Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Ależ on mnie czasem wnerwia....

Polecane posty

Też mnie wnerwiasz? ;) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!!! No ale żeby tak na noc ludzi wkurwiać... nieładnie. I jak tu teraz pojść spać, jak ma się ochotę mordować?

Oj nawet nie wiesz jak bardzo... Mordować Mordować Mordować!!! A najlepsze, że za każdym razem 5 minut zabiera mu doprowadzenie mnie do wkurwu, a jak już mu się uda i zaczynam wkurw ten wyrażać, to stwierdza, że on nie ma ochoty rozmawiać i że idzie spać :/ No i nie trudno się chyba domyślić, że wkurwia mnie tym jeszcze bardziej :[

hahahahah....wrzuc mu wiagre do ust. Zdretwieje mu szyja i bedzie zly :>

raczej mialabys problem z uduszeniem mezczyzny. Chyba ze jest maly i chuderlawy :P

Wrrrrrrr............ i to jeszcze ja na tę niedobrą wychodzę. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jednak to dobrze, ze nasze emocje sa troche otumanione. Ciezko nas wyprowadzic z rownowagi :classic_cool:

Zdecydowanie za rzadko. Ma głownie znajome. Dla rownowagi ja mam praktycznie tylko znajomych. Dzięki Bogu! Jutro ponapierdalam w paintball...

Podstawią dobrego związku jest nie chęć ukatrupienia, a ukatrupienie. Wsadzić do lodówki, żeby nie smierdziało. Bez problemów, bez awanturek, bez fochów... Żyć nie umierać!

Ja po jednej grze wyglądałam jak krowa milki. Dlatego w tamtym miejscu już mnie nigdy nie zobaczą, bo chyba markery mieli zbyt mocarne jak na biedną delikatną mnie...