Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sie znajdzie jakas /

zawsze sie znajdzie jakas wredna baba!!!

Polecane posty

Gość zawsze sie znajdzie jakas /

Kilka miesiecy temu zmienilam prace poniewaz kilka lat pracowalam w srodowisku samych kobiet, z czego 7/10 to byly wredne zmije gotowe kablowac, klamac, obgadywac byleby tylko inne osoby wypadly gorzej niz one...wiadomo jak to baby- wiecznie w tylkach zle. Trafilam do nowej pracy - wspanialej, kocham te prace, ale okazalo sie, ze jedna z kolezanek jest taka jak te w poprzedniej pracy, a historyjki wymysla chyba na poczekaniu, a skad je bierze nie wiem? Coz zawsze sie znajdzie jakas baba jaga. Dobrze, ze pracuje rowniez z facetami, przynajmniej z nimi moge odpoczac od plotek, intryg itp

Gość najgorsze jest to
ze nie mozna za bardzo nic z nimi zrobic. Jak sie zwraca uwage itp to przekrecaja wszystko od du** strony, znowu intryguja, placza, ze sie na nie uwziales...a przeciez nakablowac na takie cos nie pojde...

Gość bo baby to baby
dlatego zawsze wolalam facetów za kolegów

Gość no widzisz i co zrobic
zawsze tak jest. A najciekawsze jest to ze wszystkie kobiety maja podobne zdanie na temat wiekszych zbiorowisk bab w pracy czy szkole a wiec gdzie te wredne? chyba wsrod nas :) niestety kobiety sa paskudne dla siebie nawzajem.

Gość a co to ma wspólnego
z ciążą macierzynstwem itp??

Gość przeciez kobiety takie są
Cacy cacy , a za plecami nóż w plecy :D zwlaszcza jezeli chodzi o towarzystwo typowo damskie :P To nie wiem ki chuj sie wielce dziwisz

Gość to tez zagrywka typowo
kobieca ;) Zgrywanie idiotki. :D następna proszę.

Gość i już się czepia jedna
A z macierzyństwem ma to wspólne to, że może autorka ma dziecko, a może udziela się w tym dziale. czy tu zawsze dyskusja musi krążyć wokół jednego?? Matki mają różne problemy. Do tematu - też wolę męskie towarzystwo. Baby są wredne i ja też czasem taka bywam (wobec tych nędznych plotkar i intrygantek). Chociaż raz trafiłam na takiego faceta - prawie udało mu się mnie skłócić z obecnym mężem. Nie miał z kim pić a myślał, że mój mąż będzie na jego zawołanie. Nie utrzymujemy z nim kontaktów

no niestety... ja tez zawsze pechowo trafiałam :/ na początku piękne usmiechy i jacy to wszyscy zgrani i mili itd... a później jak co do czego to suchej nitki na Tobie nie zostawiły.....

Gość nununu
najlepiej nie zwracac uwagi i robic swoje:)

Gość nie tylko w pracy znajda sie
takie baby ale i na tym forum tez hehe.

Gość nie tylko w pracy znajda sie
ale faceci nie sa lepsi ,czasami sa sa gorsi niz kobiety

Gość ale z takim wyrachowaniem
to tylko baby potrafia to robic "ten blysk w oku" :D Po facetach to spywa raczej 🖐️