na powazne wypowiedzi.

Gość abdul abdakar
ja jeszcze raz ci wytłumaczyć że w mój kraj my używać kobiety do sprzątania,ruchania,gotowania.

a jesli kobieta chce se odpoczac jak dfacet to co ??? Nie ma do tego prawa >? Ale popierdolony kraj . Żal

ja bym normalnie se odpoczywala a gdyby ktos mial jakies waty to powiedzialabym zeby se sam ugotowal albo posprzatal albo zebysmy zrobili to razem. Co ja jestem ?

Gość a co to znaczy
powieCmy?

Matko juz sie czlowiekowi nie moze pomyslic ? PowieDZmy...

dobra widze ze w tych czasach to same cioty sa. Podziwiam kobiety ze sa takie twarde i daja rade pomimo tych wszystkich kobiecych spraw.

Gość A ja odpowiem bardzo poważnie.
Fajny temat poddałaś dyskusji i muszę ci powiedzieć, że wiele zależy od otoczenia bądź społeczeństwa z jakiego wywodzi się mężczyzna. Tak więc panowie wykształceni, lub z krajów wysoko rozwiniętych, nie wspominając już nawet o tych, którzy są i wykształceni i z KWR :) będą cudownymi partnerami i ojcami dla maluchów, przedszkolaków, później nastolatków. :) Ja jestem w związku ze Szwedem i muszę ci powiedzieć, że to prawdziwy skarb. Jest jak druga matka dla naszego maluszka od pierwszych dni jego życia i jak druga gospodyni, od pierwszego dnia kiedy to postanowiliśmy zamieszkać razem. Skandynawowie to faceci od zadań specjalnych. :) Ciężko ich zdobyć, ale gdy już się to osiągnie to kobieta żyje sobie w takim małym niebie ;) gdzie nigdy nie musi prosić mężczyzny żeby pozmywał, posprzątał, uprał itp. i do tego zajął się dzieckiem. Mój partner robi wszystko od gotowania, przez pranie, sprzątanie, prasowanie, po pełnoetatową opiekę nad dzieckiem gdy tylko zajdzie taka potrzeba, łącznie z kąpaniem, przewijaniem, przebieraniem, usypianiem, karmieniem, wychodzeniem na spacery itd. :D ...do tego stopnia, że jakby miał laktację to pewnie nie wahałby się dać cyca. :P - Tu oczywiście żartuję sobie, choć prawda jest taka, że zaangażowanie mężczyzn z północy w życie rodzinne i domowe jest nieporównywalne z innymi krajami EU (no może jeszcze jedynie w Beneluksie tatusiowie są tak fajni). A i żeby nie było, że trafiłam na wyjątkowy okaz - otóż nie, kochani, w Skandynawii wszyscy zachowują się w ten właśnie sposób. Np. mężczyzna obecny przy porodzie i uczestniczący w nim w sposób aktywny (obcięcie pępowiny, itp.) to norma, więc kiedy go nie ma przy kobiecie, wówczas wszyscy się dziwią i pytają co się stało. Parki są pełne młodych mężczyzn z wózkami - do tego stopnia, że jest ich nawet więcej niż kobiet. Nosidła na brzuch (typu BabyBjorn) i chusty wprowadzono tam na rynek z myślą o mężczyznach właśnie - kobiety nie noszą tam w nich dzieci, tylko ojcowie. Ponadto uczestniczą w życiu dziecka na wszystkich etapach jego rozwoju (szkoły podstawowe i przedszkola są pełne ojców jeśli jest organizowana jakaś impreza). A trzeba jeszcze dodać, że dzieci mają dużo w porównaniu z przeciętnym ojcem w Polsce, bo od 3 do 5! (Najczęściej spotykany model to 2+4, a nie 2+2 jak w PL). I co ciekawsze, mimo natłoku różnego rodzaju służbowych i domowych obowiązków, zawsze znajdują czas żeby o siebie zadbać ;) (nie zapuszczają brzuszyska, nie golą głów na centymetr, dbają o ubiór i generalnie interesują się modą) Niesłychane? - A jednak! Moja rodzina jest zachwycona i zapatrzona jak w obrazek ...szczególnie ta damska część! :) Jeśli ktoś nadal nie wierzy temu co czyta, polecam poświęcić chwilkę i poszukać info. w necie o roli skandynawskiego ojca i partnera w życiu rodziny, a przekonacie się o czym piszę. :) Przepraszam za chaos, ale jest już super późno więc uciekam spać. Pozdrawiam i dobrej nocy życzę!

Gość no dobrze
a gdzie w tym wszystkim rola matki?

Gość maja papaja
Gość maja papaja
tam jest fifty-fifty (pół na pół). obydwoje robią karierę i obydwoje zajmują się domem i rodziną. nie ma tak, że facet robi na całą rodzinę, a kobieta bawi się garnkami i siedzi z dziećmi. nic z tych rzeczy. to wysoko rozwinięte społeczeństwo, tam zatarły się tradycyjne role kobiety i mężczyzny jakie znamy z krajów dopiero rozwijających się i tych trzeciego świata.

Gość babom odbija
pomożesz naprawic samochód? Pomożesz rabac drzewo do kominka? Posmarujesz smoła dach? Złozysz nowe meble Jak się zachowasz???

Gość maja papaja
oni nie robią tam fizycznie, od tego mają imigrantów. uwierz że nikt tam nie rąbie drzewa na opał, ani nawet nie dba sam o ogródek (no chyba, że hobbystycznie). na wszystko jest kasa, bo pracują głównie umysłowo.

Gość były i będa wariatki
już niejedna tak mówiła, ze nie da się wykorzystać a daje się poniżać, rodzi dziecko za dzieckiem nie mając za co żyć

Gość userrrr
upsaaa

Gość maja papaja
Ty wyżej, a co to niby za tekst??? Chyba z deczko nie w temacie?