Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Ależ on mnie czasem wnerwia....

Polecane posty

Facet nie pluje kulkami z farbą :P Ciekawe czy do rana mu tradycyjnie przejdzie foch, ale na to, żeby przeprosić albo chociaż stwierdzić, że przegiął i tak nie wpadnie :/

Malenka plus dla Ciebie, ale ja np wole stare prodigy bo nowe mi sie nie podoba :(

noweee to juz komercja :((( tez słucham tylko starych :)) aczkolwiek i tak niemam ograniczen co do subkultur muzycznych :))

http://img97.imageshack.us/i/obraz0172y.jpg/ to w temacie krowy milki. Bardzo zlego nie. Bardziej wkurwił mnie hmm... podejściem. Widujemy się tylko w weekendy, a w tym tygodniu mamy tylko niedzielę. Mielismy zaliczyć wycieczkę na moto. Ale nagle stwierdził, że ja pojadę z jego ciocią samochodem, a on do nas dojedzie. Co średnio mi się uśmiecha. No ale trudno, bywa, wszystko da się dogadać. Tylko że na moje pytanie czy nie uważa, że jednak warto było mnie wcześniej zapytać o zdanie stwierdził, cytuję, "nie". Tak ustalił i tak ma być. A na dokładkę walną focha. Sama sytuacja kretyńska i nieistotna. Tylko że facet mi zarzuca, że nie umiem rozmawiać, a sam zawsze dyskusje kończy uroczym "nie mam ochoty na dalsze rozmowy". Gdyby to bylo pierwszy raz, to pewnie bym olała. Ale z każdym kolejnym razem ten numer jest coraz bardziej wkurwiający.

Ała! To rzeczywiscie troszke za duzy kaliber. Ale nogi masz ladne :)

a i co do sytuacji to rzeczywiscie dobrze o nim nie swiadczy takie podejscie :)

"Ała! To rzeczywiscie troszke za duzy kaliber." Dwie warstwy ciuchów i jakieś 6-7 metrow. Dostałam też w szyję... Okazało się, że łatwo się wzruszam ;)

Mała - troche mnie obudzilas, ale pozbawilas moj mozg okolo polowy krwi. Falszywy sygnal i poszla gdzies indziej :> Nogoglaszczka... boli troszke co ?:P

Szejku -- skad wiesz ze fałszywy? ;d ok.. skonczmy - jestem sama w domu i od miesiaca celibat przymusowy wiecccc .. zmienmy temat :D

Maleńka - mi się tylko raz zdarzyło takie łaty zdobyć. Ale tak jak pisałam, to kwestia markerów. W pozostałych miejscowkach zdarzało się dostać z niecałego metra i dało się żyć. Tylko na kciuku siniaka raz zaliczyłam ;) No i mimo wszystko nie całkiem się zgadzam, że samej lepiej. Prawie dwa lata singlem byłam i byłam przeszczęśliwa, bez tych wszystkich dramacików i problemów. Ale i tak bym dla tego spokoju nie zostawiła mojego Wielkiego Focha. Tylko móglby mnie trochę rzadziej wkurwiać ;) Szwejku, to może jako mężczyzna doradzisz czy da mu się to jakoś wytłumaczyć czy też wytlumoczyć?

Gdybym do gdanska nie mail tak daleko to i moze nie falszywy :P Nogoglaszczka - popros kolegow aby pozyczyli Ci swoje bronie, zaladuj do pelna i wystrzelaj w swojego mena. Lezke uroni :>

foch z waszej strony zawsze dziala. Albo zapros go do kina i zalatw sobie jakiegos kolege geja (najlepiej natarczywego). Wiesz co odpowiedziec gdyby sie zapytal "nie uwazasz ze powinnas mnie zapytac wczesniej?". Gorzej bedzie jak sie okaze ze Twoj facet jest BI :-O :P

"Gdybym do gdanska nie mail tak daleko to i moze nie falszywy " Zawsze wymowkę znajdą, co? ;) A jakieś metody mniej ingerujące w powłoki cielesne?

jesli chodzi o kolege geja to to bardziej w psychike uderza. Mowie Ci co na mnie by napewno podzialalo.

bylam 3 lata w zwiazku i gdyby nie nasze dobranie sie w lozku juz dawno bym go olała ;) lepiej samemu... jestem jednak zbyt szalona. KOchałam go jak ja pier**** ... i bardzo zle na tym wyszlam bo jak sam powiedzial bylam dla niego za dobra ;] ze mnie taka zonka ;)) kura domowa ... . Szejku - GDYNIA :D